تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2327 از 4105 اولاول ... 1327182722272277231723232324232523262327232823292330233123372377242728273327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,261 به 23,270 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

این روزبرگ به چی میگن؟ همون مرخصی ساعتی هست؟
    ضمنا من هم شنیدم که در نیروی انتظامی به دلیل کم بودن جمعیت، فضا صمیمی تر هست. من فوق لیسانس هستم. به نظر شما اگر نیروی انتظامی خدمت کنم، میتونم موبایل همراهم داشته باشم که بعد از ظهرها که وقتم دست خودم هست استفاده کنم(در حد اس ام اس)؟
    روز برگ برگه/کارت و... هست که میدن و با اون هر روز اجازه خروج از پادگان را داری، دیگه نیاز نیز هر روز بدی دفترچه را مهر و امضا کنن و... معمولا ارتش و بعضی جاهای سپاه داره.

بله نیروی انتظامی در کنار بعضی سختی هایی که داره در عوض یه فضا و صمیمیت هایی داره. ماموریت هایی که با کادر و دوستات میری، فضای صمیمی که تو پاسگاه و کلانتری و... داری، کسی نمیگه بخواب، کسی نمیگه حیاط نرو، خاموشی هست و...
    یه افسر نگهبان داری، سیگار کشیدن، گوشی بردن و... خیلی راحت تره.
    اینکه یه دوری بری مغازه های دورو بر

البته این به معنی آزادی 100% نیست، پاتک های حفا، بازرسی، عقیدتی و... خیلی زیاد و سخت گیرانه تر هست.

من شخصا به نسبت جایگاهی که داشتم با فرمانده پاسگاه راحت میشستیم و میگفتیم و مخندیدیم، فرمانده با ف منطقه هماهنگ کرده بود من گوشی بیارم و... (البته این به دلیل مسئولیت سنگین من بود که لازم بود، والا کسی برای کسی از این کارها نمیکنه)

بعضا هم سرباز باید زرنگ باشه، من زمانی که پلیس راه بودم با اینکه گوشی جیبم بود ولی وقتی فرمانده اونجا بود اجازه میگرفتم میرفتم روبه رو با تلفن کارتی صحبت میکردم، بعد رفتنش هم که آزادی کامل بود.

سلام

دوستان قبول کردن مسئولیت اختیاری ـه؟ میشه اگه مثلاً اجباراً مسئول غذات کردن خودت انصراف بدی؟؟
    یه واقعیتی را بگم، اگه علی الخصوص ناجا باشین واقعا تقسیم کردن غذا و... مسئولیت نیست.

مسئولیت به اونی میگن که راننده ما بود، بچه نداری هم بود، تصادف کرد و آخر خدمتی 5-6 تومن خرج ماشین کرد تا تسویه دادن.
    مسئولیت تحویل گرفتن اسلحه هست که میله نظافتش گم بشه شلوار آدم را میدن دستش.
    مسئولیت ما من بود که یه پاسگاه را با اسلحه خانه مادر و افسر نگهبانی، بیسیم مادر، متهم، وسایل کشف شده و... از کادر شیفت قبلی خودم تحویل میگرفتم و با سلام و صلوات تحویل شیفت بعدی که باز کادر بود میدادم.

حالا شما حساب کن غذا تقسیم کردن مسئولیت هست؟ فوقش یکبار به خودت غذا نمیسه و گشنه میمونی.

در ضمن بر فرض قبول نکردی، به هر حال باید یه کاری کنی، یا نظافت کنی، یا مسئول غذا بشی، یا انبار را تحویل بگیری و...
    اتفاقا کسایی که میخوان از نماز و... در برن میتونن مسئول غذا بشن.

اخه مگه استفاده از مرخصی قانونی نیست . هم خدمتی ها که استفاده کردن به چه اجازه ای میتونن حرف بزنن وقتی که همه مرخصی هاشونو رفته باشن و یکی هیچ مرخصی نرفته باشه ؟؟؟؟؟؟؟

کسی بخواد زودتر ترخیص بشه . هنوز متاهل نشده باشه . بخواد ازدواج کنه .عجله داشته باشن . این شرایط رو قبول نمیکنن؟

ذخیره مرخصی مگر خلاف قانون هست ؟
    عزیز بحثی به نام ذخیره مرخصی نداریم، مورد داشتیم سرباز را چون جایگزینی براش نیومده بود تا روز آخر نگه داشتن، ارتش و... حساب کتاب نداره، 20-25 روز دیدی فرستادن پایان دوره ولی علی الخصوص ناجا از این خبرها نیست 10 روز بدن واقعا ترکوندن. (البته میانگین میگم)

هم خدمتی های عزیز به خاطر چند ساعت مرخصی شهری آدم را درجا میفروشن، کسایی که رفتن خدمت در جریانن

اتفاقا جایی که مخصوصا برای افسرها فقط با سهمیه سرباز میگیره وزارت دفاع هستش (تلاش ناکام خودم) البته سربازهای دیپلم و زیر دیپلم رو راحت تر میگیره (بدون پذیرش)
    امریه گرفتن از راههای قانونی وسه ارشد امکان پذیره ولی با مدرک کارشناسی خیلی احتمال کمی داره ولی با پارتی ردیف میشه
    یکی از دوستای من وزارت دفاع امریه گرفته... چیزی که به من گفت این بود که اونجا وقتی میخوای امریه بگیری نه ازت میپرسن معدلت چنده نه میپرسن کدوم دانشگاه خوندی نه میپرسن چی بلدی! تنها چیزی که ازت میپرسن اینه که کی تو رو فرستاده!!
    پس به نظر من بیفت دنبال این که بتونی یه پارتی کلفتی پیدا کنی! دوستی یا فامیلی،دوست دوستی! دوست فامیلی! مث همین کاری که من دارم! منم وضعیت شما رو دارم و در به در دنیال پارتی کلفت میگردم!
    بحث پارتی را که کلا بزارین کنار، الان برای گرفتن حقتون هم باید پارتی داشته باشین.

بعضی افراد که مثلا فارغ التحصیل مال اشتر و... هستن راحت میتونن امریه بگیرن، ولی صحبتی که من کردم امریه نبود، خدمت 21 ماهه بود، که تو تقسیمات میاد (نمونه اش پسر دایی من)

2. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

هفته گذشته یه برگه به عنوان اطلاعات کارت پایان خدمت به ما دادن که اطلاعاتمون رو تایید کنیم، حالا یه نکته عجیب داشت که تاریخ ترخیص رو زده بود 1.12.94 با این تاریخ که ما 20 ماه خدمت میشیم!!! قضیه اش چیه؟؟!! اصلا این تاریخ چیز معتبریه؟؟؟ (اعزام 1 تیر)

یه سوال دیگه این که حالا که ما قراره توی ارتش گروهبان یکم بشیم دیگه نمیتونیم روزبرگ باشیم؟؟!

سپاس

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان شرمنده این سوال اخر هستش .

ایا مرخصی جزو خدمت محسوب میشه . یعنی اگر 21 ماه خدمت هست . مرخصی جزو این 21 ماه خدمت محصوب مییشه یا نه . مرخصی فقط یه فاصله هستش . و این 21 ماه باید تکمیل بشه .؟؟

(به عبارت دیگر اگر کلا مرخصی نیای میشه زود تر از هم خدمتی هات 21 ماهت تکمیل بشه و بیای ؟؟؟ )
    Last edited by sansa; 02-08-2014 at 07:51.

5. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من و یکی از دوستان افتادیم ولی عصر تبریز واسه آموزشی
    دوستان کیا اونجا افتادن اعزام شهریور؟
    چجوریاس اونجا؟ این جوری که نیسیه توضیحاتی بدین ممنون میشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

هفته گذشته یه برگه به عنوان اطلاعات کارت پایان خدمت به ما دادن که اطلاعاتمون رو تایید کنیم، حالا یه نکته عجیب داشت که تاریخ ترخیص رو زده بود 1.12.94 با این تاریخ که ما 20 ماه خدمت میشیم!!! قضیه اش چیه؟؟!! اصلا این تاریخ چیز معتبریه؟؟؟ (اعزام 1 تیر)

یه سوال دیگه این که حالا که ما قراره توی ارتش گروهبان یکم بشیم دیگه نمیتونیم روزبرگ باشیم؟؟!

