روز برگ برگه/کارت و... هست که میدن و با اون هر روز اجازه خروج از پادگان را داری، دیگه نیاز نیز هر روز بدی دفترچه را مهر و امضا کنن و... معمولا ارتش و بعضی جاهای سپاه داره.
بله نیروی انتظامی در کنار بعضی سختی هایی که داره در عوض یه فضا و صمیمیت هایی داره. ماموریت هایی که با کادر و دوستات میری، فضای صمیمی که تو پاسگاه و کلانتری و... داری، کسی نمیگه بخواب، کسی نمیگه حیاط نرو، خاموشی هست و...
یه افسر نگهبان داری، سیگار کشیدن، گوشی بردن و... خیلی راحت تره.
اینکه یه دوری بری مغازه های دورو بر
البته این به معنی آزادی 100% نیست، پاتک های حفا، بازرسی، عقیدتی و... خیلی زیاد و سخت گیرانه تر هست.
من شخصا به نسبت جایگاهی که داشتم با فرمانده پاسگاه راحت میشستیم و میگفتیم و مخندیدیم، فرمانده با ف منطقه هماهنگ کرده بود من گوشی بیارم و... (البته این به دلیل مسئولیت سنگین من بود که لازم بود، والا کسی برای کسی از این کارها نمیکنه)
بعضا هم سرباز باید زرنگ باشه، من زمانی که پلیس راه بودم با اینکه گوشی جیبم بود ولی وقتی فرمانده اونجا بود اجازه میگرفتم میرفتم روبه رو با تلفن کارتی صحبت میکردم، بعد رفتنش هم که آزادی کامل بود.
یه واقعیتی را بگم، اگه علی الخصوص ناجا باشین واقعا تقسیم کردن غذا و... مسئولیت نیست.
مسئولیت به اونی میگن که راننده ما بود، بچه نداری هم بود، تصادف کرد و آخر خدمتی 5-6 تومن خرج ماشین کرد تا تسویه دادن.
مسئولیت تحویل گرفتن اسلحه هست که میله نظافتش گم بشه شلوار آدم را میدن دستش.
مسئولیت ما من بود که یه پاسگاه را با اسلحه خانه مادر و افسر نگهبانی، بیسیم مادر، متهم، وسایل کشف شده و... از کادر شیفت قبلی خودم تحویل میگرفتم و با سلام و صلوات تحویل شیفت بعدی که باز کادر بود میدادم.
حالا شما حساب کن غذا تقسیم کردن مسئولیت هست؟ فوقش یکبار به خودت غذا نمیسه و گشنه میمونی.
در ضمن بر فرض قبول نکردی، به هر حال باید یه کاری کنی، یا نظافت کنی، یا مسئول غذا بشی، یا انبار را تحویل بگیری و...
اتفاقا کسایی که میخوان از نماز و... در برن میتونن مسئول غذا بشن.
عزیز بحثی به نام ذخیره مرخصی نداریم، مورد داشتیم سرباز را چون جایگزینی براش نیومده بود تا روز آخر نگه داشتن، ارتش و... حساب کتاب نداره، 20-25 روز دیدی فرستادن پایان دوره ولی علی الخصوص ناجا از این خبرها نیست 10 روز بدن واقعا ترکوندن. (البته میانگین میگم)
هم خدمتی های عزیز به خاطر چند ساعت مرخصی شهری آدم را درجا میفروشن، کسایی که رفتن خدمت در جریانن
بحث پارتی را که کلا بزارین کنار، الان برای گرفتن حقتون هم باید پارتی داشته باشین.
بعضی افراد که مثلا فارغ التحصیل مال اشتر و... هستن راحت میتونن امریه بگیرن، ولی صحبتی که من کردم امریه نبود، خدمت 21 ماهه بود، که تو تقسیمات میاد (نمونه اش پسر دایی من)