تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2329 از 3195 اولاول ... 132918292229227923192325232623272328232923302331233223332339237924292829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,281 به 23,290 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

این x360key نصبش چطوریه؟ لحیم کاری میخواد ؟

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ما که فریمور دستگامونو عوض کردیم میشه دوباره به حالت اورجینال برشگردوند و یک xkey بگیریم تا تو لایو بن نشیم؟؟کلا تکلیف ماها چیه؟؟یا لازم نیس فریمورو اورجینال کنیم ؟؟؟؟؟
    آره دیگه الان مثل اینکه روی این بازی های جدید ( مثل : LA noier ) میخوان یه آپدیت بزارن که برای اجرای بازی نیاز به نصب آپدیت باشه
    آپدیت رو هم بزنی دیگه دستگات دیسک کپی رو اجرا نمی کنه !!

این x360key نصبش چطوریه؟ لحیم کاری میخواد ؟
    نه

اینه :

3. 4 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز بنده قصد خرید ایکس باکس دارم (مخصوصا کینکت)کم وبیش تمامی صفحات این انجمن که مربوط به سئوالات پیش از خرید بود را مطالعه کردم و بدلیل اینکه مسیرم تقریبا هفته ای 2 ،3 مرتبه به توپخونه میخوره اونجا هم از چند نفری اطلاعاتی گرفتم البته خودتون هم میدونید که تو ای دوره زمونه کمن فروشنده های منصف و راستگو.... یه راهنمایی کوچولو از اساتید می خواستم من بیشتر برای بازی های کینکت میخوام ایکس باکس بخرم . میخواستم بدونم بهترین خریدی که الان میشه کرد چیه اسلیم بگیرم یا الایت البته شنیدم اسلیم هایی که الان کپی خور شدن اگه بازیهای جدید توش بزاریم قفل میکنه از حالت کپی در میاد و اینکه دیگه هاردی نمیشه بهش اضافه کرد و اینکه الایت دیگه نو نداره و هرچی تو بازار هست بورد عوض شده یا استوک هست(لطفا صحت گفته هارو شما تائید یا رد کنید) من واقعا گیج شدم و اصلا نمیتونم انتخاب کنم این اخریا اینقد حرفای ضدو نقیض شنیدم دیگه کم کم دارم از خرید این کنسول منصرف میشم (ولی مگه این کینکت میذاره lol)استفاده من شاید روزانه دو یا سه ساعت بازی کردن باشه. درآخر اگه جای خوبی رو واسه خرید سراغ دارید لطفا بفرمائید

اگه نباشه جاش خالی می مونه dath-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس شهر آفتاب

پيش فرض

دوست عزیز بازم سوال هست ها این ها رو هم جواب بده بازم سوال دارم

و مثل پی اس پی ایمیج بازی ها رو باید داخلش بریزیم اون وقت می تونیم از همین بازی های کپی که داریم باید ایمیج بگیریم بعد بریزیم داخل هارد؟؟؟
    به پول ایران حدود 100 هزار تومن تا 200 هزار تومن هست؟؟؟
    رو کدوم ایکس باکس کار می کنه رو این سفید ها کار می کنه مال من XBOX 360 ARCADE هست روش کار می کنه؟؟؟
    این دستگاه هارد های اکسترنال یک ترابایتی رو پشتی بانی می کنه یا باید یه هارد خاصی بگیریم؟؟؟
    عجب هم بدبخت شدیم هم خوش بخت نمی دونم گریه کنم یا بخندم
    بدبخت به این دلیل ها:
    1. ممکنه فعلا فعلا ها گیر نیاد
    2. بازی های جدید رو بدون این نمی تونیم اجرا کنیم
    3. قیمت بالا این دستگاه هست.(این جوری اگر باشه که خرید ایکس باکس در ابتدا خیلی بوجه می خواد)(ما که گرفتیم ایکس باکس اما کسانی که تازه می خوان بگیرند بوجه زیاد می خواد)
    4. اون طور که یکی از دوستان گفت رو اسلیم جواب نمی ده
    خوش بختی هم به این دلیل ها:
    1. دیگه نیازی به سی دی نیست که بترسی لنز دستگاه مشکل پیدا می کنه یا نمی کنه.
    2. دیگه راحت می شه بازی بدی دست رفقا و از این که یه وقت هوای بازی داشته باشی نتونی بازی کنی دستگاه رو روشن می کنی بازی رو اجرا می کنی
    مورد های خوبش زیاده
    Last edited by dath-king; 09-05-2011 at 22:46.

