تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2327 از 2376 اولاول ... 132718272227227723172323232423252326232723282329233023312337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,261 به 23,270 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

شایعه یا واقعیت ؟جانشین قلعه نویى مشخص شد مرفاوى فردا حکم مى گیرد

نام صمد مرفاوى امروز و فردا رسماً به عنوان سرمربى استقلال اعلام مى شود. پس از توافقات انجام گرفته مربى سابق استقلال به عنوان جایگزین قلعه نویى برگزیده شد تا به احتمال زیاد ظرف یک روز آینده به صورت رسمى معرفى شود.تعلل مسئولان باشگاه استقلال جهت معرفى مرفاوى به دلیل اختلاف اعضاى هیأت مدیره این باشگاه در انتخاب این مربى صورت گرفت که گویا پس از همفکرى هاى لازم بالاخره اعضا به این توافق رسیدند که مرفاوى را به عنوان جایگزین قلعه نویى برگزینند. طبق شنیده هاى ما مرفاوى چهارشنبه یا پنج شنبه حکم سرمربیگرى خود در استقلال را دریافت مى کند.
    وااااااااااااااااااااای نه

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

جبارى: بعد از گرفتن طلبم و معرفى سرمربى در مورد استقلال تصميم مى گيرم

مجتبى جبارى هافبك استقلال كه فصل پرسروصدايى را در اين تيم پشت سرگذاشته هنوز براى فصل آينده تصميمى براى ماندن يا جدايى نگرفته و اين روزها سياست سكوت هم در پيش گرفته است.وى در مورد وضعيتش گفت: فعلا تمايلى براى مصاحبه كردن ندارم و بهتر است زمان بگذرد تا حرف هايم را بزنم. در مورد ماندن يا جدايى هم تصميم نگرفته ام و بعد از گرفتن طلبم از باشگاه درباره معرفى سرمربى جديد تصميم خواهم گرفت. فعلا وضعيت باشگاه مشخص نيست و به همين دليل بايد صبر كنم تا براى سال آينده تصميم بگيرم.
    ناز کردنهای جباری برای استقلال شروع شد !

مجتبى جبارى هافبک استقلال که فصل پرسروصدایى را در این تیم پشت سرگذاشته هنوز براى فصل آینده تصمیمى براى ماندن یا جدایى نگرفته و این روزها سیاست سکوت هم در پیش گرفته است.وى در مورد وضعیتش گفت: فعلا تمایلى براى مصاحبه کردن ندارم و بهتر است زمان بگذرد تا حرف هایم را بزنم. در مورد ماندن یا جدایى هم تصمیم نگرفته ام و بعد از گرفتن طلبم از باشگاه درباره معرفى سرمربى جدید تصمیم خواهم گرفت. فعلا وضعیت باشگاه مشخص نیست و به همین دلیل باید صبر کنم تا براى سال آینده تصمیم بگیرم

يه متن يا 2 موضوع!!

براي چي ميخواي دعوا راه بندازي؟؟ همون اولي رو موضوعش رو عوض كردي گذاشتي؟؟بازيكن حق داره صبر كنه
    ببينه مربي كي ميشه بعد انتخاب كنه؟؟؟‌هنوز اينقدر دركت نرسيده كه اين رو بفهمي؟
    حواست باشه يه بار ديگه از اين كارا بكني و تو تاپيك استقلال از اين چيزا بنويسي ميرم گزارش ميدم.
    هر چيزي كه به نفع قلعه نوعي باشه ميذاري هر چي نباشه هم نميذاري ، مثه صحبتهاي واعظ !!
    يادت باشه ژنرالتون ديگه استقلالي نيست و اگه تو قلعه نوعي رو بيشتر دوست داري به ما ربطي نداره.
    نه فقط به خاطر اين پست ، پست هاي ديگه هم بود كه فعلآ چيزي نمي گم!
    پس ديگه از اين كار را نكن

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

يه متن يا 2 موضوع!!

براي چي ميخواي دعوا راه بندازي؟؟ همون اولي رو موضوعش رو عوض كردي گذاشتي؟؟بازيكن حق داره صبر كنه
    حواست باشه يه بار ديگه از اين كارا بكني و تو تاپيك استقلال از اين چيزا بنويسي ميرم گزارش ميدم.
    هر چيزي كه به نفع قلعه نوعي باشه ميذاري هر چي نباشه هم نميذاري ، مثه صحبتهاي واعظ !!
    يادت باشه ژنرالتون ديگه استقلالي نيست و اگه تو قلعه نوعي رو بيشتر دوست داري به ما ربطي نداره.

مگه من تیتر را عوض کردم؟ برای اینکه باورت بشه من فقط کپی پیست میکنم این لینک منبعش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    من و چه ربطی به خبر ؟!!!! یکی بیاد اینا بگه

به خدا من اصلا به خاطر این موضوع کاری این کارا نکردم.قلعه نوی هم مثل بقیه یه روز میاد یه روز میره مهم استقلاله که میمونه و تو این فصل که همه بازیکنان دارن از استقلال میرن ما به جباری خیلی نیازم داریم

به هر حال من شرمنده ام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

يه متن يا 2 موضوع!!

سلام
    دوستمون زحمت ميكشن اينهمه خبر هر روز ميزارن(واقعا دستش درد نكنه) حالا به خاطر يه اشتباه كوچيك حقش نيست شما اينجوري برخورد كني.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

مگه من تیتر را عوض کردم؟ برای اینکه باورت بشه من فقط کپی پیست میکنم این لینک منبعش

کد:
    کد:
    من و چه ربطی به خبر ؟!!!! یکی بیاد اینا بگه

به خدا من اصلا به خاطر این موضوع کاری این کارا نکردم.قلعه نوی هم مثل بقیه یه روز میاد یه روز میره مهم استقلاله که میمونه و تو این فصل که همه بازیکنان دارن از استقلال میرن ما به جباری خیلی نیازم داریم

به هر حال من شرمنده ام
    فكر كردم كار تو بود!! ببخشيد !!
    گور پدر كسايي كه اينجوري مينويسن!! همش ميخوان استقلال رو خراب كنن!! مطمئن باش منبعش پرسپوليسي بوده!!بازم ببخشيد!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

سلام
    دوستمون زحمت ميكشن اينهمه خبر هر روز ميزارن(واقعا دستش درد نكنه) حالا به خاطر يه اشتباه كوچيك حقش نيست شما اينجوري برخورد كني.
    باشه بابا!! معذرت خواهي كردم!! نزنين حالا!! فكر كردم از عمد بوده!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

7

باشه بابا!! معذرت خواهي كردم!! نزنين حالا!! فكر كردم از عمد بوده!
    اونجوری که تو زدی......هنوز کتک خوردنت مونده

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

مرفاوی هم بد نیست از حجازی خیلی بهتر است

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

8 قرار بود یه مربی بزرگتر از قلعه نویی در حد اسیا بیارن....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییرات گسترده در باشگاه استقلال صمد مرفاوی سرمربی استقلال شد
    با معرفی کادر جدید فنی و مدیریتی باشگاه استقلال توسط واعظی آشتیانی تغییرات گسترده ای در این باشگاه صورت گرفت.
    به گزارش کمیته روابط عمومی این باشگاه ، بعدازظهر امروز مدیر عامل باشگاه استقلال اسامی اعضای کمیته فنی ، کادر فنی ، مشاوران و مدیران جدید تعدادی از کمیته های مختلف این باشگاه را اعلام کرد.
    لازم به توضیح است که از دلایل مهم باشگاه استقلال درباره تاخیر در اعلام اسامی کادرفنی تیم استقلال ، موضوع قرارداد روته مولر با فدراسیون فوتبال بود. از آنجایی که تاکید مدیر عامل باشگاه استقلال همواره رعایت اصول و اخلاق حرفه ای بوده است ، بنابراین اعلام اسامی کادرفنی مشروط به قطع همکاری روته مولر با فدراسیون فوتبال و انعقاد قرارداد با باشگاه استقلال بود که این امر میسر شد .
    اسامی کادر جدید باشگاه استقلال به این شرح است :
    اسامی کادر فنی :
    سرمربی : صمد مرفاوی
    مربی و مشاور فنی مدیرعامل : دکتر ایریش روته مولر
    مدیر تیم : غلامحسین مظلومی
    انتخاب مربیان و دستیاران سرمربی تیم استقلال طی روزهای آینده توسط صمد مرفاوی صورت می گیرد.
    اعضای کمیته فنی :
    دکتر حسن امین بخش ( رئیس کمیته ) ، دکتر مسعود معینی ، غلامحسین مظلومی ، صمد مرفاوی ، دکتر روته مولر
    لازم به ذکر است که احتمال اضافه شدن یک عضو به جمع اعضای کمیته فنی وجود دارد .
    رئیس کمیته پشتیبانی : هادی مباشری
    کمیته پیشکسوتان : جواد قراب
    رئیس آکادمی باشگاه استقلال :دکتر مسعود معینی
    با توجه به استعفای علیرضا منصوریان از سمت رئیس آکادمی استقلال ، طی نامه ای از خدمات و زحمات ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمد
    مشاوران جدید مدیرعامل :
    دکتر عباس منتظری
    علی رضا منصوریان
    علی امیری
    کادر پزشکی :
    دکتر عباس منتظری ( روانپزشک )
    امیر نوروزی ( فیزیوتراپ )
    دکتر کاوه ستوده ( پزشک عمومی )

منبع سایت رسمی باشگاه:
    کد:

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي كادر جديد آرزوي موفقيت دارم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •