تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2326 از 3195 اولاول ... 132618262226227623162322232323242325232623272328232923302336237624262826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,251 به 23,260 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه dath-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس شهر آفتاب

پيش فرض

سلام. دوست عزیز پس سر شما هم کلاه گذشتن دوستتنون.
    شما اگه سر به سایت ما بزنین میبنید که اسم فروشگاه ما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هست و هیچ ربطی هم به این سایتی که شما تو امضاتون بود نداره. کاشکی اول به من میگفتید بعد این کاراو میکردید. در کل شما هم بی خبر بودید . در کل سایت ما همان xboxworld.ir هست و هیچ ارتباطی هم با هیچ سایت دیگه ای نداره
    جوابی که چند لحظه پیش دادم اشتباه بود جواب صحیح پایین هست آقا میثم این وسط هیچ کلاه برداری نبوده و فقط یه اشتباه بود و کار هر دو شما هم خوبه شما مورد تایید دوستان و این فروشگاه دوستم هم مورد تایید من و دوستان
    Last edited by dath-king; 07-05-2011 at 12:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dath-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس شهر آفتاب

پيش فرض

آقایون اصلا کلاه برداری نیست و این اشتباه از اینجا آب می خوره من اون موقع یکی از دوستان سایت این بنده خدا رو به جای سایت آقا میثم معرفی کردنند و من هم به اشتباه فکر کردم مال آقا میثم هست ولی در حقیقت مال اون بنده خدا بود باور ندارید این ها رو نگاه کنید متوجه می شید:

پست 22682 صفحه 2269 این هم آدرسش:
    کد:
    آدرس سایت میثم :

xboxworld.ir
    این سایت پکیده
    الان سایتش شده:
    shop.xboxworld.ir
    پست 22700 صفحه 2270 این هم آدرسش:
    کد:
    این سایت پکیده
    الان سایتش شده:
    shop.xboxworld.ir
    نه دادا شما برو درسته پس من چه جوری رفتم ؟
    هیچ کلاه برداری نه از طرف من و نه از طرف هیچ بنده خدایی پیش نیومده این دو فروشگاه اسم هاشون شبیح بوده و اکثر دوستان قروقاتی خرید می کردند و حتی دقیق مثل من متوجه نشده بودند این دو سایت با هم فرق دارند و فقط اسمشون شبیح هم هست و الان سایت ها به این شکل هست:
    سایت آقا میثم:
    کد:
    و سایت اون بنده خدا:
    این بود:
    shop.xboxworld.ir
    اما خراب شد و در حال حاضر آدرس جدید این هست:
    کد:
    من که هنوز از همین رفیقم خرید می کنم چون ثابت شده این وسط هیچ کلاه برداری صورت نگرفته خلاص

