دوستان سیم پک آمپلی فایر فوکال گیج ۴ رو خریدم
۱۰ متر سیم اسپیکر داره
این مقدار سیم برای باندهای جلو و عقب سمند Lx وقتی آمپ صندوق ماشین باشه کافیه؟
ممنون بهم پاسخ بدید سریعتر
دوستان سیم پک آمپلی فایر فوکال گیج ۴ رو خریدم
۱۰ متر سیم اسپیکر داره
این مقدار سیم برای باندهای جلو و عقب سمند Lx وقتی آمپ صندوق ماشین باشه کافیه؟
ممنون بهم پاسخ بدید سریعتر
Last edited by dooste.man83; 30-05-2018 at 11:56.
سلام..واقعا متاسفم..
البته من هم حدود یک سال پیش ساب وجعبه اچار من را دزدین...مگر پنلش را بر نداشته بودی؟؟
دوستان یه سوال. با توجه به اینکه کامپ خودش کراس اور داره آیا نیازه فیلتر hpf رو از روی پخش یا امپ فعال کرد
اگه کامپ توی در نصب بشه و توییتر مثلا توی قاب پشت ایینه 14 متر سیم لازم داری.
برای عقب هم فکر کنم گفتی کواک داری اونم 3 متر کنار بذار. اگه میخوای اینده نگری کنی 4 یا 5 متر برای اونم بذار.
اون 14 متر برای حالتیه که سیم و ببری توی در . مراقب هم باش نصابا خیلی وقتا بهونه میارن و از سیم خود ماشین استفاده میکنن.
کراس کامپ محل تلاقی فرکانسای ووفر و توییتر و کات میکنه. محدوده 2 تا 4 کیلو هرتز مهمولا. ولی hpf برای فرکانسای پایین در محدوده 60 تا 80 کات میشه معمولا.
حتما hpf رو شمام بسته به سلیفه و امپ و کامپت بین 60 تا 90 هرتز و با شیب مناسب کات کن. پیدا کردن فرکانس دقیق با شیب مناسب یکم زمانبره. در طول زمان تست کن و فرکانس مناسبو پیدا کن.
امیر جان خیلی ممنون جوابم رو دادی
من باند جلو رو فوکال 130AC گرفتم که کراس نداره و کواک هست که توی درب جلوی سمند جای فابریکیش قراره جا بشه ( اگر می خواستم کامپ ببندم خیلی دردسرش بیشتر میشد )
عقب هم فوکال PC710 دارم که اونم کراس نداره و قراره جای فابریکی طاقچه عقب سمند ببندم ( البته با برش صفحه فلزی )
آمپ هم دیدم همون عقب ببندم بهتره چون وقتی ظاهر فابریکی در بیاد و جلب توجه نکنه خیلی بعید یکی ریسک کنه بیاد سراغ صندوق ماشین ( البته دو نوار فلزی جهت احتیاط روی آمپ نصب میکنم ) مورد دیگه هم اینکه از نظر تهویه خیلی اون عقب وضع بهتری داره زیر صندلی فضا واقعا محدوده
اگر طبق فرمایشت 3 متر سیم برای باند عقب بزارم برای باند کواک جلو 7 متر سیم جواب نمیده ( 3.5 متر هر طرف ) ؟
Last edited by dooste.man83; 31-05-2018 at 02:20.
مخلصم
برای جلو اگه سیم و ببری توی در 12 متر میهواد. اکه نبری توی در و از سیم فابریک استفاده کنی 10 متر.
این آخرین سوالم ممنون میشم جواب بدید
این فوکال pc130 با این مدل 130AC که گرفتم تفاوت قابل قبولی داره ؟ ارزش 210 تومن هزینه اضافه رو داره ؟
(( چون کلا خیلی جاها خوندم باند 13 سانتی رو نباید براش هزینه کرد و در کل صدایی به اون صورت ازش درنمیاد )
سپاس
Last edited by dooste.man83; 31-05-2018 at 20:51.
من صدای pc رو نشنیدم ولی قائدتا باید جنس صدای بهتری رو داشته باشه. مزایای pc : حساسیت بالاتر. 10 وات توان بالاتر. جهت تدییتر به صورت فابریک و ... هستن. ولی با توجه به این که ماشین سمنده و توی در داره نصب میشه شاید ارزش نداشته باشه براش هزینه کنید. چون اون محل نصب درصد قابل توجهی از حجم صدا رو اصطلاحا میخوره. اگه درب عقب 206 بود میگفتم pc بهتره. ولی با اون شرایط نصب شاید خیلی هم فرقی نکنه.
درود
یه پخش خوب برا ال 90 تا 400 یا 450 چه برند و مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
سپاس فراوان
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)