كتاب متاب رو ولش كن ،،، بابا اونجا همه چي رو يادت ميدن ،،،
كتاب متاب رو ولش كن ،،، بابا اونجا همه چي رو يادت ميدن ،،،
توی اکثر پادگانها سالن های ورزشی هست.
ما آموزشی توی پادگان 03 (عجب شیر) که بودیم، یه سالن بدنسازی خیلی مجهز داشت (ولی به خاطر کمبود وقت و عدم استراحت کافی، کسی ازش استفاده نمیکرد) ولی شما در اوقات بدون برنامه میتونی با اجازه فرمانده بری سالن و استفاده کنی (معمولا رایگان هست)
توی یگان هم که اگه افسر وظیفه باشی، بعدظهر در اختیار خودتی، فقط باید با سالن هماهنگ باشی. (اگه سالن نداشت پادگان، میتونی "روزبرگ" بگیری و بری بیرون)ولی اگه افسر نباشی، از فرمانده اجازه میگیری، در ساعات فراغت بری سینما، بوفه، باشگاه، سالن فوتسال و ..... (اگه پادگان سالن نداشت، اگه به فرمانده بگی میخوای در مسابقات استانی یا کشوری شرکت کنی، احتمالا بهت "روزبرگ" بده.
مثل آموزش زیاد گیر نمیدن ولی شما چون از 5 صبح بیدار هستی اتوماتیک وار خوابت میبره.
البته شرایط فرق میکنه، مثلا پادگان باشین که معمولا ارتش و سپاه هست نمیتونید برید تو پادگان چرخ بزنین، میگیرنتون، به پست ها برسین ایست میدن باید اسم شب را بلد باشی و...
ولی ناجا با وجود سختی هاش این برنامه ها را نداره، چون معمولا پاسگاه و کلانتری و... هست، تعداد کمه، فضا صمیمیه و....
اوایل شهریور احتمالش زیاده، هر چی میره به آخرای شهریور احتمالش کمتر میشه، 5 روز آخر شهریور شاید احتمالش از 50% بیاد پایین و بمونه برای دی.
دوست عزیز راحت باش، بعضا شوخی هایی که میکنیم برای اینه که دوستان بعضی نگاههای غلط به خدمت را بزارن کنار و واقع بین تر باشن والا به هیچ کس جسارتی نمیکنیم.
نماز تو آموزش میشه گفت اجباریه، چون قبل رفتن به خط میکنن، بعضا آمار میگرین، بعضا تو نمازخونه آمار میگیرن، به هر حال گیر میدن، بحث عقیدتی هست.
تو آموزش که فراموش کنین،شاید تو یگان هر از گاهی وقت بشه، البته تو فضای پادگان و پاسگاه معمولا والیبال و... میزنن
شنبه برین احتمال خیلی زیاد اومده رو سیستم
1- معمولا کسانی که پارتی دارن و یا کسانی که مدرک خیلی بالا (دکتر) و... دارن انتخاب میشن برای منشی ولی اگه غیر اینها بود و تونستین میتونین انتخاب بشین.
البته مسئولیت خاصی نداره در مقایسه با یگان خدمتی.
اینکه با بقیه باشین خیلی بهتره.
تو دوره ما دکتر ها منشی شده بودن، کلا پست نمیدادن، همه مرخصی ها را کامل رفتن، مرخصی ساعتی بیشتری گرفتن، دویدن و... نداشتن.
2- کی میگه 20 روز مرخصی میدن؟ بعضی جاها و یا بعضی دوره ها شاید مرخصیش زیاد باشه.
خیر هر موقع مرخصی دادن اونموقع میتونین برین، تازه اگه اون روز را پست ننویسنتون.
3- باید روز اول برین، هر دوره و هر پادگان شرایط خاص خودش را داره.
4- اگه شهر خودتون باشین ممن پادگان اگه شهرستان یا استان دیگه ای باشین میرین نظام وظیفه شهرستانتون.
آدرس را تو برگه مربوطه مینویسه نگران نباشین.
Last edited by ice_man_sh; 01-08-2014 at 16:17.
مسئولیت بگیری یا نگیری، خوب باشه یا بد؛ مونده به شخصیت خودت.
بعضیا دوس دارن همیشه مسئولیتی داشته باشن، حتی اگه سختی هایی داشته باشه.
مثلا اگه مسئول غذا باشی، صبح باید قبل از همه آماده بشی بری غذا بگیری
ولی مزایایی هم داره، مثلا میتونی اول غذای خودتو از قسمت خوب غذا انتخاب کنی و برداری.
منشی باید لوحه پر کنه، حضور غیاب کنه، و کلی فرم و لیست دیگه (البته یک نفری همشو انجام نمیده)، در عوض معمولا رژه نمیره. فرمانده باهاش آشنا میشه و راحت مرخصی میده.
توی آموزشی مرخصی نداریم؛ توی دو ماه اگه حتی یک روز هم بهت مرخصی بدن، لطف فرماندهی هست.
در ضمن مدت آموزشی 58 روز (8 هفته و دوروز) ولی طول دوره آموزشی 2 ماه هست. (من که برج اردیبهشت بودم، 63 روز آموزشی طول کشید. دو ماه کامل + یک روز اضافه به خاطر دیر اومدن امریه- بعد از ظهر یکم تیر از پادگان آموزشی اومدیم بیرون )
اینکه بهتون مرخصی بدن برین پوتین و لباس درست کنین، بازم میگم لطف فرماندهی هست. فرمانده میتونه بگه برین 10 روز دیگه بیاین، و میتونه همونجوری نگه داره (ما رو نگه داشتن)
اولا نظام وظیفه هر شهرستان، توی هرجا میتونه باشه ، جای خاصی نداره (آدرسشو میتونی از سایت پلیس بگیری)
ثانیا توی برگ آبی (سفید) مینویسن که دقیقا کجا باید بری؛ اونجا هر آدرسی نوشت، "باید" اونجا بری.
اگه آدرسی پادگان رو نوشت میری مستقیم پادگان آموزشی.
اگه گفت بری نظام وظیفه (حتما مینویسه نظام وظیفه استان)
سلام
دوستان یک سوال .
اگر مرخصی ها دوره یگان یعنی بعد از اموزشی رو ذخیره کنید . اگر فرمانده رو راضی کنی(حال به هر طریقی که شده) . امکانش هست که اخر دوره بزارن همه مرخصی رو یکباره استفاده کنی ؟؟؟؟؟؟
Last edited by sansa; 01-08-2014 at 18:19.
کسی اطلاعی نداره ؟
این روزبرگ به چی میگن؟ همون مرخصی ساعتی هست؟
ضمنا من هم شنیدم که در نیروی انتظامی به دلیل کم بودن جمعیت، فضا صمیمی تر هست. من فوق لیسانس هستم. به نظر شما اگر نیروی انتظامی خدمت کنم، میتونم موبایل همراهم داشته باشم که بعد از ظهرها که وقتم دست خودم هست استفاده کنم(در حد اس ام اس)؟
عزیز وزارت دفاع اقدام کردنی نیست، تقسیم میشن تا جایی که من دیدم.
در ضمن خیلی هم کم سرباز میگیره، زیاد حساب نرین روش.
خیر عزیز امکانش نیست، شما باید تو اون نیرویی که هستین در سطح بالا آشنا داشته باشین که اونوقت هم نیاز به ذخیره کردن مرخصی نیست.
از طرفی شما مثلا یه جوری! فرمانده را راضی کردی، دهن هم خدمتی های خود را چه طور میبندی، اگه خلاف قوانین کاری صورت داده باشه فرماندهت آنی راپورت دادن رفته.
خدمت فضای کثیفی از نظر زیر آب زنی داده، نه خدمت کلا نظامی گری.
من قبلا هم نوشتم، هیچ وقت این اشتباه را نکنین و استفاده کنین از مرخصی هاتون، چه بسا کسی که هر سی استفاده کرده در مجموع از کسی که جمع میکنه و هر از گاهی میره بیشتر رفته مرخصی.
Last edited by ice_man_sh; 01-08-2014 at 19:11.
سلام
دوستان قبول کردن مسئولیت اختیاری ـه؟ میشه اگه مثلاً اجباراً مسئول غذات کردن خودت انصراف بدی؟؟
اخه مگه استفاده از مرخصی قانونی نیست . هم خدمتی ها که استفاده کردن به چه اجازه ای میتونن حرف بزنن وقتی که همه مرخصی هاشونو رفته باشن و یکی هیچ مرخصی نرفته باشه ؟؟؟؟؟؟؟
کسی بخواد زودتر ترخیص بشه . هنوز متاهل نشده باشه . بخواد ازدواج کنه .عجله داشته باشن . این شرایط رو قبول نمیکنن؟
ذخیره مرخصی مگر خلاف قانون هست ؟![]()
Last edited by sansa; 01-08-2014 at 20:18.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)