چطوری ۲۵ گیگ حجم رفته؟!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چطوری ۲۵ گیگ حجم رفته؟!
لطفا اونایی که اطلاع دارن جواب بدن ...
من زیاد اطلاع ندارم ولی داداشم حجم رو زیاد چک میکنه
تا به حال بهم نگفته که از حجم خود به خود کم شده بعد از دانلود
اگه لازم نداری بذار رانژ بمونه !! هزینه ای نداره که برات ( البته بعضی شرکتها مثل آسیاشت برای این جور مزخرفات جریمه میزنه ولی خیلی کم )
برای تخلیه معمولا باید حضوری بری
من نامحدود برنزی maxnet 2mb رو استفاده کردم سرعت تا 150KB میداد. فک کمن تقربیا 100 و خورده ای میشه ماهانه
2mb وایمکس ایرانسل رو هم داشتم تا تقریبا 100GB اول تقریبا سرعت 250-260 رو میده اگه آنتن دهیت خوب باشه. بعدشم سرعتش یکم کم میشه ولی بازم من ماهانه تا 300G رو ئانلود میکردم. 135,000 تومن بود ماهانه
وایمکس از نظر سرعت بهتر بود ولی پینگش به نسبت بقیه بیشتر بود. مخصوصا وقتی که هوا ابری میشد آنتن دهیشم میومد پایین
لازم نیست حضوری برین تا زمانی که پورت رو لازم نداشته باشن جمع آوری نمیکنن
1-دوستانی که اینترنت مخابرات (2020) استفاده میکنند ایا سرعت دانلودشون نسبت به ماه های پیش کم شده یا نه
من 128 رو استفاده میکردم سرعت دانلود تا 170 کیلو بیت برثانیه میشد ولی الان حدودا یه بیست روزیه سرعت به زور 70 الی 80 کیلو بیت بر ثانیه میشه!!!!
زنگ زدم پشتیبانی گفت بله سرعت ها کم شدن یه فرمول عجیب غریبی هم گفت که انگار باید تقسیم به 8 کنی تا سرعت دانلودتون بیاد
2-دوستانی که از سرویس دیگه استفاده میکنن128 رو ، سرعت دانلودشون بگن لطف
من ۱۰ مگ ام
همیشه سرعتم ۴۰۰ اینا بوده
بعضا کم میشده زنگ می زدم درست میشد
الانم عین سابقه و ۴۰۰ میزنه (شبا برخی ساعات رایگان سرعت میفته به ۱۰۰)
مثلا شما که ۱مگ می خرید این در حقیقت یک مگابیت هست هر ۸ بیت میشه یک بایت در نتیجه یک مگابیت میشه حدود ۱۲۸ کیلوبایت.
ولی ۱۲۸ رو نمی دونم.
قضیه اینه که اسما سرعت رو کم میدن که پس فردا اگر سرعت کم شدن بگن همین هم زیادتونه چون مثلا ۱۲۸ هست و در حقیقت باید ۱۶ میشد حالا ۷۰ هست کلاهتو بنداز بالا.
------------------------------------
راستی کسی دانلود سرور مخابرات رو دیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه فیلم های هالیوودی رو اگر صحنه داشته باشه سانسور می کنند و میگذارن (Game of thrones هم توشون هست شاید اینا دیگه سانسور نیست )
واسه دانلود نرم افزار و انیمیشن واسه بچه های فامیل خوبه
-------------------------------------
پ.ن: حرفم رو پس میگیرم مستهجن ترین فیلم ها هم تو آرشیوشون هس
Last edited by elvish; 26-07-2015 at 21:49.
گفتی دانلود سرور یاد دانلود سرور همارا افتادم که هر چی میخواستی لیچ میکرد واست و شبا هم با سرعت حدودا 400 جدای سرعت خودت میتونستی ازش دانلود کنی هر شب 7 - 8 گیگ فقط از سرور همارا... ولی دیدن نمیصرفه کلا جمش کردن
سرعت خودم الان کمتر شده نسبت به دیروز 240 شد 220 هر روز کمتر از دیروز خوش به حال شما که 400 رو هنوز دارید...
بلخره از تهران تماس گرفتن برای پیگیری این مورد و بعد از مخابرات استان تماس گرفتن و بهشون توضیح دادم و در نهایت امروز بعد از چند روز از پشتیبانی تماس گرفتن از طریق TeamViewer بررسی کردن و برای مواردی که براش شکایت مطرح کرده بودم توضیح دادن . ضمن اینکه ممنونم از پیگیریها شون ازه فهمیدم که کلا مشکل یه چیزه دیگس . مثله اینکه ما سوار تاکسی پیکان فرسوده میشیم و به سازمان تاکسی رانی شکایت میکنیم که این اکسی سرعتش کمه و پول زیاد میگیره و این حرفا . در واقع مشکل نه از تاکسیه نه از سازمان تاکسیرانی . بلکه کلا سیستم ایراد داره و باید از پایه مشکل حل بشه . تو مخابرات و بحث اینترنت هم باید به جایی برسه که دانلود رایگان اقلا نصف سرعت روزانه بشه و یا سرعت های روزانه که بالای 10 مگابیت ارائه میشه واقعا 10 مگابیت باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)