سلام. میشه بگین از کجا باید بفهمم خطم فیبر نوریه یا کابل مسی؟؟؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام. میشه بگین از کجا باید بفهمم خطم فیبر نوریه یا کابل مسی؟؟؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
بله درسته ... ولی فکر کردم حجم خریداری شده میاد روی بخش هدایا ... حالا به بخش پشتیبانی تیکت فرستادم ... خودم میخواستم محدود بگیرم این ماه ... باید اول حجمی میکردم سرویسم رو و بعد این کار رو میکردم ... موندم واسه چی اول حجم خریدم
من یک ماهه با پارس آنلاین بدجوری مشکل دارم ، همش قطعی داره ! کس دیگه ای همچین مشکلی داره ؟
الان بهترین شرکت تو رشت کدوم هستش ؟!
کسی نظری نداره ؟
من دانلود زیاد ندارم نهایت شبی 1گیگ الان یه مودمم گیرم میاد در ضمن اندیشه بگیر نگیر داره الان خوب شده دوباره معلوم نیست کی قاطی میکنه اندیشه الان منم ازش راضیم ولی معلوم نیست دوباره کی میریزه به هم دوباره اعصاب کاربراشو یه چیز دیگه هم هست اینه که مدتیه سرعت دانلود شبانه من بعد ساعت 3ونیم شب نصف میشه شما سرعتت چیه؟
از 1 تا 3 سرعت رو 130 140 هست از 3 یا 3:15 به بعد سرعت عادی میشه و میرسه به 400 تا 450 تا 7 یکسره همینطوریه
1 مگ 3 گیگ دارم
منم همین سرویس شمارو دارم ولی از 1تا 3 درسته ولی بعد 3 بالا نمیره پایین میاد نمیدونم برای شما چرا بالا میره
من برام جای سئوال اینجا چرا صحبت فقط از اندیشه و مخابرات هستش !
80 تا صفحه رفتم به گذشته ! فقط یک نفر گفت صبانت دارم و راضی ام ! یعنی رشتی ها همه فقط اندیشه و مخابرات دارند !؟![]()
من صبا نت دارم و کاملا راضی هستم...همه چسبیدن به مخابرات و اندیشه...
فکر کنم بهتره یه بار مودمو ریست کن از نوع کانفیگ کنی بهتر بشه
مال دوستمم اینجوری بود کله از 120 تا بالاتر نمیرفت ریست کردم دوباره کانفیگ کردم حل شد
نه بابا از مودمم نیست روزا تا 300 و بالاتر سرعت دانلود دارم در کل با اندیشه دیگه حال نمیکنم میخوام برم شاتل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)