تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2328 از 3195 اولاول ... 132818282228227823182324232523262327232823292330233123322338237824282828 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,271 به 23,280 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان همونطور که مطلع بودید با اخرین آپدیت لایو بعضی بازیها با یک سری مشکلات مواجه میشد مثل cod..ac ...halo
    حالا من به بعضی مشکلات برخوردم در اجرای بعضی از بازیا میخواستم بپرسم کسی به این مشکلات بعد آپدیت برخورده یا نه بعنوان مثال در بازی fight night champion دیگه بعد از ناک اوت کردن دیگه صحنه اهسته رو اجرا نمیکنه یا در بازی ace combat با کنترل هواپیما مشکل دارم یعنی هواپیما در جهت افقی دیگه حرکت نیکنه و ... ایا کسی مثل من به این مشکلات برخورده؟؟
    واینکه اگر من cd رو با برنامه abgx360 ببرسی کنم و رفع نقص کنم و دوباره رایت کنم مشکلات بلزی بر طرف میشه؟؟ ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

دوستان یه سری به لینک های زیر بزنید و نظرتونو بگین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

در آغاز فعالیت HardHeart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

6

سلام به دوستان. راستش وقتم واسم ارزش داره و وقت ندارم چندین خط پر کنم فقط جواب قسمت های قرمز رو میدم.

والا این همه سایت فروش بازی توی اینترنت هست ایا ما با اونا مشکلی داریم؟ یا میترستیم؟ یا اینکه شما خیلی بزرگ هستی؟ یا شایدم فکر کردید مانیاسافت شدید یادت نره هرچی داشتی و داری میفروشی از کجا بوده .
    سایت ما راه نیوفتاده بازی میفروختیم؟ اون زمان شما کجا بودید؟
    فکر نکنم xboxworld صاحبی به غیر از من داشته باشه.

اگه چشماتو درست باز کنی میبینی که گفتم shop.xboxworld.ir نه xboxworld.ir
    فکر کنم بابتش ازم پول گرفتی نه!!!؟پس نگو ماله منه ماله منه!!!حالا من هرچی فروش داشته باشم به شما ربطی داره!!!سایت رو بالا میکشید پولشم میخورید یه آبم روش!!!این پولا خوردن نداره داداشه من!! خدا اون بالاست!واگذار کردم تو و اون شریک 6 تو به خدا!!!نخواستم از راه شکایت و این حرفا آبروریزی بشه!!!پس بیخیالشو این بحث مزخرف رو!!!
    ببین من نه مانیا سافتم و نه خواهم شد!!!قاطی نکن قضایارو لطفا!آره شما فقط بامن مشکل دارید چون اگه نداشتید که بحث راه نیمنداختی!!!اونی که روزی رسونه خداست من وتو این وسط کاره ایی نیستیم.....اون زمان که شما میفروختی امسال من میرفت توی ......با گرون فروشیه امسال شماهاتوی توپحونه!!!!!بعدشم یکسال کامل شده اومدی توی کار کنسول؟اگه به اینه زمانی که من ایکس باکس داشتم توداشتی با میکرو ماریو بازی میکردی!
    چوب لای چرخه من نکن میثم خان برو دنبال کاره خودت این بحث رو بیخیال شو!!!!
    همه ی این آتیشا هم از گوره او پشتیبانت بلند میشه چون بدون اون آب نمیخوری!!!!
    صاحب xboxworld شمایی ماله خوده خودته آفرین باریکلا مدال گرفتی حالا یا چیزه دیگه!
    بیخیال من شو دیگه این آخرین بحثی هست که باهات میکنم!حرمت ها بزار سر جاش بمونه!من کاری نداشتم خودت شروع کردیا! بزرگ کوچیکی حالیت نیست احترام چند مدت دوستی رو نگهدار!امیدوارم زودتر چشمات باز بشن!
    Last edited by HardHeart; 07-05-2011 at 22:56.

4. 4 کاربر از HardHeart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان یه سری به لینک های زیر بزنید و نظرتونو بگین
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    نظر من اینه که همه ی این مقایسه ها رو بریز دور .
    همه میدونیم که گرافیک و سخت افزار و ... Wii به نصف 360 و ps3 هم نمیرسه - ولی لذتی که بازی کردن با Wii داره این دو تا کنسول روی هم ضربدر 2 به توان 10 ندارند .
    البته اخیرا که Move و کینکت اومدند اون فرمول بالا دیگه صدق نمیکنه
    شما باید ببینی با چی حال میکنی ، من بعد از این همه مدت هنوز نمیتونم با کنترلر 360 درست بازی کنم ، با اینکه از نظر طراحی و استاندارد کنترلر 360 درسته نه Playstation ولی با این حال وقتی میبینم نوشته که X رو بزن من A رو میزنم .
    کسانی که هر دوتا کنسول رو دارند میدونند من چی میکشم
    شما هر چی دوست داری بخر .

6. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نظر من اینه که همه ی این مقایسه ها رو بریز دور .
    همه میدونیم که گرافیک و سخت افزار و ... Wii به نصف 360 و ps3 هم نمیرسه - ولی لذتی که بازی کردن با Wii داره این دو تا کنسول روی هم ضربدر 2 به توان 10 ندارند .
    البته اخیرا که Move و کینکت اومدند اون فرمول بالا دیگه صدق نمیکنه
    شما باید ببینی با چی حال میکنی ، من بعد از این همه مدت هنوز نمیتونم با کنترلر 360 درست بازی کنم ، با اینکه از نظر طراحی و استاندارد کنترلر 360 درسته نه Playstation ولی با این حال وقتی میبینم نوشته که X رو بزن من A رو میزنم .
    کسانی که هر دوتا کنسول رو دارند میدونند من چی میکشم
    شما هر چی دوست داری بخر .
    ما مهمون که واسمون میاد و داریم دور هم بازی می کنیم ، مثلا به طرف می گم مثلث رو بزن . طرف یه نگاه به دسته می کنه میگه مثلث کدومه ؟
    بعد تازه دوزاری آدم میفته که بابا جان دسته ایکس باکس مثلثش کجا بود ؟
    بعد می گم منظورم همون دکمه زرده
    البته ظاهرا دسته های جدید 360 دیگه زردو قرمز و سبز و آبی هم نداره

8. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.

آيا راهي وجود داره که بتونم DVDهاي فيلم (با زيرنويس) رو توي ايکس باکس ببينم؟

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dath-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس شهر آفتاب

پيش فرض

ما مهمون که واسمون میاد و داریم دور هم بازی می کنیم ، مثلا به طرف می گم مثلث رو بزن . طرف یه نگاه به دسته می کنه میگه مثلث کدومه ؟
    بعد تازه دوزاری آدم میفته که بابا جان دسته ایکس باکس مثلثش کجا بود ؟
    بعد می گم منظورم همون دکمه زرده
    البته ظاهرا دسته های جدید 360 دیگه زردو قرمز و سبز و آبی هم نداره
    این مشکل رو همه دارند چون تمام دوستان قبل از این که ایکس باکس بگیرند پلی 2 یا پی اس پی داشتند
    منم این مشکل رو دارم و یه راه حل هم برای خودم درست کردم راه حل رنگ بندی هست ماکروسافت هم می دونسته که اگر تمام دکمه ها رو عین پلی سه یه رنگ با حرف بزاره ملت گیج می شن به همین خاطر رنگی کرده و به جای R1 گزاشته RB خودتون هم یه نگاه به دسته بندازید هر دو دسته ها با استاندار هستند و هر کدوم برای شناسایی یه راه حل گذاشتند (منظورم شناسایی دسته هست):

دسته های سری جدید پلی 3

دسته اسلیم

11. این کاربر از dath-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dath-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس شهر آفتاب

پيش فرض خبر مهم:: مشکلات اجرای بازیهای Xbox360

XGD3 ، مبحثی که این روز ها با خبر عرضه داشبورد جدید مایکروسافت 2.0.13XXX.0 فکر همه رو به خود مشغول کرده، در اینجا قصد داریم به XGD3 بپردازیم.

XGD چیست؟

XGD مخفف عبارت Xbox Game Disc هست، به معنی دیسک بازی ایکس باکس.

در حال حاضر بازی ها به صورت XGD2 عرضه می شن، بازی های رایجی که در بازار هست بر روی دیسک های دی وی دی دو لایه عرضه می شن و معمولا ایمیج های اون ها حجمی معادل 6.8 گیگ دارند که تقریبا در تمامی بازی ها این حجم ثابت است.

اکنون با نسل جدید دیسک های بازی ایکس باکس مواجه هستیم به نام XGD3.

تفاوت های XGD3 با XGD2 چیست؟

XDG3 اولین بار در دیسک های Halo:Reach معرفی شد، حجمی حدود 1 گیگ بیشتر از دیسک های XGD2 دارد،(حدود 1 گیگ از 7.95 گیگ دیسک های XGD2 به DVD Video Partition که خود شامل anti privacy یا همون ap نیز هست اختصاص دارد) همچنین دارای سیستم anti-copying و وریفایر جدید نیز می باشد.

به نظر می رسد، که در نوع دیسک تفاوتی ایجاد نشده، بلکه در نحوه رایت و پارتیشن بندی دیسک تغییراتی ایجاد شده است.

ویژگی های XGD3

دیسک های XGD3 به دلیل وجود فضای بیشتر، امکان ذخیره اطلاعات بیشتری را برای بازی سازان فراهم کرده است، همچنین وجود سیستم ضد کپی جدید و وریفایر جدید برای جلوگیری تکثیر بازی و شناسایی بازی های کپی در این دیسک ها گنجانده شده است.

همچنین طبق بررسی ها بازده و کارایی در دیسک های XGD3 نسبت به XGD2 افزایش یافته و مایکروسافت در طراحی بر این نکته تاکید داشته است.

در این دیسک ها، یک لایه جدید امنیتی،چک های anti-privacy بیشتر و سیستم امنیتی به نام (cvicontent integerity check) قرار گرفته است.

چرا حجم دیسک های XGD3 بیشتر است؟

یک دلیل ساده برای این موضوع وجود دارد، وجود DVD Video Partition که احتمال می رود که در دیسک های XGD3 به حد زیادی کاهش پیدا کرده و یا به طور کل حذف شده باشد.

آیا این دیسک ها همانند XGD2 قابل کپی هستند؟

تقریبا به طور کامل اطمینان حاصل شده است که در نوع دیسک تغییری ایجاد نشده، و فقط فرمت دیسک تغییر کرده، به نظر نمی رسد در رایت دیسک ها و ارائه فرم ویر جدید (IXTREME LT 2) مشکلی باشد.

واضح هست که دستگاه های j-tag شده به راحتی قادر به اجرای این بازی ها هستند، اما ممکن است عرضه firmware جدید برای اجرای بازی هایی که بر روی دیسک های XGD3 عرضه شده اند کمی زمان بر باشد!!!

آیا تمامی درایو ها قابلیت اجرای XGD3 را دارند؟

بله، XGD3 یک لایه امنیتی مانند anti-privacy 2.5 نیست که قابل شناسایی توسط درایو ها نباشد، اما با توجه به این که در داشبورد جدید درایو ها شروع به فلش شدن می کنند، بعید نیست که یک سری لایه های امنیتی XGD3 بر روی یک سری درایو ها قابل شناسایی و بر روی یک سری دیگر غیر قابل شناسایی باشند.

در نهایت باید گفت که XGD3 یک فرمت جدید از دیسک های بازی های ایکس باکس می باشد، و احتمالا در آینده خیلی نزدیک (10-20 May مصادف با 20-30 اردیبهشت) شاهد بازی های فراوانی که بر روی این دیسک ها و همچنین شبکه XBOXLIVE عرضه می شوند خواهیم بود.

داشبورد كنسول خود را به نسخه هاي 2.0.13141.0 و 2.0.13142.0آپديت نكنید !!!

اخيراً فايلهاي Beta از دو نسخه از جديدترين داشبوردهاي مايكروسافت فقط بر روي اينترنت قرار گرفته اند، كه پيشنهاد مي كنيم فعلاً به هيچ وجه اين دو نسخه جديد از داشبورد را بر روي كنسول خود نصب نكنيد!

به گزارش سايتهاي معتبر خبري، در صورتيكه كنسول خود را به هر يك از اين دو نسخه داشبورد ذكر شده آپديت كنيد، قابليت اجراي تمامي بازيهاي كپي بر روي كنسول شما از بين خواهد رفت. علت اين مساله نيز نصب شدن فرمور جديد بر روي درايو توسط اين دو نسخه از داشبورد عنوان شده است! يعني در صورت آپديت به هر يك از اين دو نسخه، فرمور درايو كنسول شما به حالت اوريجينال (كپي خور نشده) باز گردانده مي شود!

به همين دليل فعلاً از دانلود و نصب هر يك از دو نسخه 13141 و يا 13142 اكيداً خودداري نماييد!

منبع :
    کد:

13. 7 کاربر از dath-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز (یادش بخیر اولین پستم رو همینجوری شروع کردم )
    چه خبرا ؟

بچه ها مثل اینکه X360Key داره تو ایران هم فرا گیر میشه چندتا جا امروز خبر گرفتم !!

گفتن بزار از تولیدش بگذره () تا 2-3 ماه آیینده میارن !!

بیارن مشکل : هارد - تعداد دیسک - لایو و .... همش حل میشه ()

اینم می زنیم به سلامتی سازنده x360key :

15. 7 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز (یادش بخیر اولین پستم رو همینجوری شروع کردم )
    چه خبرا ؟

بچه ها مثل اینکه X360Key داره تو ایران هم فرا گیر میشه چندتا جا امروز خبر گرفتم !!

گفتن بزار از تولیدش بگذره () تا 2-3 ماه آیینده میارن !!

بیارن مشکل : هارد - تعداد دیسک - لایو و .... همش حل میشه ()

اینم می زنیم به سلامتی سازنده x360key :
    ما که فریمور دستگامونو عوض کردیم میشه دوباره به حالت اورجینال برشگردوند و یک xkey بگیریم تا تو لایو بن نشیم؟؟کلا تکلیف ماها چیه؟؟یا لازم نیس فریمورو اورجینال کنیم ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •