حل شده
مخابرات الان 1 مگ از 441 به 248 کاهش پیدا کرده
512 از 220 به 118 کاهش پیدا کرده
هماراسیستم هیچ مشکلی نداره چون مشتری هاش کم شده...!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حل شده
مخابرات الان 1 مگ از 441 به 248 کاهش پیدا کرده
512 از 220 به 118 کاهش پیدا کرده
هماراسیستم هیچ مشکلی نداره چون مشتری هاش کم شده...!
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات میگم من 11 ماه قبل قرارداد اینترنت 1 مگ و دانلود رایگان شبانه از ساعت 1 تا 7 صبح و طبق گفته شما سرعت دانلود شب و روز با 512 ، درسته حالا چرا دارین تو روز روشن علنا یک شرکت دولتی دزدی به این بزرگی میکنه و میزنه زیر قراردادش و از اردیبهشت ساعت دانلود شبانه رو کم کرده و الان هم سرعت رو از 512 آورده به 260 و بعضا پایینتر میگه در مورد سرعت 260 ، با همکارانم صحبت کردم میگن استاندارد 1 مگ همینهمیگم بس چرا تا ده ماه قبل چنین نبود و حالا استاندارش کردید و در سایتتون هم تبلیغ سرعت بیش از مقدار اسمی رو میدید و ... میگه من اطلاع ندارم تقصیر من نیست و دستوره و اگه موردی دارید با داخلی 4 فردا نه ، شنبه تماس بگیرید یا حضوری تشریف بیارین ...
من موندم مخابرات با شرکت زیر ساخت در مورد اینترنت و پهناش و قرض و بدهی هاش مشکل داره چرا هزینه اش رو از جیب و پهنای مشترکینش هزینه میکنه .
لطفا اگه امکان داره اطلاع رسانی گسترده بکنین تا همه مشترکین مخابرات قید خرید اینترنت از این شرکت دزد دولتی رو بزنن و بروند به یه شرکت دیگه ، هر چند همشون سر و ته یک کرباسند ولی لااقل از این شرکت به اصطلاح دولتی دزد اشتراک تهیه نکنند و در ثانی اگه دوستان لطف کنند بهترین خدمات دهنده اینترنت در تبریز با دانلود رایگان شبانه رو در ذیل الطفات کنند که کمک بزرگی به من وامثال من در جهت تحریم مخابرات اینبار توسط مشترکان حقیقی و حقوقی کنند.
![]()
دوست عزیز منم 13 تموم بشه سرویسم میرم جمع میکنم از مخابرات
در مورد پیشنهاد شرکت دیگه به نظرم اگه همه برن به سمت یک شرکت چند وقت دیگه اونم مثل مخابرات میشه دیگه
یکی دو سال پیش مخابرات عالی بود همه اومدن سمتش الان بدلیل زیاد بودن مشترک گند زده
لااقل ۶ ماه زمان میبره تا بخواد کند بازی دربیاره . اکه دوره های تمدید اینترنت واسه همه یکماه و یاه ۳ ماه باشه اونوقت همون شرکت از ترس از دست دادن مشتری مجبور میشه حداقل دست به تغییرات نزنه و مشترک رو تو دستش با سرویسهای فریبکارانه نکه داره .البته این نظر منه .
Sent from my iPhone using Tapatalk
من مخابرات رو فعلا 1 ماهه تمدید کردم
25 گیگ حجمم رو هم خوردند که کوفتشون بشه![]()
همسایه ما 1 مگ مخابرات داره سرعت دانلودش رو 600 هست.
بعد من 2 مگ مخابرات دارم سرعت دانلودم رو 450 هست.... اینا رو چه اساسی سرعت می دن؟؟
راستی مشکل از نویز خط هم نیست.... خط ـمون تا 8 مگ هم می کشه.
بازدید کنندگان این تاپیک اون قدر ها هم زیاد نیست که تاثیر آنچنانی بگذارد.
حالا در نهایت ۱۰۰نفر به ISP جدید برن.
در کل اگر کمی حلال حرام حالیشون بشه خیلی بیش از ظرفیت نمی فروشن.
من که بعد از اتمام این سرویس قصد تغییر ISP دارم خیلی پر رو شده مخابرات.
.حلال و حرام دیکه از مد افتاده اختلاسکر آزاد میچرخه و آفتابه دزد دستش قطع میشه وای بحال ما که افتادیم دست این افعی ها ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by masoud-j; 23-07-2015 at 19:51.
امروز سرویس من تموم میشه (مخابرات نامحدود)
به نظرتون از مخابرات جمع اوری کنم برم یک شرکت دیگه
یا همشون مثل همن ؟
نامحدود مخابرات بودم که متاسفانه سرعت خیلی کمه (موقع خرید 30 بود الان بزور به 20 میرسه ...)
برای همین می خوام محدود بگیرم که دانلود شبانه هم داشته باشه اگه مخابرات دانلود شبانه از حجم اصلی کم نمی کنه تمدید کنم
دوستان برای جمع آوری از مخابرات باید حضوری بریم؟
من تو یه خط دیگه که از مخابرات داشتم 2 ماه شده که تمدید نکردم ولی هنوز خط رانژه هست.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)