تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2326 از 4105 اولاول ... 1326182622262276231623222323232423252326232723282329233023362376242628263326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,251 به 23,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

دوستان قبول کردن مسئولیت اختیاری ـه؟ میشه اگه مثلاً اجباراً مسئول غذات کردن خودت انصراف بدی؟؟
    مونده به شخصیت فرمانده و اینکه افرادی باشن که اختیاری این مسئولیت ها رو قبول کنن.
    چون همه مسئولا از بین سربازای گروهان هستن و کسی از بیرون نمیاد مثلا مسئول غذا بشه.
    میان میگن مسئول غذا کی میخواد بشه؟ اگه یکی پاشد گفت من میخوام که هیچ
    اگه نگفت خودشون یکیو انتخاب میکنن.

2. 2 کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز وزارت دفاع اقدام کردنی نیست، تقسیم میشن تا جایی که من دیدم.
    اتفاقا جایی که مخصوصا برای افسرها فقط با سهمیه سرباز میگیره وزارت دفاع هستش (تلاش ناکام خودم) البته سربازهای دیپلم و زیر دیپلم رو راحت تر میگیره (بدون پذیرش)

4. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اخه مگه استفاده از مرخصی قانونی نیست . هم خدمتی ها که استفاده کردن به چه اجازه ای میتونن حرف بزنن وقتی که همه مرخصی هاشونو رفته باشن و یکی هیچ مرخصی نرفته باشه ؟؟؟؟؟؟؟

کسی بخواد زودتر ترخیص بشه . هنوز متاهل نشده باشه . بخواد ازدواج کنه .عجله داشته باشن . این شرایط رو قبول نمیکنن؟

ذخیره مرخصی مگر خلاف قانون هست ؟
    در قانون، کادریها میتونن نصف مرخصی استحقاقیشون رو نرن و موقع بازنشسته شدن، پول اون روزهایی که رفتن سر کار و مرخصی استحقاقی رو نرفتن رو بگیرن.
    ولی برا سرباز همچین چیزی نداریم، زودتر ترخیص شدن هم نداریم، حتی اگه مرخصی هم بری، دقیقا باید 21 ماه بشه.

در ضمن
    اگه بخوای ذخیره کنی، اشتباه میکنی.
    چون شما در سال 12 روز مرخصی داری، اگه خدمت رو 2 سال حساب کنیم، میشه 24 روز.
    فوقش میتونی 24 روز بری مرخصی، در حالی که الان 17 18 روز مرخصی پایان دوره میدن.

6. 2 کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امریه گرفتن از راههای قانونی وسه ارشد امکان پذیره ولی با مدرک کارشناسی خیلی احتمال کمی داره ولی با پارتی ردیف میشه
    یکی از دوستای من وزارت دفاع امریه گرفته... چیزی که به من گفت این بود که اونجا وقتی میخوای امریه بگیری نه ازت میپرسن معدلت چنده نه میپرسن کدوم دانشگاه خوندی نه میپرسن چی بلدی! تنها چیزی که ازت میپرسن اینه که کی تو رو فرستاده!!
    پس به نظر من بیفت دنبال این که بتونی یه پارتی کلفتی پیدا کنی! دوستی یا فامیلی،دوست دوستی! دوست فامیلی! مث همین کاری که من دارم! منم وضعیت شما رو دارم و در به در دنیال پارتی کلفت میگردم!

8. 2 کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امریه گرفتن از راههای قانونی وسه ارشد امکان پذیره ولی با مدرک کارشناسی خیلی احتمال کمی داره ولی با پارتی ردیف میشه
    یکی از دوستای من وزارت دفاع امریه گرفته... چیزی که به من گفت این بود که اونجا وقتی میخوای امریه بگیری نه ازت میپرسن معدلت چنده نه میپرسن کدوم دانشگاه خوندی نه میپرسن چی بلدی! تنها چیزی که ازت میپرسن اینه که کی تو رو فرستاده!!
    پس به نظر من بیفت دنبال این که بتونی یه پارتی کلفتی پیدا کنی! دوستی یا فامیلی،دوست دوستی! دوست فامیلی! مث همین کاری که من دارم! منم وضعیت شما رو دارم و در به در دنیال پارتی کلفت میگردم!
    امان از معدل ناپلئونی!!! روم نمیشه به آشنام حرف امریه رو بزنم چون میدونم که بپرسه معدلت چیه نمیدونم چی بگم! (خیلی رو دروایسی دارم باهاش) اما همینی که میگی درسته و بقول یکی از دوستان که صفحه های پیش گفت که باید برای خدمت اشنا داشته باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از شما و دو دوست دیگه .... بنابراین اینم رفت تو لیست بند پ ! من که جز خدا پارتی دیگه ای ندارم ... واسه ارشد هم امکان پذیر نیست دوست من نمونش خود من ... در به در هر جا رفتم سریع یه بهانه میارن .... دیگه باید کم کم بیخیال بشم ... حیف این درسی که خوندیم .

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از شما و دو دوست دیگه .... بنابراین اینم رفت تو لیست بند پ ! من که جز خدا پارتی دیگه ای ندارم ... واسه ارشد هم امکان پذیر نیست دوست من نمونش خود من ... در به در هر جا رفتم سریع یه بهانه میارن .... دیگه باید کم کم بیخیال بشم ... حیف این درسی که خوندیم .
    بستگی به رشتتون داره... داداش دوستم ارشد مهندسی مکانیک داشت...هیچ کاری هم نکرد فقط از طریق اینترنت ثبت نام کرد...الانم امریه شده بدون پارتی خیلی شیک و مجلسی!

12. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مونده به شخصیت فرمانده و اینکه افرادی باشن که اختیاری این مسئولیت ها رو قبول کنن.
    چون همه مسئولا از بین سربازای گروهان هستن و کسی از بیرون نمیاد مثلا مسئول غذا بشه.
    میان میگن مسئول غذا کی میخواد بشه؟ اگه یکی پاشد گفت من میخوام که هیچ
    اگه نگفت خودشون یکیو انتخاب میکنن.
    ممنون

پس یعنی اگر انتخاب بشی نمیتونی انصراف بدی؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بستگی به رشتتون داره... داداش دوستم ارشد مهندسی مکانیک داشت...هیچ کاری هم نکرد فقط از طریق اینترنت ثبت نام کرد...الانم امریه شده بدون پارتی خیلی شیک و مجلسی!
    پخ دادم خدمتتون . ممنون

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون

پس یعنی اگر انتخاب بشی نمیتونی انصراف بدی؟؟
    گفتم که مونده به فرمانده
    شاید اگه بری بهش توضیح بدی نمیتونی مسئولیت قبول کنی (حالا به هر دلیلی)، یکی دیگه رو انتخاب کنه.
    شایدم بگه اومدی سربازی که بتونی مرد!بشی. پس باید مسئول بشی.

16. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •