تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2324 از 2365 اولاول ... 132418242224227423142320232123222323232423252326232723282334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,231 به 23,240 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان سیم پک آمپلی فایر فوکال گیج ۴ رو خریدم
    ۱۰ متر سیم اسپیکر داره
    این مقدار سیم برای باندهای جلو و عقب سمند Lx وقتی آمپ صندوق ماشین باشه کافیه؟
    ممنون بهم پاسخ بدید سریعتر
    Last edited by dooste.man83; 30-05-2018 at 11:56.

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان قضیه Break-in رو براتون گفتم

الان هم میخوام یه قضیه مهم تر رو براتون بگم! و اون هم امنیت سیستمتونه!

متاسفانه همون روز که این مطلب رو نوشتم (صبح نوشتم) ظهرش تو یه محل شلوغ و پر رفت و آمد و نزدیک ایستگاه پلیس!!! شیشه ماشینمو شکوندن و پخشم رو (پایونییر Z7050) رو بردن!!
    پس تا زمانی که شما تمامی تمهیدات امنیتی رو برای سیستم دلبندتون فراهم نکردین به نظر من هزینه نکنین! الان سیستم من ناقص شده! اونم تو این گرونیا! و پخش خودم رو بخوام
    مجددا بخرم قشنگ باید 700 تومن بالاتر از قیمتی که خریدمش بخرم! تازه جور کردن همون مقدار پول هم بماند! برای همین تو این اوضاع اقتصادی یا قطعه ای نخرین یا اگه خریدین حتما دور از دسترس این جماعت خدا نشناس قرارش بدین! یا مکانیزمی رو فراهم کنین تا نتونن بدزدنش!

این همه زحمت نکشیدیم تا پول جمع کنیم برای سیستم که بدیمش دست یه مشت بی همه چیز نامرد
    سلام..واقعا متاسفم..
    البته من هم حدود یک سال پیش ساب وجعبه اچار من را دزدین...مگر پنلش را بر نداشته بودی؟؟

3. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال. با توجه به اینکه کامپ خودش کراس اور داره آیا نیازه فیلتر hpf رو از روی پخش یا امپ فعال کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سیم پک آمپلی فایر فوکال گیج ۴ رو خریدم
    ۱۰ متر سیم اسپیکر داره
    این مقدار سیم برای باندهای جلو و عقب سمند Lx وقتی آمپ صندوق ماشین باشه کافیه؟
    ممنون بهم پاسخ بدید سریعتر
    اگه کامپ توی در نصب بشه و توییتر مثلا توی قاب پشت ایینه 14 متر سیم لازم داری.
    برای عقب هم فکر کنم گفتی کواک داری اونم 3 متر کنار بذار. اگه میخوای اینده نگری کنی 4 یا 5 متر برای اونم بذار.
    اون 14 متر برای حالتیه که سیم و ببری توی در . مراقب هم باش نصابا خیلی وقتا بهونه میارن و از سیم خود ماشین استفاده میکنن.

6. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه سوال. با توجه به اینکه کامپ خودش کراس اور داره آیا نیازه فیلتر hpf رو از روی پخش یا امپ فعال کرد
    کراس کامپ محل تلاقی فرکانسای ووفر و توییتر و کات میکنه. محدوده 2 تا 4 کیلو هرتز مهمولا. ولی hpf برای فرکانسای پایین در محدوده 60 تا 80 کات میشه معمولا.
    حتما hpf رو شمام بسته به سلیفه و امپ و کامپت بین 60 تا 90 هرتز و با شیب مناسب کات کن. پیدا کردن فرکانس دقیق با شیب مناسب یکم زمانبره. در طول زمان تست کن و فرکانس مناسبو پیدا کن.

8. 4 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اگه کامپ توی در نصب بشه و توییتر مثلا توی قاب پشت ایینه 14 متر سیم لازم داری.
    برای عقب هم فکر کنم گفتی کواک داری اونم 3 متر کنار بذار. اگه میخوای اینده نگری کنی 4 یا 5 متر برای اونم بذار.
    اون 14 متر برای حالتیه که سیم و ببری توی در . مراقب هم باش نصابا خیلی وقتا بهونه میارن و از سیم خود ماشین استفاده میکنن.
    امیر جان خیلی ممنون جوابم رو دادی
    من باند جلو رو فوکال 130AC گرفتم که کراس نداره و کواک هست که توی درب جلوی سمند جای فابریکیش قراره جا بشه ( اگر می خواستم کامپ ببندم خیلی دردسرش بیشتر میشد )
    عقب هم فوکال PC710 دارم که اونم کراس نداره و قراره جای فابریکی طاقچه عقب سمند ببندم ( البته با برش صفحه فلزی )
    آمپ هم دیدم همون عقب ببندم بهتره چون وقتی ظاهر فابریکی در بیاد و جلب توجه نکنه خیلی بعید یکی ریسک کنه بیاد سراغ صندوق ماشین ( البته دو نوار فلزی جهت احتیاط روی آمپ نصب میکنم ) مورد دیگه هم اینکه از نظر تهویه خیلی اون عقب وضع بهتری داره زیر صندلی فضا واقعا محدوده

اگر طبق فرمایشت 3 متر سیم برای باند عقب بزارم برای باند کواک جلو 7 متر سیم جواب نمیده ( 3.5 متر هر طرف ) ؟
    Last edited by dooste.man83; 31-05-2018 at 02:20.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امیر جان خیلی ممنون جوابم رو دادی
    من باند جلو رو فوکال 130AC گرفتم که کراس نداره و کواک هست که توی درب جلوی سمند جای فابریکیش قراره جا بشه ( اگر می خواستم کامپ ببندم خیلی دردسرش بیشتر میشد )
    عقب هم فوکال PC710 دارم که اونم کراس نداره و قراره جای فابریکی طاقچه عقب سمند ببندم ( البته با برش صفحه فلزی )
    آمپ هم دیدم همون عقب ببندم بهتره چون وقتی ظاهر فابریکی در بیاد و جلب توجه نکنه خیلی بعید یکی ریسک کنه بیاد سراغ صندوق ماشین ( البته دو نوار فلزی جهت احتیاط روی آمپ نصب میکنم ) مورد دیگه هم اینکه از نظر تهویه خیلی اون عقب وضع بهتری داره زیر صندلی فضا واقعا محدوده

اگر طبق فرمایشت 3 متر سیم برای باند عقب بزارم برای باند کواک جلو 7 متر سیم جواب نمیده ( 3.5 متر هر طرف ) ؟
    مخلصم
    برای جلو اگه سیم و ببری توی در 12 متر میهواد. اکه نبری توی در و از سیم فابریک استفاده کنی 10 متر.

11. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

این آخرین سوالم ممنون میشم جواب بدید

این فوکال pc130 با این مدل 130AC که گرفتم تفاوت قابل قبولی داره ؟ ارزش 210 تومن هزینه اضافه رو داره ؟

(( چون کلا خیلی جاها خوندم باند 13 سانتی رو نباید براش هزینه کرد و در کل صدایی به اون صورت ازش درنمیاد )

سپاس
    Last edited by dooste.man83; 31-05-2018 at 20:51.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این آخرین سوالم ممنون میشم جواب بدید

این فوکال pc130 با این مدل 130AC که گرفتم تفاوت قابل قبولی داره ؟ ارزش 210 تومن هزینه اضافه رو داره ؟

(( چون کلا خیلی جاها خوندم باند 13 سانتی رو نباید براش هزینه کرد و در کل صدایی به اون صورت ازش درنمیاد )

سپاس
    من صدای pc رو نشنیدم ولی قائدتا باید جنس صدای بهتری رو داشته باشه. مزایای pc : حساسیت بالاتر. 10 وات توان بالاتر. جهت تدییتر به صورت فابریک و ... هستن. ولی با توجه به این که ماشین سمنده و توی در داره نصب میشه شاید ارزش نداشته باشه براش هزینه کنید. چون اون محل نصب درصد قابل توجهی از حجم صدا رو اصطلاحا میخوره. اگه درب عقب 206 بود میگفتم pc بهتره. ولی با اون شرایط نصب شاید خیلی هم فرقی نکنه.

14. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود
    یه پخش خوب برا ال 90 تا 400 یا 450 چه برند و مدلی رو پیشنهاد میدید ؟

سپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •