اقای تو امضای اون کاربر که چیزی نبود!؟؟![]()
اقای تو امضای اون کاربر که چیزی نبود!؟؟![]()
هست عزیز
این تو امضاشه !فروشگاه بازی جدید آقا میثم از xboxworld.ir بهتغییر کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینو از خودش نوشته؟![]()
چی بگم
دوستان تو مایه های Heavy Rain برا 360 چیزی هست ؟
گرافیکش داغونم کرد![]()
سلام به دوستان. من دیروز یه Kinect واسه ریجن pal خریدم. وقتی کینکت رو وصل می کنم که ایکس باکس رو آپدیت کنه ارور میده (فقط مینویسه آپدیت نیاز هست ولی آپدیت نمیکنه).هاردمم خالیه.آخرین آپدیتم هم واسه assasins creed bh بود.
کسی میدونه مشکل چیه؟
ممنون
Last edited by Mool Tee; 07-05-2011 at 11:25.
صفحه بعد جواب آقا میثم رو دادم
فکر کنم 4 گیگ رو به خاطر اون دستگاه Kinect همراهش هست ملت ترجیح می دن
تا بیاد داخل ایران یه قرنی طول می کشه اگر خیلی طالبش هستید باید یا توسط دوستان بخرید یا خودتون مستقیم از سایت خارجی خرید کنید.
اگر خوره بازی هست باید ایکس باکسی بگیرید که جاسپر باشه البته الان تمام ایکس باکس ها جاسپر هستند اگر اشتباه نکنه بعد از 2009 تمام ایکس باکس ها جاسپر هستند اگر به اینترنت می خوای وصل بشی با کنسول و بازی دانلود کنی ایکس باکس با هاردش رو بگیر (به نظر من فایده ای نداره با هارد) اگر نمی خوای از سایت های ایکس باکس دانلود کنی ایکس باکس های 360 بدونه هارد بگیر البته یه مموری یا همون هارد مگابایتی داره برای سیو بازی که کار راه انداز هست اگر هم می خوای اسلیم بگیری یا صبر کن یا اون اسلیم ه-ک شده رو بگیر همین........
این نظر من هست.
Last edited by dath-king; 07-05-2011 at 12:56.
شما که لطف کردید جواب همرو داد جواب مارو هم بدید.
من در این باره اطلاعی ندارم اما به کمونم بین آپدیت دستگاه و کنسول تداخلی وجود داره و با هم هماهنگ نیستند........
بهتر کمی صبر کنید تا جواب قطعی رو دوستان بدند..........
سلام. دوست عزیز پس سر شما هم کلاه گذشتن دوستتنون.آقا میثم شما چند نفر این سایت فروشگاه رو می چرخونن اونی که داخل فروشگاهتون هماهنگ کردم و بازی ازش خریدم حتی یه سری بنر تبلیغاتی ازش گرفتم و در وب خودم تبلیغش رو کردم و حتی بین مغازه دار های بندر تبلیغتون رو کردم با اون دوستتون هماهنگ کردم اول شما مشخص کن این چه وضعی هست آخر سر اونی که من ازش خریدم اگر شما نمی شناسی چه طور فروشگاهتون دستش بود چطور با اون هماهنگ کردم جواب من رو بدید لطفا اگر یک نفر این فروشگاه رو می چرخونید پس اون کی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
شما اگه سر به سایت ما بزنین میبنید که اسم فروشگاه ماهست و هیچ ربطی هم به این سایتی که شما تو امضاتون بود نداره. کاشکی اول به من میگفتید بعد این کاراو میکردید. در کل شما هم بی خبر بودید . در کل سایت ما همان xboxworld.ir هست و هیچ ارتباطی هم با هیچ سایت دیگه ای ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)