سپاس
    تاریخ مهم نیست، به هر حال زمان خدمت 21 ماه هست، دفترچه بیمه اکثرا 18 ماهه میشه (برای ما اینطور بود)

دوستان شرمنده این سوال اخر هستش .

ایا مرخصی جزو خدمت محسوب میشه . یعنی اگر 21 ماه خدمت هست . مرخصی جزو این 21 ماه خدمت محصوب مییشه یا نه . مرخصی فقط یه فاصله هستش . و این 21 ماه باید تکمیل بشه .؟؟

(به عبارت دیگر اگر کلا مرخصی نیای میشه زود تر از هم خدمتی هات 21 ماهت تکمیل بشه و بیای ؟؟؟ )
    بله مرخصی جزو خدمت محسوب میشه.

دوستان تاریخ اعزامتون را در نظر بگیرین، هر کار کنید و اگه اضافه نداشته باشین در بهترین حالت دقیقا 21 ماه دیگه اش ترخیص میشین، کاری نمیتونین کنین.

در ضمن از مرخصی هاتون هم سر وقت استفاده کنید.
    Last edited by ice_man_sh; 02-08-2014 at 15:03.

8. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

11 کد 01 - مرکز آموزش ولیعصر (عج) تبریز - ناجا

کد 01 - مرکز آموزش ولیعصر (عج) تبریز - ناجا

سلام دوستان
    من و یکی از دوستان افتادیم ولی عصر تبریز واسه آموزشی
    دوستان کیا اونجا افتادن اعزام شهریور؟
    چجوریاس اونجا؟ این جوری که نیسیه توضیحاتی بدین ممنون میشم
    دوست عزیز نیروتون که ناجا هست و در اون مورد حرفی نمیزنم ولی مرکز آموزشیتون از بهترین های ناجا در سطح کشور هست، خود من اونجا بودم و قبلا توضیحاتی داده بود که دوباره کپی پیست میکنم.

دوستانی در مورد ولیعصر تبریز راهنمایی خواسته بودن به صورت عنوانمی یه چیزهایی مینویسم چون فرصت زیادی ندارم.

مرکز آموزش ولیعصر خیابون صائب، پیش گذرنامه هست.

از اونجایی که هم مرکز کوچیکه و هم فقط فارغ التحصیل دانشگاه قبول میکنه و در ضمن دوروبرش خونه هست آموزشش خیلی راحت تره و به جرات میشه گفت بهترین مرکز آموزش ناجا تو ایرانه که به هتل ولیعصر معروفه.

آخر هفته (اگه پست نباشین) و متاهل ها دوشنبه ها خونه هستن.

معمولا اکثر دوره ها میان دوره نداره و آموزش هم تا آخر ماه ادامه داره.

کلا 4-5 گروهان هست که هر کدوم بین 80 - 115 نفر هستن.

با اینکه تا حالا 5 منطقه خدمت کردم ولی هنوز تو نظام غذایی به کیفیت غذاهای ولیعصر نخوندم.

بوفه نسبتا تکمیل بدون محدودیت زمانی داره

بهترین گروهان گروهان سروان آقا.... هست و بعد اون سهر...

از نظر بعضی امکانات در حد خوب هست: تلفن های زیاد، تلویزیون های LCD، روزنامه های روزانه، کتابخونه و....

از نظر بعضی امکانات که اکثرا بحث فضا هست ضعیفه

این رو هم یادآوری کنم که ساختمونش زندان قدیم تبریز بوده

ولی با اینهمه متاسفم برای خودم و کسایی که تو ناجا خدمت میکنن....
    نکاتی که نیاز هست اضافه کنم: آخر هفته و... را که نوشتم برای بومی ها و استانهای اطراف صادقه.

