تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2328 از 2365 اولاول ... 132818282228227823182324232523262327232823292330233123322338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,271 به 23,280 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام..بر دوستان...حمید اقا وواقا میر وامیر حسین گل..
    ایا کراس هر کامپی منحصر به فرد همان کامپ است یا مثلا می شود کراس اور کامپ هرتز را مثلا به گلیدن یا کامپ هلیکس را به الپاین متصل کرد؟؟؟
    درود مرتضی جان
    معمولاً کراس اور رو بر اساس Sensitivity و حساسیت همون اسپیکر می سازند.
    اما خیلی اختصاصی نیست.
    معمولاً ولتاژ و ظرفیت های خازن و نوع مقاومت ها و طراحی سِلف یک کراس اور با حساسیت اسپیکرش همخوانی داره.
    اما من کراس اور 3Way متعلق به برند هلکیس رده ی کامپتیشن رو با توئیتر DLS Ultimate قدیم تست کردم.
    این کراس اور واقعاً متریال خوبی داره، خازن های دیاتون و مقاومت های مَندورف جایی برای عریضه باقی نمیذاره.
    به طور کلی خدمتت عرض کنم که اگر کراس اور کارش درست باشه، مشکلی ندارید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من صدای باند hcx690 هرتز رو با آمپ ام بی 4050 و پخش 9450 پایونیر شنیدم داخل ماشین دوستم،صدای بلند و کیفیتی داشت خوشم اومد به نظرم کنار ساب خوب میشه ولی تو ولوم بالا 10 دقیقه بیشتر گوش میدیم گوشمون سوت میکشه میشه گفت خیلی تیز بود ! تنظیمات هم انجام دادم حتی با بالاترین حد بیس و hpf کم باز هم تیزیش اذیت میکرد ! حالا سوالی که دارم اینه ؛ صدای تیز کلا خاصیت 690 یا برند هرتز هست یا مشکل از آمپ یا تنظیمات بوده؟ سری dcx و ecx این برند هم جنس صداشون مثل hcx هست ؟ صدای بلند و با کیفیت میخوام ولی تیز نباشه گوش خراش نباشه سر درد نیاره ! کنار ساب 1224 جی بی ال استفاده میکنم.
    ممنون

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود مرتضی جان
    اما خیلی اختصاصی نیست.
    معمولاً ولتاژ و ظرفیت های خازن و نوع مقاومت ها و طراحی سِلف یک کراس اور با حساسیت اسپیکرش همخوانی داره.
    اما من کراس اور 3Way متعلق به برند هلکیس رده ی کامپتیشن رو با توئیتر DLS Ultimate قدیم تست کردم.
    این کراس اور واقعاً متریال خوبی داره، خازن های دیاتون و مقاومت های مَندورف جایی برای عریضه باقی نمیذاره.

سلام..امیر جان
    این سوال همیشه فکرم را مشغول کرده توی بعضی گروها وسایتها کراس تنها را برای فروش گذاشتند یا طرف کراس مثلا میل را برای هرتزxl گذاشته است.پس تقریبا می شود نتیجه گرفت که در شرایط خوب نه ایده ال هر کراسی را برای هر کامپی قرار داد....خیلی ممنونم..
    راستی امیر جان ..وعده در مورد کامپ کنوود که چند ماه پیش خریدید یک ریویو بگذارید...

5. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود مرتضی جان
    اما خیلی اختصاصی نیست.

به به
    چه کراسی

7. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من صدای باند hcx690 هرتز رو با آمپ ام بی 4050 و پخش 9450 پایونیر شنیدم داخل ماشین دوستم،صدای بلند و کیفیتی داشت خوشم اومد به نظرم کنار ساب خوب میشه ولی تو ولوم بالا 10 دقیقه بیشتر گوش میدیم گوشمون سوت میکشه میشه گفت خیلی تیز بود ! تنظیمات هم انجام دادم حتی با بالاترین حد بیس و hpf کم باز هم تیزیش اذیت میکرد ! حالا سوالی که دارم اینه ؛ صدای تیز کلا خاصیت 690 یا برند هرتز هست یا مشکل از آمپ یا تنظیمات بوده؟ سری dcx و ecx این برند هم جنس صداشون مثل hcx هست ؟ صدای بلند و با کیفیت میخوام ولی تیز نباشه گوش خراش نباشه سر درد نیاره ! کنار ساب 1224 جی بی ال استفاده میکنم.
    ممنون
    دوستان خبره هیچ کس هیچ نظری نداشت ؟
    فکر نمیکنم با این حجم از اطلاعات جواب همچین سوال ساده ای رو ندونن!

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    ممنون
    Last edited by PouriaTech; 19-06-2018 at 15:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

- - - Updated - - -

دیگه کسی حال نداره
    سلام
    اون امپ و مجانی هم بهم بدن نمیبندمِ. پس صدایی که از اون امپ در میاادو فراموش کن. پخش پایونیر هم صداش جیغه. در کل هرتز صداش رو به بمی میره. البته گفته خیلی کلیه. کواک خوب و با قدرت میخوای 710 فوکال بگیر. یکم کم زورتر ولی با کیفیت میخوای گلیدن mc609. دی ال اس هم کواک های خوب توش پیدا میشه. اون سیستم و اول باید امپشو عوض کرد بعد پخش و تا صدای واقعی کواک رو بشنوی.
    بالاترین حد hpf هم که نوشتی معنی نداره. این تنظیم در 1 فرکانسی اپتیمم میشه اینجور نیست که هر چی بیشترش کنی بهتر بشه.
    ولی اگه کواک پر قدرت و با کیفیت میخوای همون فوکال اولی رو بگیر. گرونم هست البته 1 امپ 130 واتی خوب براش بگیر حالشو ببر.
    نکته اخر این که چیزایی که میگم همش توصیس و تحقیق و انتخاب با شماس.
    مخلصم

10. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دیگه کسی حال نداره
    سلام
    اون امپ و مجانی هم بهم بدن نمیبندمِ. پس صدایی که از اون امپ در میاادو فراموش کن. پخش پایونیر هم صداش جیغه. در کل هرتز صداش رو به بمی میره. البته گفته خیلی کلیه. کواک خوب و با قدرت میخوای 710 فوکال بگیر. یکم کم زورتر ولی با کیفیت میخوای گلیدن mc609. دی ال اس هم کواک های خوب توش پیدا میشه. اون سیستم و اول باید امپشو عوض کرد بعد پخش و تا صدای واقعی کواک رو بشنوی.
    بالاترین حد hpf هم که نوشتی معنی نداره. این تنظیم در 1 فرکانسی اپتیمم میشه اینجور نیست که هر چی بیشترش کنی بهتر بشه.
    ولی اگه کواک پر قدرت و با کیفیت میخوای همون فوکال اولی رو بگیر. گرونم هست البته 1 امپ 130 واتی خوب براش بگیر حالشو ببر.
    نکته اخر این که چیزایی که میگم همش توصیس و تحقیق و انتخاب با شماس.
    مخلصم
    ممنون داداش برا کار خیر همیشه حال هست :|
    من میخوام صدای گرم و خوبی بگیرم بیس و کیفیت کنار هم برام مهمه
    و اینکه ماشین 206ـه دیگه نهایتا 1.5 هزینه بیشتر ارزش نداره واسم! میدونمم برند خوب یعنی هلیکس و فوکال و گلیدن و ... صدای تیز همیشگی پایونییر و کنوودم نمیخوام به هیچ وجه!
    (ماشالا هلیکس دیدید که چقدر گرون شده؟ e69x شده 570 ! کامپ e62 هم برا در جلو حدود 800 ! )
    تو گفته هاتون دیدم همه کامپ رو توصیه میکنید..چنتا سوال پیش میاد واسم
    -کامپ 50 واتی کافیه صداش؟ یا بیشتر ؟ (میخوام داخل خود ماشین صدا بلند باشه فقط)
    چون ساب 275rms دارم آمپمم 175rms داره بهش میده(2 کانال سونی بریج) صدای کامپ میگن کم حجمه میترسم گم نشه تو بیس !
    -دو جفت کامپ برا در جلو و در عقب خوب میشه یا ی جفت در جلو و ی جفت رو طاقچه ؟ (کواک رو برمیدارم دیگه اگه بنا به کامپ بشه)
    -دو جفت کامپ (با کراس و توییتر) 1 آمپ 4 کانال براش کافیه؟
    -و آخرم راجب برند دیگه ..هلیکس که دیگه جدا گرونه به نظر شما میارزه بازم ؟
    میدونم که شمام تاکیدت واسه گرفتن کیفیت درست و حسابی همون هلیکس و فوکال و گلیدن و راکفورد و ... هست
    اگه 1 درصد آلمانی فرانسوی آمریکایی نگرفتم چی بگیرم ؟ خودم نظرم jblـه اونم چون آمریکاییه و خوش صدا و قیمت مناسب!
    اگرم جدا میارزه بازم این قیمتای جدید که برم از همون برندای تاپ بگیرم
    پخشمم kmm-204 کنوود
    ببخشید طولانی شد ممنون میشم دقیق بهم بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام خدمت تیم پی سی ورلد میخاستم بدونم از بین این ساب ها کدوم از همه بهتره؟ یا ایا ساب لول بهتری پیشنهاد میکنید؟

(Sony xs-gtx122lt (1350watts

(1800)Jvc cw-dr120t 

(1300)Pioneer ts-wx306t

راستی ویبره بیشتر از کوبش برام مهمه.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون داداش برا کار خیر همیشه حال هست :|
    من میخوام صدای گرم و خوبی بگیرم بیس و کیفیت کنار هم برام مهمه
    و اینکه ماشین 206ـه دیگه نهایتا 1.5 هزینه بیشتر ارزش نداره واسم! میدونمم برند خوب یعنی هلیکس و فوکال و گلیدن و ... صدای تیز همیشگی پایونییر و کنوودم نمیخوام به هیچ وجه!
    (ماشالا هلیکس دیدید که چقدر گرون شده؟ e69x شده 570 ! کامپ e62 هم برا در جلو حدود 800 ! )
    تو گفته هاتون دیدم همه کامپ رو توصیه میکنید..چنتا سوال پیش میاد واسم
    -کامپ 50 واتی کافیه صداش؟ یا بیشتر ؟ (میخوام داخل خود ماشین صدا بلند باشه فقط)
    چون ساب 275rms دارم آمپمم 175rms داره بهش میده(2 کانال سونی بریج) صدای کامپ میگن کم حجمه میترسم گم نشه تو بیس !
    -دو جفت کامپ برا در جلو و در عقب خوب میشه یا ی جفت در جلو و ی جفت رو طاقچه ؟ (کواک رو برمیدارم دیگه اگه بنا به کامپ بشه)
    -دو جفت کامپ (با کراس و توییتر) 1 آمپ 4 کانال براش کافیه؟
    -و آخرم راجب برند دیگه ..هلیکس که دیگه جدا گرونه به نظر شما میارزه بازم ؟
    میدونم که شمام تاکیدت واسه گرفتن کیفیت درست و حسابی همون هلیکس و فوکال و گلیدن و راکفورد و ... هست
    اگه 1 درصد آلمانی فرانسوی آمریکایی نگرفتم چی بگیرم ؟ خودم نظرم jblـه اونم چون آمریکاییه و خوش صدا و قیمت مناسب!
    اگرم جدا میارزه بازم این قیمتای جدید که برم از همون برندای تاپ بگیرم
    پخشمم kmm-204 کنوود
    ببخشید طولانی شد ممنون میشم دقیق بهم بگید
    قربانت برای کار خیر بله ولی متاسفانه فرهنگ عمومی کشورمون دچار مشکل شده. بگذریم.
    در مورد افزایش قیمت ها بگم گه همه و همه از این موضوع ناراضی هستیم. بازار سیستم صوتی به شدت راکد شده. بنده از جمله کسانی هستم که کاقعا بیخیال سیستم بازی شدم. میگید میارزه؟ چی بگم والا اگه برند ها رو با هم مقایسه کنیم میشه قیاس کرد ولی الان معلومه که نمیاره اون قیمت ها. مگه 1 کواک چی توش بکار رفته .
    چون تجربه سیستم بازی کم داشتید و روی صدای بلند تاکید دارید نمیدونم کامپ بهتون پیشنهاد بدم یا نه . واقعا تا خودتون 1 حدود کلی از حجم و کیفیت دستتون نباشه نمیشه راهنمایی کرد. ولی تجربه من میگه 2 جفت کامپ 70 واتی با 1 امپ خوب. حجم کافی برای داخل اطاق رو تولید میکنه . ولی با کامپ سراغ مجلس گردونی و ... نمیشه رفت . لذت صدا در داخل خودرو و بس.
    با بودجه شما میشه برای جلو کامپ کنوود گرفت 1800. یکم جا کردنش توی در کار سختیه. برش میخواد و 1 رینگ باید بسازید.ولی توی این بازار اشفته قیمتی انتخاب عاقلانه ای هست. برای عقب اگه از حجم خیلی نگرانید کواک بگیرید. Mc609 یا 690 ac یا برخی dls ها. اگرم حجم فکر میکنید کافیه 1 جفت دیگه از همین کنوود میتونید روی طاقچه ببندید. ولی تاکید من روی امپه. امپ خوب نباشه کامپ 3 تومنی هم صدای کامپ 400 تومنی میده و از اون مهم تر پخش. حالا امپ هم میتونید دست کم 1 ml95.4 گلیدن یا g four هلیکس به صورت استوک یا امپ های مطرح قدیمی تهیه کنید.
    توجه کنید که هزینه نصب و برق و سیم اسپیکر هم کم در نمیاد. 1.5 بودجه بسیار پایینیه برای اون چیزی که مد نظرتونه. 1 مثال از امپ میزنم . برای مثال برای کامپ سری rs گلیدن قائدتا امپ های سری rs گزینه خوبیه. 1 مقایسه بین قیمت ها داشته باشید که چقدر برای امپ هزینه میشه و چقدر برای کامپ. یا پثلا کامپ و امپ های سری پانچ راکفورد.
    توجه هم داشته باشید بیشتر صحبت های من به کیفیت تاکید داره و گرنه امپ های ارزونی هستند که توان بالایی رو ارائه میدن ولی واقعا 2 دقیقه نمیشه به صداشون گوش داد. 175 وات هم برای ساب در کل 1 شوخیه.
    موفق باشید.

14. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت تیم پی سی ورلد میخاستم بدونم از بین این ساب ها کدوم از همه بهتره؟ یا ایا ساب لول بهتری پیشنهاد میکنید؟

(Sony xs-gtx122lt (1350watts

(1800)Jvc cw-dr120t 

(1300)Pioneer ts-wx306t

راستی ویبره بیشتر از کوبش برام مهمه.
    اگر ویبره علاقه داری به ساب 1260 اینفینیتی هم بسیار دقت کن ویبره خوبی داره و 300 وات توان واقعی . بسیار در رنج خودش ارزندس.
    سابهایی که گفتید رو فقط پایونیر رو شنیدم که اصلا توصیه نمیکنم.
    موفق باشید.

16. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •