حامد من توی روز رو میگما ؟ شبانه استفاده نمیکنم .فقط بین ساعت 10 صبح تا 8 شب میخام بدونم سرعت چه جوریاس ؟
حامد من توی روز رو میگما ؟ شبانه استفاده نمیکنم .فقط بین ساعت 10 صبح تا 8 شب میخام بدونم سرعت چه جوریاس ؟
نمایندگی یه کاغذ لهت میده نوشته مثلا ارت 1 از سرعت 128 تا 1024. سرعتت رو روی همون 1024 حداکثر میزارن بعدش اهسته اهسته کم میکنن هر چی مصرف بیشتر بیشتر کم میکنن. پینگش رو والا نمیدونم . اما از 5.233 من بهتره من با 5.233 تو بازی پینگم روی 350 میچرخه اما با شاتل 200 تا 250 بود.
خوب اگه ای پی استاتیک از مخابرات بگیریم مشکل سرعت ok نمیشه ؟ ای پی هایی که میده دیگه جزو این گروه ها نیستن که یا اینترنت نداشته باشن یا سرعتشون پایین باشه
ببین تک کانکشن برای وب گردی بهت نمیده ولی این مشکلات ای پی و باز نشدن برخی سایت ها رو نداره! حقیقتا من الان مخابراتم و در حال حاضر خبری از پینگ شاتل ندارم به نظرم برای اینکه بدونی پینگ الان تو چه وضعیتیه به تایپک شاتل مراجعه کن ببین چطوره
ولی از این بابت که تو روز بدون دقدقه بتونی وبگردی کنی خیالت راحت باشه + اینکه شاتل خسیس بازی در نمیاره
من به ترتیب شاتل - پارس انلاین و مخابرات داشتم سمت پارس انلاین نرو چون شارژ خوری داره من وقتی توی پارس بودم هر ماه باید 11 یا 12 گیگ برای یک ماه میخریدم تا یلا ماهم تمام بشه ولی توی مخابرات نه با همون 5 گیگ که هر ماه شارژ میشه کل ماه رو میگذرونم خوبی شاتل هم علاوه بر ثباتش پشتیبانی قوی و اینکه اگرم بخوان تغییراتی انجام بدن علاوه بر اینکه به مشتری اطلاع میده گیگ هدیه برای پوزش بابت اختلال هم به ان دسته که اینترنتشون مشکل پیدا کرده میده
در مورد پینک هم بری سمت تایپک شاتل بهتر میتونی جواب بگیری![]()
اتفاقا شاتل خیلی خسیسه .همین مخابرات به اکثریت داون استریم بالا داده الان کسایی که خطشون مشکل نداشته باشه میتونن حداقل دوبرابر اون چیزی که خریدن بگیرن ولی شاتل هر جا دیدم داون استریم رو دقیقا به اندازه ی همون چیزی که میخری میبنده و اصلا بیشترش نمیکنه اما اگر سرعت از سرور خارج مثل مخابرات پوکیده نباشه پینگشم رو همه ای پی ها یکسان باشه ارزش داره ادم بره 8 مگ بخره .
حالا پشتیبانیش میدونه داون استریم چیه یا اونم مثل مخابراته؟
پشتیبانیش خیلی خوبه. اما رو همون سرعت خودت میبندن. دانلود زیاد هم بکنی سرعت میاد پایین. زنگ بزنی بهت میگه که شما سرویس فلان گرفتی مثلا از 128 تا 1024. حالا شما مثلا سرعتت اومده تا 512 میگه که خب همینشم خوبه شما باید 128 باشی. و این سرعتی هم که الان داری promotion هست. خدا شاهده با پشتیبانی که حرف زدم 400 بار از کلمه promotion استفاده کرد.
با سلام من 128 نامحدود شاتل آبادان رو دارم و همش سرعتم 200 فیکسه و پینگش هم خوبه البته روزهای خوبش چون نوسان داره نه نوسان مخابرات مثلا میشه 700 نه مثلا یه مدت میبینی 160 هستش بعد میبینی فردا میشه 280 در همین حد البته با فعال سازی سرویس گیم که هیچ تاثیری روی سرعت دانلود نداره
آقای hamed-M1 شما خبری از پینگ و سرعت دانلود سرویس 128 صبانت آبادان ندارین؟؟
با تشکر
خیر
تا حالا از این شرکت سرویس نگرفتم
پینگ چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)