کم بودن فضا نه تنها نکته ضعف نیست بلکه بعضی جاها به کارتون هم میاد.

وسط شهر هست و دسترسی راحت داره.

چون داخل شهر تبریز هست، به نظر من دل تبریزیها خیلی بیشتر میگیره چون در یک قدمی محله و... خودت هستی.

البته مرکز آموزش ولیعصر مرکز اصلیش همینی هست که در تبریز هست و مرکز آموزش درجه داری (کادر) ه م هست، در ضمن 3-4 مرکز تابع هم داره (سید آباد (برای سربازان معمولی) - هادیشهر و...)

همچنین قبلا چند تا عکس گذاشته بودم

یادش بخیر... مرکز آموزش کوچیک و صمیمی ما، ولیعصر تبریز (ناجا)...

طول میدان صبحگاه و محوطه اصلی پادگان کمی از این بزرگتر هست، کلا این مرکز بعدا آموزشگاه شده و قبلا زندان تبریز بوده.

ساختمانهایی که در پشت دیده میشه خوابگاهها و نمازخانه گروهانها را در خود جای داده.

اطراف مرکز پر خونه های شخصی هست، برای همینه که سر و صدای این مرکز خیلی کمتره و مراعات میکنن.

فضا اونقدر کمه که کنار یه گوشه میدون اتاقهای فرماندهی گروهان و گردان ساختن، هر اتاق اسم یکی از ائمه ها کنارشه، ایمان سجاد بود...

حساب کنین میدون همین قدره، سمت راست هم کلاسها رو ساختن (بازم کمبود فضا)

و در آخر فرمانده گردان عزیز، سرگرد ا.ر. که یکی از بهترین و باهوش ترین افرادیه که در زندگیم دیدم...

در کل به جرات میگم مرکزآموزش ولیعصر با وجود همه کمبودهاش یکی از بهترین (و شاید هم بهترین) مرکز آموزش ناجا هست، این مرکز مختص آموزش درجه داران سرباز و پایور هست

حواستون به فرمانده گردان باشه و تا میتونید ازش اطلاعات بگیرین چون من کسی را به اطلاعات این فرد در ناجا ندیدم.

10. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان برام دعا کنید ....................

18 روز دیگه آمورشی تموم میشه و باید در انتظار امریه باشیم

با اینکه شرایط دار هستم خیلی نگرانم

دوره کد بخورم یا نخورم

اگر خوردم کد تهران هستش یا شهرستان

معلوم نیست چی قراره بشه

خدا به دادمون برسه

الان نیرو زمینی ارتش 01 تهران هستم

به امید حق

12. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان برام دعا کنید ....................

18 روز دیگه آمورشی تموم میشه و باید در انتظار امریه باشیم

با اینکه شرایط دار هستم خیلی نگرانم

دوره کد بخورم یا نخورم

اگر خوردم کد تهران هستش یا شهرستان

معلوم نیست چی قراره بشه

خدا به دادمون برسه

الان نیرو زمینی ارتش 01 تهران هستم

به امید حق
    رشته تحصیلیت چیه؟ لیسانس داری؟

14. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

رشته تحصیلیت چیه؟ لیسانس داری؟

بله رشته برق گرایش انتقال

محل سکونت تهران

شرایط متاهل

البته اموزشی رو که خدا باهام بود که نزدیک ترین جای ممکنه بودم 01

نظرتون چیه؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بله رشته برق گرایش انتقال

محل سکونت تهران

شرایط متاهل

البته اموزشی رو که خدا باهام بود که نزدیک ترین جای ممکنه بودم 01

نظرتون چیه؟
    احتمالش کمه دورکد بخوری - احتمال زیاد هم همون تهران بیفتی - اگرهم تهران نیفتی یکی از استانهای نزدیک میفتی مثل زنجان یا قزوین . بعد میتونی انتقالی بگیری واسه تهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •