تست سرعت
مخابرات کولاک کرده![]()
تست سرعت
مخابرات کولاک کرده![]()
با چه نرم افزاری میشه یه نت WI-FI رو با ADSL ترکیب کرد که سرعت بره بالا !! سروش ؟؟؟؟لینک دانلود هم بدید لطفا
![]()
دوستان سایت بانک تجارت با ای پی 37 براتون باز میشه ؟؟؟؟
Connectify Dispatch-Hotspot Pro 8.0.0.30686
آی پی ۳۷ برای وب باز کردن فعلا افتضاحه ولی پینگ خوبی داره برای بازی. گرچه پکت لاس داره ولی اذیت نمیکنه.
Sent from my ST15i using Tapatalk
سرعت وب گردی با دو مگ برا شما هم بد شده برا من با اینکه داون استریم رو ده مگ هست سریع نیست پینگ هم خوبه
تقریبا میشه گفت فعلا قابل اطمینان ترین رنج، 2.189 هست که هم سایت ها رو خوب باز میکنه هم سرعتش متوسط رو به بالاس.
37.221 فقط پینگش کمه با سرورهای خارج وگرنه سرعتش نسبتا کمتره و نصف سایت ها رو بازی نمیکنه.
2.185 هم معلوم نیست کی حالش خوبه و کی نیست، بعضی اوقات هستش، بعضی اوقات 200 بار هم قطع و وصل کنی نمیاد، بعضی اوقات خوبه کار راه میندازه، بعضی اوقات فقط پرتاک رو باز میکنه![]()
اینجا کسی هست که قبلا یا الان از شاتل هم داشته ؟ کیفیتش پینگش نسبت به مخابرات چه جوریه ؟
سرویس 10 مگ بدون شبانه -داون استریم 10 مگ
از نظر خودم خیلی نسبت به 1 مگ روونتره ای پی هاییم که میگیرم بیشترشون 2.185 هست روی بقیه ای پی ها هم بهتر از 1 مگ جواب میده پینگش روی همه ای پی ها فعلا از 150 بالاتر نمیره ولی همین چند دیقه پیش که 1 مگ بودم چند تا ای پی عوض کردم مشکل پینگ داشتن..حالا باید یه مدت بگذره تا بشه درست قضاوت کرد.
Last edited by ahwazp30; 12-04-2015 at 15:53.
سرعت دانلود سر کارمون
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)