سلام به همگی
میخوام اینجا بهمه شایعات و حرفها پایان بدم
این وسط چون خیلی بمن برخورد و چرت وپرتایی که شنیدم تصمیم گرفتم بیام و بگم قضیه چیه!!
من
صاحب اصلیه shop.xboxworld.ir بودم که به علت چوب لای چرخ کردن بعضیا سایت تعطیل و عوض شد به XBGAME.IR که از این
بابت خوشحالم چون تجربه شد واسم سایت قبلی و آدمایی رو شناختم که تاحالا ندیده بودم توی عمرم!!!!
اطلاعیه ایی مبنی بر کلاهبرداری زدن بعضیا توی سایتشون که نشون دهنده ی ترسشون هست نه قدرتشون!!!
حرف از بی کیفیتی زدن!کسایی که از سایت من خرید داشتن ودارن میدونن کیفیت کاریه من چجوریه پس جای شعار نداره!!!
جا داره بگم شمایی که اطلاعیه میزنی واسه کلاهبرداری
تاحالا سایتت راه افتاده ؟و یک دونه بازی فروختی ؟که میگی به اسم ما و بازیهای بی کیفیت کلاهبرداری میشه!!!!:-)) واقعا خنده داره!!!اینا نشون دهنده ی ضعف هستش واین که دوست ندارن رقیب داشته باشن و وقتی میبینن یکی پیدا شده هرکاری میکنن که از سر راه برش دارن نمونش رو دیدید سایت منحل شد و بنام بعضیا به همان شکل در سایتشون قرار گرفت!!!
اون آقا توی سایتش بازار راه انداخته با انصافه شکی درش نیست اما بنده خدا یه پشتیبان داره که خوشش میاد دو بهم زنی کنه و چوب لای چرخ مردم کنه ،شلوغش کنه و از این حرفا..........
بگذریم بنده همین جا اعلام میکنم هیچگونه کلاهبرداری نشده همش یک مشت اراجیف هستش....
کسایی که باور ندارن میتونن به سایت من برن و ببینن که هیچگونه استفاده اسمی و غیره نشده وکسایی که خرید داشتن میدونن من هیچگونه سوء استفاده اسمی نکردم