باشه توطئه !
بابا کدوم لجبازی ! من فقط گفتم برا من مشکلی نداره
اصلا گور بابای اسیا تک
راضی شدین !
مردم از شرکت ها مشکل دارن میان سر من خالی میکنن !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
باشه توطئه !
بابا کدوم لجبازی ! من فقط گفتم برا من مشکلی نداره
اصلا گور بابای اسیا تک
راضی شدین !
مردم از شرکت ها مشکل دارن میان سر من خالی میکنن !
واسه من اون اولا که نمیدونستم باید مودمو کانکت و دیسکانکت کنم ، یه شب در تایم رایگان ، 7 گیگ ازم کم کرد و تو 195 ازشون با مدرک شکایت کردم و عین 7 گیگو ازشون گرفتم ؛ حالا از اون به بعد مودمو کانکت دیسکانکت میکنم ؛ بعد از این ماجرا ، میخواستم مخصوصا مودمو کانکت دیسکانکت نکنم که ازم کم شه تا تجدید نظر بزنم و این راه دزدیشونو ببندم ولی فعلا انجام ندادم...
حالا شما با مدرک ازشون شکایت کن ، امیدوارم که به نتیجه برسی.
داداش منم سرویس رو تازه گرفتم تا حالا تو این دو سه هفته حجم خوری نداشتم. ایشالا از این ب بعد هم همین باشه
یعنی این مردم نابود میکنن اعصاب ادمو !
من میام میگم واسه من مشکلی نداره ! بعد میان هر تهمتی دلشون میخواد میزنن !
بابا من خودم از این شرکتا حالم بد میشه ولی ادم واقعیت رو بگه !
خودم 5 ماه پیش وقتی میخواستم از اسیا تک سرویس بگیرم میومدم تو این تاپیک تا ببینم نیازی به خاموش روشن مودم برای تایم رایگان هست یا نه ،( چون برام مهم بود و اگه نیاز بود به این کار میرفتم از یه شرکت دیگه میگرفتم ! ) اون موقع تو این تاپیک یه نفر نوشته بود نه نیازی نیست !
حالا هم اینو مینویسم که اگه کسی اولین بارش هست میاد این تاپیک فکر نکنه همه برای تایم رایگان باید خاموش روشن کنن مودمو ! ( از اطلاعات غلط حالم بد میشه )
نمیدونستم متهم میشم به همه چی !
آخرش چی شد نیاز هست یا نیست چون این خیلی مهمه هر گرگ 3600تومنه الان راستی من تو مخابرات بودم اصلا شبا روشن خاموش نمیکردم ولی الان شبانه رو 50کرده میخوام بیام آسیا تک
رفیق به احتمال زیاد یکی از دلایلی که از شما تا حالا بابت تایم رایگان حجمی کم نکرده ، اینه که شما دانلود آنچنانی نداری ؛ مطمئن باش اگر چند شب حجم زیادیو دانلود کنی ( و مودمو سر تایم رایگان کانکت و دیسکانکت نکنی ) ، یه شب با حجم خوری مواجه میشی...
دوستان کسی در جریان نیست؟!
به هر حال من شبی نزدیک 1.5 تا 2 گیگ دانلود دارم اگه داشت که برای منم بالاخره مشخص میشد تو این 5 ماه
دلیلش به خاطر اینه من تایم دانلودم رو از 2:15 تا 7:45 گذاشتم بعید میدونم اگه کسی تایم رو این جوری بزاره ازش کم کنه
128 که تو روز تا جایی که خطت میکشه سرعت بهت میده اما شبانه میاد رو 20 تقریبا سرعتت! طرح منصفانه هم کشکی بیش نیست
همون دیگه ، حجم زیادیو دانلود نمیکنی و احتمالن اگه چند مگم ازت کم کنه ، متوجه نمیشی...
من خودم اون سری که ازم کرد ، ساعت 2:30 شروع کردم تا 7:30!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)