دوستان IP ایرانسل اخیرا روی 5.120 با افت سرعت دانلود و آپلود مواجه هست و با ریست کردن مودم هم دوباره همین IP ست میشه. چکار کنیم؟
دوستان IP ایرانسل اخیرا روی 5.120 با افت سرعت دانلود و آپلود مواجه هست و با ریست کردن مودم هم دوباره همین IP ست میشه. چکار کنیم؟
دوست عزیز صحبت من راجع به TD-LTE بود و همونجا هم گفته که TD-LTE نه FDD-LTE !
توی معرفی TD میان یک تست صوری نشون میدن با سرعت ۹۰ مگ بعد میگن تازه صبح شماها نبودین وگرنه ما ۱۲۰ مگ هم جواب گرفتیم . بعد حالا ملت رو هم روی ۸ مگ محدود کردن! منم همون روزهای اول به ۶۰۰ زنگ زدم و راجع به مودم سوال کردم، راجع به سرعت هم اپراتور قضیه ۸ مگ رو خودش گفت!
الان راجع به کنفرانس اخیر ایرانسل دو تا سوال هست؟
۱ - تکلیف این مودم های جدید تک کاربرده (صرفا بر روی دو فرکانس کم استفاده) که به قیمت گزافی (نسبت به امکاناتش) فروخته میشه، از کجا معلوم مثل مودم های وایمکس نشه؟
۲ - چرا در کنفرانس معرفی TD-LTE میان سرعت ۶۵۰ مگ (بماند که روی FDD-LTE بوده - اگر تازه توش کلک و دروغ نباشه) رو نشون میدن و برای TD-LTE تست ۸۹ مگ رو نشون میدن و میگن صبح ۱۲۰ بوده، توی سایت هم میزنن نامحدود ولی آخرش میگن ۸ مگ!
ضمنا در نظر داشته باشید تست SpeedTest به راحتی قابل دستکاری هست. هم میشه اتصال، اتصال دیگه ای باشه و از سیستم ارتباطی ادعا شده استفاده نشده باشه (یعنی به جای TD-LTE از یک چیز دیگه ای مثل شبکه داخلی و یک لینک دیگه استفاده شده باشه) و هم اینکه روی اون سیستم به راحتی و با دستکاری DNS سرور مد نظر که میخواد بهش وصل بشه و تغییر DNS به هاست لوکال یا داخل شبکه داخلی و قرار دادن محتوای تست که صرفا بسته های یک مگابایتی هست به صورت محلی، سرعت بسیار بالاتری رو نشون داد!
به راحتی میشه با دستکاری شبکه و با همین speed test میشه یک تست جعلی نشون داد که مثلا فلان خط دیال آپ به سرعت یک گیگابیت برثانیه و پینگ زیر ۲۰ میلی ثانیه رسیده!
ساعت 5 صبح : خونه خودمون (میدان فهمیده ) با تترینگ وای فای LTE-A : گوشی +Sony Z3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 11-08-2016 at 11:44.
این تست امروز صبح توسط بنده گرفته شده - تبریز![]()
حذف شود لطفا.....
Last edited by 093X; 11-08-2016 at 11:50. دليل: حذف شود
دوست عزیز اون ایپی اختصاصی نیست و شیرینگ هست شما با چن نفر دیگه هم همون ای پی رو دارین
ایپی شما تو شبکه با 100 شروع میشه و اون 5.120 ای پی اینترنت هست که دکل ازش اینترنت میگیره و با چن نفر دیگه هم اشتراک شدین اگه اپلود دانلود کمه باید سعی کنید به یه دکل دیگه وصل بشید شاید فرق کنه
ازشماره cell id میشه فهمید که دکل تغیر کرده یا نه
Last edited by MMDFullHD; 11-08-2016 at 12:00.
کلا تبریزیها ترکوندن. یه خوردشم بدید مرکز. شایدم تبریز مرکزه
من از اول سال 95 تا الان با سرعت 3 مگابایت در ثانیه آپلود میکردم. اما از وقتی آی پی رفته روی رنج 5.120 سرعت شده 160 کیلوبایت در ثانیه
سلام دوستان
دیشب طرف خونه ما (شیراز - پارامونت) 4G+ شد تا صبح هم بود ولی صبح که گوشی رو خاموش و روشن کردم دوباره 4g شد متاسفانه نشد تست سرعت بگیرم ولی با IDM سرعت دانلود نزدیک به 7 مگ رو می داد که عالی بود امیدوارم که به زودی همه جا پوشش کامل بشه.
پ ن : خیلی خیلی خوشحالم که نمردیم و یه همچین سرعت اینترنتی رو توی ایران دیدیم مخصوصا الان که دیدم توی تبریز تا 135 مگ هم ثبت شده خیلی خوشحال شدم هر چند تا نامحدود نشه اینترنت واقعا این سرعتا فایده ای نداره اما بازم یه قدم خیلی بزرگه رو به جلو![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)