سلام دوستان
من قبل از خدمت برای معافی کفالت اقدام کردم ( پدرم عمل قلب باز انجام داده ) که متاسفانه رد شد...الان 5 ماه خدمتم میخواستم بپرسم اگه دوباره برای معافی اقدام کنم احتمال داره موافقت بشه؟؟یا الکی خودمو الاف نکنم؟
سلام دوستان
من قبل از خدمت برای معافی کفالت اقدام کردم ( پدرم عمل قلب باز انجام داده ) که متاسفانه رد شد...الان 5 ماه خدمتم میخواستم بپرسم اگه دوباره برای معافی اقدام کنم احتمال داره موافقت بشه؟؟یا الکی خودمو الاف نکنم؟
در مورد سنوات در صورت رضایت فرمانده یگان و نداشتن اضافه خدمت انظباطی دو سوم رو می بخشن.
سعی کنی درست خدمت کنی بخشیده می شه.
Last edited by campuzlit; 03-08-2014 at 17:11.
من 1393/5/19 اعزامم![]()
چرا 24 ماه؟؟؟؟ خدمت که هنوز 21 ماهه.خبری هم از اضافه شدنش تا الان نیست .
احتمال این که همش بخشیده بشه کمه ولی احتمال خیلی زیاد 4 ماهش بخشیده میشه.
Last edited by hiddenart; 03-08-2014 at 18:26.
منم 40 روز قبل حال تو رو داشتم ولی الان که اومدم یگان میگم ای کاش کد میخوردم( خیلی دلم واسه پادگان 01 تنگ شده)... چون آموزشی واقعا بهترین دوران خدمت حساب میشه...از طرفی ما لیسانسا الان بهمون گروهبان یکی دادن یعنی قانونا با سرباز صفر فرقی نداریم(حالا شانس ما فرماندمون هوامونو داره و مثل افسرا باهامون برخورد میکنه وگرنه باید یه روز در میون پست میدادم)....در ضمن شایعه شده اونایی که دوره کد بخورن احتمال داره افسر باقی بمونن.
یه خبر هم واسه نیرو انتظامی اینکه شنیدم قراره قانون تقلیل درجه تو نیرو انتظامی هم اعمال میشه البته واسه اونایی که شهریور به بعد اعزام بشن.
اموزشیت اونجاس بقیه خدمتت که اونجا نیست(البته شایدم بشه)
2تا احتمال خیلی زیاد داره که بیوفتی(بعد از اموزشی)
ستاد آجا(4راه قصر) حالا یا با پارتی یا شانس
دژبان مرکز(سر فاطمی -از سمت چمران)
احتمالات دیگه هم وجود داره که کمتره
کلا تنها خوبی مرکز اموزش کهریزک که در تمامی موارد تقسیمش صادقه اینه که میدونی توی استان تهران تقسیم میشی!
Last edited by samfisher7; 03-08-2014 at 19:59.
شما بچه تهران هستید؟
رشتتون چیه؟
شرایط دار بودید؟
الان کجا خدمت میکنید؟
سلام
منم همین دوره پیش آموزشی 01 بودم
تقریبا 50 درصد گردان 1 هنگ 1 کد خوردن زرهی شیراز ( فقط هم این گردان زرهی بودن )
امیدوارم که شما کد نخورین ولی شرایط دارا هم خیلی هاشون کد خوردن (پدر نظامی -متاهل .... )
رشته هم گفتین برق که متاسفانه اکثرا کد می خورن
ولی کد یه سری خوبی ها هم داره (میان دوره و پایان دوره و.... ) و تو طول دوره کار خاصی هم به جز کلاس رفتن نیست
امیدوارم کد هم می خورین همون 01 باشین
سلام رفقا کدای اعزامی 93.6.1 اومده
کسایی که آموزشی پادگان خاتمی یزد افتادن خودشون را اینجوری
نام:
شهر:
مقطع-رشته:
معرفی کنن تا قبل از اعزام با هم اشنا بشیم
این از خودم ;-)
نام : آرش
شهر:تهران
رشته: کارشناسی برق
Last edited by arash520; 03-08-2014 at 22:11.
کد های اعزامی اومده؟ من ۹۳.۶.۱ اعزام هستم . فردا میتونم برم پلیس +۱۰ بگیرم؟ سراسر ایران یعنی اومده؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)