6. 2 کاربر از dath-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت HardHeart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سورپرایز c4eva : فریمور ixtreame lt 2.0 برای درایو 0225 کامل شد

--------------------------------------------------------------------------------

c4eva در تازه ترین بیانیه رسمی خود تایید کرد :

" فریمور ixtreame LT2 برای درایو های 0225 کامل شده و در حال تست شدن می باشد.

همچنین کار بر روی فریمور درایو benq 0800 v2.0 نیز به پایان رسید. این فریمور جدید به صورت کامل و بدون مشکل از قابلیت اجرای بازی های جدید عرضه شده بر روی دیسک های جدید XDG3 و backup گیری از بازی های ap 2.5 پشتیبانی می کند. "

فریمور جدید ixtreame LT2 که به زودی برای درایو های کنسول XBOX 360 عرضه خواهد شد سیستم امنیتی جدید مایکروسافت موسوم به XDG3 را به طور کامل خنثی می کند.

بنا بر شواهد موجود مسئولین کمپانی مایکروسافت وداع زود هنگامی با سیستم جدید امنیتی خود خواهند داشت.

c4eva_> full support for xdg3 and ap2.5 backup creation for upcoming LT v2.0!

c4eva_> lt 2.0 for 0225 also complete, testing!

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تهیه کننده خبر : بچه های پردیس گیم(navaee)خبرنگار سایت پردیس گیم
    Last edited by HardHeart; 08-05-2011 at 16:15.

8. 6 کاربر از HardHeart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

وااااااااااای ، یعنی میشه؟
    به نظرتون کی میاد بیرون و قابل استفادس؟

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

سورپرایز c4eva : فریمور ixtreame lt 2.0 برای درایو 0225 کامل شد

--------------------------------------------------------------------------------

c4eva در تازه ترین بیانیه رسمی خود تایید کرد :

" فریمور ixtreame LT2 برای درایو های 0225 کامل شده و در حال تست شدن می باشد.

همچنین کار بر روی فریمور درایو benq 0800 v2.0 نیز به پایان رسید. این فریمور جدید به صورت کامل و بدون مشکل از قابلیت اجرای بازی های جدید عرضه شده بر روی دیسک های جدید XDG3 و backup گیری از بازی های ap 2.5 پشتیبانی می کند. "

فریمور جدید ixtreame LT2 که به زودی برای درایو های کنسول XBOX 360 عرضه خواهد شد سیستم امنیتی جدید مایکروسافت موسوم به XDG3 را به طور کامل خنثی می کند.

بنا بر شواهد موجود مسئولین کمپانی مایکروسافت وداع زود هنگامی با سیستم جدید امنیتی خود خواهند داشت.

c4eva_> full support for xdg3 and ap2.5 backup creation for upcoming LT v2.0!

c4eva_> lt 2.0 for 0225 also complete, testing!

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تهیه کننده خبر : بچه های پردیس گیم(navaee)خبرنگار سایت پردیس گیم

این ماکروسافت بدبختم همه چیش تو شکم مادرش حک میشه!!

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

سونی ترسیده است
    خبر گزاری رویتر اعلام کرد که شرکت "دیتا فورت" هم به جمع تیم تحقیق و پیگیری برای یافتن هکرهایی که شبکه PSN را از کار انداخته اند پیوست. پیش تر از این هم سونی از شرکت Protiviti برای بررسی و تحلیل این حمله کمک گرفته بود و شرکت حقوقی Baker & Mckenzie هم در حال پیگیری روال قانونی این حمله است.
    سازمان FBI و امنیت داخلی امریکا هم وارد عمل شده اند و احتمالا شرکت های اعتباری هم تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کرده اند اما موضوع به همین جا ختم نمی شود و سونی مجبور شد در کنگره امریکا به تعدادی از نماینده گان در مورد این معضل جواب بدهد. از کار افتادن شبکه PSN سونی را شاید بتوان یکی از بدترین اتفاقات در تاریخ کنسول پلی استیشن دانست و این احتمال وجود دارد که اطلاعات شخصی و کلمه عبور کارت اعتباری کاربران PSN لو رفته باشد.

11. 2 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به نظرتون از کی قابل استفادس؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

چقدر این حرف واقعیت داره؟
    منبع؟
    یعنی 0225 هم هـــک شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگر این اتفاق افتاده باشه 1 هفته محلمونو شام میدم!

15. 2 کاربر از pooria83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •