اگه با مادرت هم زندگی کنی باز اجازه نمیدن خونه بگیری؟
اگه با مادرت هم زندگی کنی باز اجازه نمیدن خونه بگیری؟
از زمانی که اعلام کردن سربازی میخواد 24 ماه بشه . خیلی ها اقدام کردن به فرستادن دفترچه . از ترس اینکه نکنه بشه 24 ماه .
الانم سرباز زیاده وگرنه شهریور اعزام میشدید .![]()
شنیدم که توی آموزشی معمولا ساعت 9 و نهایتا 10 شب خاموشی اجباری هست. میخوام بدونم بعد از آموزشی که افراد تقسیم شدند و رفتن پادگان برای سربازی، اونجا هم ساعت خاصی برای خاموشی وجود داره؟!
مثلا یه فوق لیسانس که بعد از ساعت اداری،وقتش دست خودش هست، حتما باید ساعت 10 بخوابه، یا اگر کار داشت می تونه تا 12 ، 1 شب هم بیدار بمونه؟
اونجا دیگه به آن صورت ساعت خاموشی نیست خیلی ها می خوابن ام شما می تونی مثله کسی که بالای برجک داره پست میده بیدار باشیاما کم بود خواب به حدی میرسه که هیچ چیزی رو با خوابیدن عوض نمی کنی
Last edited by western1; 01-08-2014 at 11:10.
من اگه تا آخرای شهریور دفترچه رو بفرستم امکانش هست آبان اعزام بشم؟؟
از همه دوستان عزیزی که جوابمو دادن ممنونم/.
شرمنده اگر سوالایی میپرسم در مورد دستشویی و اینجور پیزاست چون اینجا راحت ترم تا اینکه فیس تو فیس بپرسم.
ولی فکر نکنم مشکل خاصی باشه این زیاد نشستن تو دستشویی به گمانم یک عادت بده که باید ترک بشه در هر صورت با توجه به توضیحات دوستان باید تو خدمت مراقب باشم سر کلاسها و اوقات حساس غیبت نخورم یا بهونه دستشون ندم..
از امروز شروع کردم ساعت 6 از خواب بلند میشم بعد فردا ساعت 5و50 پس فردا هم ساعت پنج و چهل و همینجوری ساعت بیدارباشو میبرم تا نزدیک چهار ونیم تا تو اموزشی اذیت نشم.
چندتا سوال دیگه داشتم 1-به نظر شما تو خدمت نماز اجباریه؟حتما باید بریم نمازخانه نماز بخونیم؟
2-تو خدمت ورزش مثلا فوتبال بدنسازی شنا کلا ورزشی چیزی هست ؟
3-به نظرتون برم پلیس +10 برگ سفید اومده بدونم کجا اعزامم یا صبر کنم هفته دیگه برم؟
ضمن تشکر از پاسخ های دوستان گرامی.
چند تا سوال(من کاردانی کامپیوتر دارم):
1 - تو مدت آموزشی میشه سمت یا مسولیتی رو قبول کرد؟مثلا منشی شدن. این خوبه یا بد ؟
2 - اگه آموزشی 60 روز باشه شنیدم 20 روزش رو مرخصی میدن . این مرخصی چطوریه یعنی میشه مرخصی نگیری و بندازیش اخر سر که بیست روز اخر یگه مرخصی بگیری یا خودشون تقسیم میکنند و چیز دیگه ای؟
3 - تو برگه سبز که پلیس بعلاوه ده بهم داد تاریخ اعزام 1/6/93 زده بودن. تو این تاریخ که باید به پادگان مربوطه رفت ,دیگه تا پایان دوره آموزی آونجاییم یا میریم لباس ها و پوتین میدن بهمون و میگن برید سه روز دیگه (مثلا) بیاید , و اون موقع اموزشی شروع میشه؟کدومش درسته؟
4 - تو تاریخ اعزام (1/6/93) خودمون باید بریم محل پادگان یا باید بریم نظام وظیفه از اونجا با اتوبوس میبرنمون پادگان ؟ (من پادگانم احتمالا میفته کرمانشاه و خودم هم شهرستانم (یکی از شهرستان های کرمانشاه) - تو کرمانشاه نظام وظیف رفتم و میدونم کجاس و تو شهر خودمون نمیدونم کجاس ! نظام وظیفه تو شهرستان کجا میشه ؟)
ضمن تشکر از همه عزیزانی که پاسخ مارو میدن خواستم خواهش کنم اگه میشه پاسخ این سوالات مهم و تکراری رو به پست اول اضافه کنید که هی ما نیایم بپرسیم و شما زحمت بیفتید و سوالات تکراری مارو جواب بدید![]()
Last edited by ali_i3; 01-08-2014 at 13:21.
درود
من یک کتاب واسه آموزش حرکات نظام جمع در دوره آموزشی سربازی میخوام (آموزش تصویری یا تئوری), اگه همچین کتابی میشناسید لطفا معرفی کنید ؟
من جواب سوال اولتو ميدم چون خيلي مهمه ،،،، توي آموزشي هيچ كاري رو قبول نكن،، يعني مسول هيچ كاري نشو ،،، همون منشي گري هم كلي درد سر داره ،،، منشي گروهان ما صبح تا شب مشغول تهيه انواع ليستا بودو خواب و خوراك نداشت،،، هميشه حد وسط باش ،،،نه خيلي زرنگ خودتو نشون بده كه كاري رو بهت واگذار كنن ونه خيلي تنبل وساده كه تابلو بشي ،،، تا جايي كه ميتوني جوري باش كه فرمانده ها اسمتو ندونن،،، اين دوماه هر چي باشي هيچ تاثيري توي بقيه سربازيت نداره
اگه سلسله مراتبی بخوای حساب کنی، دست فرمانده پادگان.
مثلا اگه فرمانده پادگان برات تشویقی بنویسه، دیگه فرمانده گردان نمیتونه جلوشو بگیره (مگر در شرایط خاص که دیگه با فرمانده گردان خیلی لج بیوفتی و فرمانده گردان بخواد نری مرخصی).
منظور من فرمانده گردان بود.
شما وقتی میخوای مرخصی بگیری، اول فرمانده گروهان، به فرمانده گردان مرخصی رفتن شما رو "پیشنهاد" میده.
این پیشنهاد رو فرمانده گردان میتونه قبول کنه یا نکنه
و اینکه بدون این پیشنهاد فرمانده گروهان، فرمانده گردان میتونه خیلی راحت مرخصی رفتن شما رو "دستور" بده.
در کل، هم برا پرسنل وظیفه، هم پرسنل پایور (کادر)، همه چی (مرخصی، تنبیه، تشویق، نگهبانی و ....) دست فرمانده گردان هست.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)