وااااااااااااااااااااای نه![]()
وااااااااااااااااااااای نه![]()
يه متن يا 2 موضوع!!
براي چي ميخواي دعوا راه بندازي؟؟ همون اولي رو موضوعش رو عوض كردي گذاشتي؟؟بازيكن حق داره صبر كنه
ببينه مربي كي ميشه بعد انتخاب كنه؟؟؟هنوز اينقدر دركت نرسيده كه اين رو بفهمي؟
حواست باشه يه بار ديگه از اين كارا بكني و تو تاپيك استقلال از اين چيزا بنويسي ميرم گزارش ميدم.
هر چيزي كه به نفع قلعه نوعي باشه ميذاري هر چي نباشه هم نميذاري ، مثه صحبتهاي واعظ !!
يادت باشه ژنرالتون ديگه استقلالي نيست و اگه تو قلعه نوعي رو بيشتر دوست داري به ما ربطي نداره.
نه فقط به خاطر اين پست ، پست هاي ديگه هم بود كه فعلآ چيزي نمي گم!
پس ديگه از اين كار را نكن
مگه من تیتر را عوض کردم؟ برای اینکه باورت بشه من فقط کپی پیست میکنم این لینک منبعش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن و چه ربطی به خبر ؟!!!! یکی بیاد اینا بگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خدا من اصلا به خاطر این موضوع کاری این کارا نکردم.قلعه نوی هم مثل بقیه یه روز میاد یه روز میره مهم استقلاله که میمونه و تو این فصل که همه بازیکنان دارن از استقلال میرن ما به جباری خیلی نیازم داریم
به هر حال من شرمنده ام
سلام
دوستمون زحمت ميكشن اينهمه خبر هر روز ميزارن(واقعا دستش درد نكنه) حالا به خاطر يه اشتباه كوچيك حقش نيست شما اينجوري برخورد كني.
فكر كردم كار تو بود!! ببخشيد !!
گور پدر كسايي كه اينجوري مينويسن!! همش ميخوان استقلال رو خراب كنن!! مطمئن باش منبعش پرسپوليسي بوده!!بازم ببخشيد!
باشه بابا!! معذرت خواهي كردم!! نزنين حالا!! فكر كردم از عمد بوده!
اونجوری که تو زدی......هنوز کتک خوردنت مونده![]()
مرفاوی هم بد نیست از حجازی خیلی بهتر است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییرات گسترده در باشگاه استقلال صمد مرفاوی سرمربی استقلال شدبا معرفی کادر جدید فنی و مدیریتی باشگاه استقلال توسط واعظی آشتیانی تغییرات گسترده ای در این باشگاه صورت گرفت.به گزارش کمیته روابط عمومی این باشگاه ، بعدازظهر امروز مدیر عامل باشگاه استقلال اسامی اعضای کمیته فنی ، کادر فنی ، مشاوران و مدیران جدید تعدادی از کمیته های مختلف این باشگاه را اعلام کرد.لازم به توضیح است که از دلایل مهم باشگاه استقلال درباره تاخیر در اعلام اسامی کادرفنی تیم استقلال ، موضوع قرارداد روته مولر با فدراسیون فوتبال بود. از آنجایی که تاکید مدیر عامل باشگاه استقلال همواره رعایت اصول و اخلاق حرفه ای بوده است ، بنابراین اعلام اسامی کادرفنی مشروط به قطع همکاری روته مولر با فدراسیون فوتبال و انعقاد قرارداد با باشگاه استقلال بود که این امر میسر شد .اسامی کادر جدید باشگاه استقلال به این شرح است :اسامی کادر فنی :سرمربی : صمد مرفاویمربی و مشاور فنی مدیرعامل : دکتر ایریش روته مولرمدیر تیم : غلامحسین مظلومیانتخاب مربیان و دستیاران سرمربی تیم استقلال طی روزهای آینده توسط صمد مرفاوی صورت می گیرد.اعضای کمیته فنی :دکتر حسن امین بخش ( رئیس کمیته ) ، دکتر مسعود معینی ، غلامحسین مظلومی ، صمد مرفاوی ، دکتر روته مولرلازم به ذکر است که احتمال اضافه شدن یک عضو به جمع اعضای کمیته فنی وجود دارد .رئیس کمیته پشتیبانی : هادی مباشریکمیته پیشکسوتان : جواد قرابرئیس آکادمی باشگاه استقلال :دکتر مسعود معینیبا توجه به استعفای علیرضا منصوریان از سمت رئیس آکادمی استقلال ، طی نامه ای از خدمات و زحمات ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمدمشاوران جدید مدیرعامل :دکتر عباس منتظریعلی رضا منصوریانعلی امیریکادر پزشکی :دکتر عباس منتظری ( روانپزشک )امیر نوروزی ( فیزیوتراپ )دکتر کاوه ستوده ( پزشک عمومی )
منبع سایت رسمی باشگاه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي كادر جديد آرزوي موفقيت دارم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)