تمام دوستان تا الان به احتمال زیاد مثل من اشتباهی داشتند فکر می کردند

سلام به همگی
    میخوام اینجا بهمه شایعات و حرفها پایان بدم
    این وسط چون خیلی بمن برخورد و چرت وپرتایی که شنیدم تصمیم گرفتم بیام و بگم قضیه چیه!!
    من صاحب اصلیه shop.xboxworld.ir بودم که به علت چوب لای چرخ کردن بعضیا سایت تعطیل و عوض شد به XBGAME.IR که از این
    بابت خوشحالم چون تجربه شد واسم سایت قبلی و آدمایی رو شناختم که تاحالا ندیده بودم توی عمرم!!!!
    اطلاعیه ایی مبنی بر کلاهبرداری زدن بعضیا توی سایتشون که نشون دهنده ی ترسشون هست نه قدرتشون!!!
    حرف از بی کیفیتی زدن!کسایی که از سایت من خرید داشتن ودارن میدونن کیفیت کاریه من چجوریه پس جای شعار نداره!!!
    جا داره بگم شمایی که اطلاعیه میزنی واسه کلاهبرداری تاحالا سایتت راه افتاده ؟و یک دونه بازی فروختی ؟که میگی به اسم ما و بازیهای بی کیفیت کلاهبرداری میشه!!!!:-)) واقعا خنده داره!!!اینا نشون دهنده ی ضعف هستش واین که دوست ندارن رقیب داشته باشن و وقتی میبینن یکی پیدا شده هرکاری میکنن که از سر راه برش دارن نمونش رو دیدید سایت منحل شد و بنام بعضیا به همان شکل در سایتشون قرار گرفت!!!
    اون آقا توی سایتش بازار راه انداخته با انصافه شکی درش نیست اما بنده خدا یه پشتیبان داره که خوشش میاد دو بهم زنی کنه
    شلوغش کنه و از این حرفا..........
    بگذریم بنده همین جا اعلام میکنم هیچگونه کلاهبرداری نشده همش یک مشت اراجیف هستش....
    من حرف دوستم رو تایید می کنم کیفیت کارش عالی هست و باید در آخر حرف دوستم یه چیزی رو بگم هیچ وقت به دیگران وسله های ناجور نچسبونید خدا رو خوش نمی یاد یکی که تو کارش صادق هست باید هواش رو داشته باشی من به هیچ کسی توهین نمی کنم کار تمام دوستان بیسته ولی باید به دیگران احترام بزارید و احترام هست که احترام با خودش میاره...................
    Last edited by dath-king; 07-05-2011 at 14:13.

3. 2 کاربر از dath-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.داش میلاد این یارو x360key فرمت mkv روهم ساپورت میکنه وهمین بازیهای کپی خودمونو میریزیم روش بدون دیسک اجرا میشه؟

5. این کاربر از astatira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت HardHeart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    میخوام اینجا بهمه شایعات و حرفها پایان بدم
    این وسط چون خیلی بمن برخورد و چرت وپرتایی که شنیدم تصمیم گرفتم بیام و بگم قضیه چیه!!
    من صاحب اصلیه shop.xboxworld.ir بودم که به علت چوب لای چرخ کردن بعضیا سایت تعطیل و عوض شد به XBGAME.IR که از این
    بابت خوشحالم چون تجربه شد واسم سایت قبلی و آدمایی رو شناختم که تاحالا ندیده بودم توی عمرم!!!!
    اطلاعیه ایی مبنی بر کلاهبرداری زدن بعضیا توی سایتشون که نشون دهنده ی ترسشون هست نه قدرتشون!!!
    حرف از بی کیفیتی زدن!کسایی که از سایت من خرید داشتن ودارن میدونن کیفیت کاریه من چجوریه پس جای شعار نداره!!!
    جا داره بگم شمایی که اطلاعیه میزنی واسه کلاهبرداری تاحالا سایتت راه افتاده ؟و یک دونه بازی فروختی ؟که میگی به اسم ما و بازیهای بی کیفیت کلاهبرداری میشه!!!!:-)) واقعا خنده داره!!!اینا نشون دهنده ی ضعف هستش واین که دوست ندارن رقیب داشته باشن و وقتی میبینن یکی پیدا شده هرکاری میکنن که از سر راه برش دارن نمونش رو دیدید سایت منحل شد و بنام بعضیا به همان شکل در سایتشون قرار گرفت!!!
    اون آقا توی سایتش بازار راه انداخته با انصافه شکی درش نیست اما بنده خدا یه پشتیبان داره که خوشش میاد دو بهم زنی کنه و چوب لای چرخ مردم کنه ،شلوغش کنه و از این حرفا..........
    بگذریم بنده همین جا اعلام میکنم هیچگونه کلاهبرداری نشده همش یک مشت اراجیف هستش....
    کسایی که باور ندارن میتونن به سایت من برن و ببینن که هیچگونه استفاده اسمی و غیره نشده وکسایی که خرید داشتن میدونن من هیچگونه سوء استفاده اسمی نکردم
    Last edited by HardHeart; 07-05-2011 at 14:12.

7. 2 کاربر از HardHeart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

آقایون اصلا کلاه برداری نیست و این اشتباه از اینجا آب می خوره من اون موقع یکی از دوستان سایت این بنده خدا رو به جای سایت آقا میثم معرفی کردنند و من هم به اشتباه فکر کردم مال آقا میثم هست ولی در حقیقت مال اون بنده خدا بود باور ندارید این ها رو نگاه کنید متوجه می شید:

پست 22682 صفحه 2269 این هم آدرسش:
    کد:
    پست 22700 صفحه 2270 این هم آدرسش:
    کد:
    هیچ کلاه برداری نه از طرف من و نه از طرف هیچ بنده خدایی پیش نیومده این دو فروشگاه اسم هاشون شبیح بوده و اکثر دوستان قروقاتی خرید می کردند و حتی دقیق مثل من متوجه نشده بودند این دو سایت با هم فرق دارند و فقط اسمشون شبیح هم هست و الان سایت ها به این شکل هست:
    سایت آقا میثم:
    کد:
    و سایت اون بنده خدا:
    این بود:
    shop.xboxworld.ir
    اما خراب شد و در حال حاضر آدرس جدید این هست:
    کد:
    من که هنوز از همین رفیقم خرید می کنم چون ثابت شده این وسط هیچ کلاه برداری صورت نگرفته خلاص

تمام دوستان تا الان به احتمال زیاد مثل من اشتباهی داشتند فکر می کردند
    دمت گرم سهیل.حالا انداختی تقصیر ما
    من و میثم این سایتو مدیریت میکنیم.سایت میثم بارها مورد حمله ی هکرها قرار گرفت که ما سعی کردیم درستش کنیم و الان به امید خدا درست شده
    توی سایت میثم میری 3 تا گزینه هست که گزینه ی آخر مربوط میشه به قروش بازیها
    منم گزینه ی آخرو زدم و سایت shop.xboxworld.irاومد که دقیقا سایت میثم بود
    حالا سایت به xgameworld.ir تغییر کرده
    شما اون سایتی که گفتی این بود:Xbgame.ir
    پس الکی ننداز تقصیر من.من سایتو درست معرفی کردم.حالا سایت تغییر کرده.اگه تغییر هم نمیکرد دقیقا همونی بود که من نوشتم یعنی:shop.xboxworld.ir

رفتی از کجای تاپیک پست منو پیدا کردی بعد میگی این قضیه از اینجا آب میخوره.واقعا دمت گرم
    عیبی نداره من میبخشمت.ولی در کل سایتی که من نوشتم درست بوده

9. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

گیج شدیم ! آخر کدوم سایت مال کیه کدوم مال کی نیست ؟

11. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

سلام به دوستان. من دیروز یه Kinect واسه ریجن pal خریدم. وقتی کینکت رو وصل می کنم که ایکس باکس رو آپدیت کنه ارور میده (فقط مینویسه آپدیت نیاز هست ولی آپدیت نمیکنه).هاردمم خالیه.آخرین آپدیتم هم واسه assasins creed bh بود.
    کسی میدونه مشکل چیه؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

گیج شدیم ! آخر کدوم سایت مال کیه کدوم مال کی نیست ؟
    اره بابا

14. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت HardHeart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

13

سلام به دوستان. من دیروز یه Kinect واسه ریجن pal خریدم. وقتی کینکت رو وصل می کنم که ایکس باکس رو آپدیت کنه ارور میده (فقط مینویسه آپدیت نیاز هست ولی آپدیت نمیکنه).هاردمم خالیه.آخرین آپدیتم هم واسه assasins creed bh بود.
    کسی میدونه مشکل چیه؟
    ممنون
    فکر کنم بازی که همراشهو بزاری آپدیت میشه!!!من خیلی وقته گرفتم یادم رفته چجوری بود!!!

16. این کاربر از HardHeart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

فکر کنم بازی که همراشهو بزاری آپدیت میشه!!!من خیلی وقته گرفتم یادم رفته چجوری بود!!!
    lمی ذارم ولی آپدیت نمی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •