قبلا 512 داشتم تازه اینو خریدم
یعنی بازم زنگ بزنم بگم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قبلا 512 داشتم تازه اینو خریدم
یعنی بازم زنگ بزنم بگم؟
لطفا دوستانی که امضاشون 2 متر در 2 متر هست کوچکتر کنند
اینها همش حجم مصرف می کنه
آقای فانوس طلایی و اون آقایی که امضاش ماشینه و زیرش دعا
واقعا که بعضی ها چقدر بی ملاحظه هستند
عزیز دل برادر چرا حرص میخوری ؟
امضای من 30 کیلوبایت بیشتر نیس !!!
در ضمن شما میخوای امضا رو نبینی یه ادز بلاک نصب کن کلا بخش امضا رو بلاک کن
وااااااااااا
من در این مواقع صبر میکنم تا اونقده از آپدیت ویندوز و آنتی ویروس بگه تا دهنش کف کنه
بعد با گفتن "من لینوکس استفاده میکنم" با .... میزنم تو دهن اپراتور![]()
میشه نمایش امضا رو در انجمن غیر فعال کرد.
امضا کافیه یکبار دانلود بشه بعدش ذخیره میشه و دیگه دوباره دانلود نمیشه
اگر کاهش حجم استفاده شده تان هدف تان هست افزونه های ضد تبلیغات نصب کنید مثل adblock ghostery
در یک آزمایش با اسفتاده از این افزونه ها ۲۵درصد حجم استفاده شده کاهش یافت.
امضا چون فقط انجمن ها هست و فقط یکبار دانلود میشه فک نکنم زیاد تاثیر بگذاره ولی این عکس ها و فلش ها و ویدئوها تبلیغاتی مطمئنا تاثیر واقعی و لمس شدنی دارد
هر بار زنگ میزنم مخابرات سرعتم100 تا میره بالاتر
چند وقت پیش منم سرعتم حیلی کم بود بعد از اینکه زنگ زدم درست شد.(طرف میگفت هیچ ایرادی خط تان نداره و ...)
نمونه از دزدی مخابرات که هرشب جریان داره
جالبه امتحان کردم چند دقیقه بعد تایم رایگان مودم روشن کردم دیدم هیچی دان نشده
یعنی باید چند دقیقه قبل روشن کنم تا بتونن حجم بدزدن ( زوره آقا زوره اگه حجم کم نکنن بیچاره ها از کجا تجارت کنن)
بعضی وقتا شده یک ساعت قبل شروع تایم رایگان مودم رو روشن کنم که فردا دیدم 150-200 مگ کم شده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام.مثل اینکه مخابرات باز داره نامحدود میده؟؟؟؟128 نامحدود شده 20 تومن.....فرقی هم تو سرعت و پینگ کرده؟
من فردا پس فردا میرم جمع آوری بزنم !! فقط چی بگیرم ؟
دانلود شبانه رو که بیخیال !! خیلی وقته دانلود نمیکنم !! هر شب 3-4 گیگ هم بده هرزگاه کافیه !! مهم پینگ و وبگردیه !!
آسیاشت خوبه فکر کنم فقط !!
من الانش با ماهی 7 گیگ که برام شارژ میشه 16 تومن میاد رو قبض برا هر ماه !! که اولشم یه مودم گرفتم که اونم فروختم رفت !! با اون حساب سرویس من میفته ماهی حدودا 12 تومن !!کولاک 06 گیگ در ماه (2 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان) 320000 تومن
خیلی گرونن !!
شاتل آرت 1 هم که از اول همون 30 تومن بود !!
اینم 4 مگ شاتل :
خدایی چه خبره مگه ؟ سرویس 4 مگ سه ماهه 8 گیگ !! 8 گیگ رو من تو یه ماه تموم میکنم !!
بذار ببینم بلوط چطوریاس ؟!!
باز بلوط بهتره !! احتمالا برم رو بلوط :
سرویس family 6 مگابیتش بد نیس !!!
مخابرات جون مادرت سرویس هات رو درست کن![]()
این ADSL ها رو بذار برن به جهنم !!
این رو ایرانسل امروز داده بیرون !! همین رو میخرم !! ماهانه 10 گیگ با LTE استفاده میکنم !! پینگ کمتر و سرعت بیشتر !!مشترکین ایرانسل میتوانند بسته مقرون به صرفه اینترنت همراه ماهانه 3 گیگابایتی جدید این اپراتور تلفن همراه کشور را با قیمت ۱۳هزار تومان از طریق کد #۵*۳*۵*۵۵۵* و بسته اینترنت همراه ۳۰ گیگابایتی ایرانسل با اعتبار زمانی ۶ماهه را با قیمت ۶۰ هزار تومان، از طریق شمارهگیری کد #۱*۴*۵*۵۵۵* انتخاب و فعال نمایند.
مگه مغز خر خوردم به این مفت خور ها پول بدم ؟
Last edited by fanoostalaei; 20-07-2015 at 11:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)