تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2325 از 2376 اولاول ... 1325182522252275231523212322232323242325232623272328232923352375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,241 به 23,250 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه ژنرال تعصب نداشت وقتی تیم به دسته 3 سقوط با تیم نمیموند.... وقتی که همه جا زدن اون بود که تنها یار و یاور تیم بود .... و تیم را به دسته لیگ اورد ...... اگه تعصب نداشت تیم 13 را تحویل نمیگرفت....اگه تعصب نداشت بعد از مصاحبه زریبافان اهلام نمیکرد که حاضرم برگردم .... از پشت بهش خنجر زدن .... اگه تعصب نداشت بیانیه صادر نمیکرد که من هیچ کاری با تیم استقلال ندارم مثل خیلی از قدیمی های استقلال میتونست واسه تیم حاشیه درست کنه ... دوست من منتظر بازگشت ژنرال باش.

یه لطفی کن و لینک این مطلب را بده

دوست عزیز حرفت متین ه , ولی مطمئن باش قلعه نوعی به فکر منافع خودشه که البته حق طبیعیشه

ولی همین آقا واسه مربی هایی که تو این چند سال تو استقلال کار کردن حاشیه درست کرده بود تا استقلال نتیجه نگیره

که امسال هم واسه استقلال 2 میلیارد دندون تیز کرده بود , که فلان تیم به من 2 میلیارد میده

که الان رفته سپاهان با مبلغ 1 میلیارد , ببین امسال تو آسیا چه گندی میزنه بیا و ببین (البته شاید تو لیگ موفق باشه چون که فوتبال ما دلال بازی ه و نیازی به تاکتیک نداره)

---
    در مورد ناصر حجازی هم بگم : همین آقای محترم بود که تیم استقلال را با تیم ذخره سال قبلش نایب قهرمان آسیا کرد
    ---
    در هر صورت دوست عزیز من نظرم را گفتم راست و دروغ ش به نظر بغیه مربوط ه ولی من هم برای نظر خودم دلایل قانع کننده خودم را داشتم مثل بقیه .

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

ولی همین آقا واسه مربی هایی که تو این چند سال تو استقلال کار کردن حاشیه درست کرده بود تا استقلال نتیجه نگیره
    یک نمونه ش را بگو ....
    که امسال هم واسه استقلال 2 میلیارد دندون تیز کرده بود , که فلان تیم به من 2 میلیارد میده
    هنوز پاداش قهرمانیش را نگرفته .... خود سایت استقلال هم گفته مبلغش از چندتا بازیکنان کمتره من نمیدونم شما چطور این حرفا میزنید
    که الان رفته سپاهان با مبلغ 1 میلیارد , ببین امسال تو آسیا چه گندی میزنه بیا و ببین (البته شاید تو لیگ موفق باشه چون که فوتبال ما دلال بازی ه و نیازی به تاکتیک نداره)
    مبلغ قراردادش با سپاهانم 400 تا 200 میلیونه این چیزیه که خود مدیرعامل سپاهان گفته
    در مورد ناصر حجازی هم بگم : همین آقای محترم بود که تیم استقلال را با تیم ذخره سال قبلش نایب قهرمان آسیا کرد
    افرین .... یادتون رفت آخرین افتخار آفرینی ناصرحجازی رو بگید.." کسب مقام سیزدهمی در لیگ برتر جام خلیج همیشه فارس ".... این اقا چنان گندی به تیم زد که با زور و ضرب تونستن 13 نگهش دارن .... تو لیگی که به قول شما نیاز با تاکتیک نداره

ناصر خان باز هم بیا رکورد بزن اینبار سیزدهمی نمیخوایم اینبار سقوط به لیگ یک رو میخوایم.

ولی به قول شما هرکه نظر خودش را داره

یاحق
    Last edited by vahid78; 26-05-2009 at 15:19.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

اميرآبادي: بازيكن آزاد در فهرست فروش قرار نمي‌گيرد

مهدي اميرآبادي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شايعاتي كه اين روزها درباره جدايي‌اش از استقلال به گوش مي‌رسد، ‌اظهار داشت: اول از همه بايد بگويم، در ايران نيستم و تمامي مصاحبه‌هايي كه از من چاپ مي‌شود، كذب است. اكنون در دوبي به سر مي‌برم و تلفن همراهم در ايران خاموش است؛ اما شماري از قول من مصاحبه‌هايي مي‌زنند. وقتي نزديكانم با من تماس مي‌گيرند، بابت اين مصاحبه‌ها از من سوال مي‌پرسند؛ در حالي كه روحم از صحبت‌هاي نوشته شده خبر ندارد.
    وي در مورد قرارداد خود با استقلال، عنوان كرد: قراردادم به اتمام رسيده و بازيكني كه چنين شرايطي دارد، هيچ گاه در فهرست فروش قرار نمي‌گيرد. او مي‌تواند آزادانه تيم آينده‌اش را انتخاب كند.
    اين بازيكن ادامه داد: در چند سالي كه در استقلال حضور داشتم، افتخارات زيادي به دست آوردم كه با بستن بازوبند كاپيتاني در ديدار مقابل الجزيره، افتخاراتم كامل شد. از چند تيم ليگ برتري پيشنهاد دارم؛ اما اولويتم استقلال است. هيچ گاه بر سر مسائل مادي با مديرعاملان استقلال بحث نمي كنم. تاكيد مي‌كنم اولويت اولم براي فوتبال در ايران اين تيم است.
    وي در خصوص شايعه پيشنهاد سايپا گفت: اين پيشنهاد را نه تكذيب مي‌كنم و نه تائيد. بعد از بازگشتم به ايران و صحبت با مسئولان، همه چيز روشن خواهد شد.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یک عده قلعه نوعی را در حد خدا بردن بالا
    بابا این بنده خدا هم فقط جزیی از تیم استقلال بوده
    نه کل تیم اگه مدیریت بازیکن پول و... نباشه مگه نتیجه میگرفت
    هم خود ایشون گفت یکی از دلایل موفقیت ما در زمان اقای واعظ این بود که با اومدن ایشون پول هم به ما تزریق شد
    تیم استقلال قبل از ایشون هم بزرگ بوده و پرافتخارترین تیم ایرانی در اسیا بوده
    نه اینکه این اقا بیاد و یک تیم بی نام ونشون را بگیره
    و قهرمان کنه
    هم اگر این تماشاگر هایی که استقلال داشت نداشتند شانش قهرمانی ایشون نصف میشد
    بازی اخر تو مشهد به جرات بگم
    75 درصد تماشاگر ها استقلالی بودند در حالی که با باخت تیم پیام این تیم میرفت دسته دو
    بجز استقلال و پرسپولیس چه تیم دیگری همچین نعمت مجانی داره
    حالا ببینیم فصل بعد ایشون برای تیم حاشیه درست خواهد کرد یا نه
    امیدوارم اینجر نشه
    ولی اگه بشه بد ضربه ای میخورن اونایی که یک زمانی طرفدار استقلال بودند و از غبل استقلال طرفدار ایشون شدند

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

---
    ---
    در هر صورت دوست عزیز من نظرم را گفتم راست و دروغ ش به نظر بغیه مربوط ه ولی من هم برای نظر خودم دلایل قانع کننده خودم را داشتم مثل بقیه .
    اشکان جان دیگه اینوجای دیگه ای نگو .چون باعث نابودی استقلال دراون سال شد. هرچقدربهش گفتند یک مدافع بلندقامت بگیرتوگوشش نرفت واستقلال رانابود کرد. خداازش نگذره که باعث تمام بدبختیهای ماطی این دودهه همون بوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    همين قلعه نوعي كه شما به قول دوستمون تا حد خدا برديدش بالا، چند سال پيش دليل خط خوردن استقلال از ليگ قهرمانان بود.يكي از بچه ها چندتا پست قبل اشاره به شادي عجيب قلعه نوعي وقتي كه در مس بود بعد از بازي با استقلال كرد، من به خاطر همون حركت هيچ وقت نتونستم قلعه نوعي رو خيلي دوست داشته باشم.وا... دم مومن زاده گرم سالي كه تو فولاد بازي ميكرد و تو آزادي به استقلال گل زد،شادي كه نكرد هيچ،دستش رو گذاشت رو سرش و نشست كنار تير دروازه.حالا مقايسه مكنيد با حركت قلعه نوعي

در ضمن اگه دنبال كسي ميگردين كه واقعا نسبت به استقلال تعصب داشته باشه (نه تنها استقلال بلكه فوتبال ايران) هيچ كس رو دست منصور پورحيدري نيومده و همه تو فوتبال ايران براش احترام قائلن.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا اگه قلعه نویی عمدا لیستو نفرستاد من واقعا دستشو میبوسم ما امسال با این تیم نتونستیم تو آسیا نتیجه بگیریم میخواستی با اون تیم که مهاجم فیکسش علیزاده بود نتیجه بگیریم؟؟با تیم الهلال و پاختاکور و یکی دیگه که یادم نیس همگروه بودیم
    پس به نفع استقلال بود که لیستو نفرستاد.......

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پس چی شد این مربی... فکر کنم گذاشتن بعد انتخابات ریاست جمهوری ( چه ربطی داشت ؟ : دی )

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

پس چی شد این مربی... فکر کنم گذاشتن بعد انتخابات ریاست جمهوری ( چه ربطی داشت ؟ : دی )
    مرفاوي ديگه!! مرفوي شد سرمربي!

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا خوده سايت معرفي نكنه هيچي معلوم نيست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •