استقلال بدون قلعهنويي هم براي من در اولويت است
رضا عنايتي در گفت و گو درباره بازگشت خود به ايران اظهار داشت: مسئولان باشگاه النصر لجبازي هاي خود را آنقدر ادامه دادند تا ليگ تمام شد و من چهار ماه نتوانستم بازي كنم. چند روزي است كه به ايران بازگشته ام . هفته آينده به امارات مي روم تا برگه تسويه حساب خود را بگيرم.
وي درباره اينكه قصد دارد براي فصل آينده در امارات فوتبال خود را ادامه دهد يا خير عنوان كرد: يكي دو پيشنهاد از تيم هاي اماراتي دارم. يكي از آنها الامارات است اما فعلا چيزي مشخص نيست و بايد جوانب امر را در نظر بگيرم.
مهاجم فصل گذشته تيم النصر در پاسخ به اين سئوال كه قصد بازگشت به فوتبال ايران را ندارد تصريح كرد: دوست دارم به ايران بازگردم. سال بدي را در فوتبال امارات گذراندم. اتفاقاتي رخ داد كه من تجربه رويارويي با اين مسائل را نداشتم. اميدوارم بتوانم به فوتبال ايران بازگردم. البته پيشنهادهايي هم از تيم هاي ايراني دارم.
عنايتي در اين مورد كه از استقلال پيشنهادي دريافت كرده است، گفت: من هميشه گفته ام در هر شرايطي اولويتم براي بازي در ايران استقلال است. صحبت هايي با اين تيم داشته ام اما به صورت رسمي نبوده است. من هنوز با آقاي واعظ آشتياني روبرو نشده ام.
اين مهاجم در اين باره كه گفته مي شود امير قلعه نويي هم او را براي سپاهان مي خواهد يادآور شد: واقعيت اين است تنها تيمي كه با من صحبتي نكرده سپاهان است. اين طور نيست چون امير قلعه نويي به اين تيم رفته و ما با يكديگر رابطه خوبي داريم من هم به آنجا مي روم. در عالم حرفه اي چنين مباحثي جايي ندارد.
عنايتي با اشاره به اينكه نمي خواهد در جو اين اخبار حاشيه اي باشد تاكيد كرد: كاري به مسائل رخ داده ندارم. حتي نمي دانم اينكه مي گويند واعظ براي رودررويي با امير با من صحبت كرده از كجا سرچشمه مي گيرد. از اين حرف ها سر در نمي آورم.
اين بازيكن در مورد حضور احتمالي اش در استقلال ادامه داد: 3 سال است كه از استقلال دور هستم و اكنون دوست دارم براي اين تيم بازي كنم. استقلال تيم بزرگي است و خاطرات خوبي از اين تيم دارم. هر چند كه به لحاظ مالي سودي برايم نداشته است.
وي در اين باره كه هواداران اين تيم عنايتي را در اوج دوست دارند گفت: مطمئن باشيد اگر بازگردم با همه وجودم براي اين تيم بازي خواهم كرد. امسال هم اگر چنين اتفاقاتي براي من رخ داد براي اين بود كه حاضر نبودم زير حرف زور بروم. سرپرست النصر عادت داشت به بازيكنان خارجي توهين كند و نمي توانستم اين مورد را تحمل كنم و اصلا هم از اين موضوع ناراحت نيستم.
عنايتي خاطر نشان كرد: بايد برگه تشويه حسابم را بگيرم تا بدون دغدغه فكري بهترين تصميم را بگيرم. دوست دارم اگر به استقلال بازگشتم بتوانم مثل روزهايي كه براي تيم گل مي زدم هواداران را خوشحال كنم.