تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2324 از 2376 اولاول ... 1324182422242274231423202321232223232324232523262327232823342374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,231 به 23,240 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

استقلال بدون قلعه‌نويي هم براي من در اولويت است

رضا عنايتي در گفت و گو درباره بازگشت خود به ايران اظهار داشت: مسئولان باشگاه النصر لجبازي هاي خود را آنقدر ادامه دادند تا ليگ تمام شد و من چهار ماه نتوانستم بازي كنم. چند روزي است كه به ايران بازگشته ام . هفته آينده به امارات مي روم تا برگه تسويه حساب خود را بگيرم.
    وي درباره اينكه قصد دارد براي فصل آينده در امارات فوتبال خود را ادامه دهد يا خير عنوان كرد: يكي دو پيشنهاد از تيم هاي اماراتي دارم. يكي از آنها الامارات است اما فعلا چيزي مشخص نيست و بايد جوانب امر را در نظر بگيرم.
    مهاجم فصل گذشته تيم النصر در پاسخ به اين سئوال كه قصد بازگشت به فوتبال ايران را ندارد تصريح كرد: دوست دارم به ايران بازگردم. سال بدي را در فوتبال امارات گذراندم. اتفاقاتي رخ داد كه من تجربه رويارويي با اين مسائل را نداشتم. اميدوارم بتوانم به فوتبال ايران بازگردم. البته پيشنهادهايي هم از تيم هاي ايراني دارم.

عنايتي در اين مورد كه از استقلال پيشنهادي دريافت كرده است، گفت: من هميشه گفته ام در هر شرايطي اولويتم براي بازي در ايران استقلال است. صحبت هايي با اين تيم داشته ام اما به صورت رسمي نبوده است. من هنوز با آقاي واعظ آشتياني روبرو نشده ام.
    اين مهاجم در اين باره كه گفته مي شود امير قلعه نويي هم او را براي سپاهان مي خواهد يادآور شد: واقعيت اين است تنها تيمي كه با من صحبتي نكرده سپاهان است. اين طور نيست چون امير قلعه نويي به اين تيم رفته و ما با يكديگر رابطه خوبي داريم من هم به آنجا مي روم. در عالم حرفه اي چنين مباحثي جايي ندارد.
    عنايتي با اشاره به اينكه نمي خواهد در جو اين اخبار حاشيه اي باشد تاكيد كرد: كاري به مسائل رخ داده ندارم. حتي نمي دانم اينكه مي گويند واعظ براي رودررويي با امير با من صحبت كرده از كجا سرچشمه مي گيرد. از اين حرف ها سر در نمي آورم.
    اين بازيكن در مورد حضور احتمالي اش در استقلال ادامه داد: 3 سال است كه از استقلال دور هستم و اكنون دوست دارم براي اين تيم بازي كنم. استقلال تيم بزرگي است و خاطرات خوبي از اين تيم دارم. هر چند كه به لحاظ مالي سودي برايم نداشته است.
    وي در اين باره كه هواداران اين تيم عنايتي را در اوج دوست دارند گفت: مطمئن باشيد اگر بازگردم با همه وجودم براي اين تيم بازي خواهم كرد. امسال هم اگر چنين اتفاقاتي براي من رخ داد براي اين بود كه حاضر نبودم زير حرف زور بروم. سرپرست النصر عادت داشت به بازيكنان خارجي توهين كند و نمي توانستم اين مورد را تحمل كنم و اصلا هم از اين موضوع ناراحت نيستم.
    عنايتي خاطر نشان كرد: بايد برگه تشويه حسابم را بگيرم تا بدون دغدغه فكري بهترين تصميم را بگيرم. دوست دارم اگر به استقلال بازگشتم بتوانم مثل روزهايي كه براي تيم گل مي زدم هواداران را خوشحال كنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

جان واریو براى استقلال بازیکن مى آورد

فابیو جان واریو که براى استراحت به کشورش سفر کرده است براى استقلال بازیکن برزیلى مى آورد. طبق خواسته مسئولین باشگاه استقلال قرار است جان واریو در بازگشت به ایران ۲ بازیکن برزیلى را همراه خود به ایران بیاورد. جان واریو یک هافبک چپ و یک مهاجم سرزن را از برزیل به ایران مى آورد و اگر این ۲ بازیکن با باشگاه استقلال به توافق برسند قرارداد خود را با این تیم به ثبت خواهند رساند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مرفاوي با تصميم مديرعامل باشگاه استقلال سرمربي شد

صمد مرفاوي مربي سابق استقلال به عنوان سرمربي فصل آينده اين تيم انتخاب شد.
    با تصميم مديرعامل باشگاه استقلال صمد مرفاوي مربي سابق استقلال به عنوان سرمربي اين تيم برگزيده شد. از ميان گزينه‌هاي مختلفي كه باشگاه استقلال براي مربيگري داشت، صمد مرفاوي به عنوان گزينه اول انتخاب و شده و قرار است تا پايان هفته نيز به طور رسمي به رسانه ها و بازیکنان این تیم معرفي ‌شود.

صمد مرفاوي سابقه سرمربيگري استقلال را در كارنامه خود دارد.

منبع: هورا اسپورت

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مرفاوي با تصميم مديرعامل باشگاه استقلال سرمربي شد
    با اینکه خیلی دوسش میدارم ولی نمیخواستم این سرمربی بشه

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اگه ژنرال تعصب نداشت وقتی تیم به دسته 3 سقوط با تیم نمیموند.... وقتی که همه جا زدن اون بود که تنها یار و یاور تیم بود .... و تیم را به دسته لیگ اورد ...... اگه تعصب نداشت تیم 13 را تحویل نمیگرفت....اگه تعصب نداشت بعد از مصاحبه زریبافان اهلام نمیکرد که حاضرم برگردم .... از پشت بهش خنجر زدن .... اگه تعصب نداشت بیانیه صادر نمیکرد که من هیچ کاری با تیم استقلال ندارم مثل خیلی از قدیمی های استقلال میتونست واسه تیم حاشیه درست کنه ... دوست من منتظر بازگشت ژنرال باش.

یه لطفی کن و لینک این مطلب را بده
    از اون حرفا بودا!! خب وقتي دارن حرف حق ميزنن دوباره داري مياي ...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

جبارى به خاطر مرفاوى تمديد مى كند

مجتبى جبارى طى ماه هاى انتهاى حضور امير قلعه نويى در استقلال صراحتاً با وى درگير شده بود و حتى با وجود آشتى كنان باز هم كاملاً مشخص بود كه رابطه گرمى ميان ۲ طرف وجود ندارد بر همين اساس بديهى بود كه اگر قرارداد امير قلعه نويى تمديد مى شد قطعاً مجتبى جبارى اولين جدا شده استقلال در ليگ نهم قلمداد مى گرديد اما حالا حكايت به گونه اى ديگر شده است.

قلعه نويى رفته و صحبت بر سر حضور صمد مرفاوى در رأس كار است. مردى كه شايد با اغلب استقلالى ها رابطه گرمى نداشته باشد اما مجتبى خيلى به او علاقمند بوده و در جوانان استقلال هم زيرنظرش فوتبال بازى كرده است. اتفاقاً اينطور كه مى گويند همين مسأله در تمديد قرارداد مجتبى نقش بسيار موثرى ايفا خواهد كرد.

طبق آخرين خبرهاى دريافتى اگر مرفاوى سكان هدايت استقلال را بر عهده بگيرد. مجتبى جبارى جزو اولين نفراتى خواهد بود كه قراردادش با آبى ها را تمديد كرده و بدون هيچ مشكلى براى سرمربى جديد بازى خواهد كرد.

البته قطعاً عدم ارائه پيشنهادات خارجى هم در اتخاذ اين تصميم نقش داشته است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

از اون حرفا بودا!! خب وقتي دارن حرف حق ميزنن دوباره داري مياي ...
    کجاش حقه؟ یه چیزی میگن تا اونجای آدم میسوزه

نمیتونه که بیکار مثل اون منقلی باشه .... تیمها دارن واسش سر و کله میشکونند .... در ضمن اگه هم با سپاهان استقلال را برد و خوشحال شد حق داره منم خوشحال میشم ببینید چیکار باهاش کردن که بدون جشن قهرمانی از استقلال رفت

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

جبارى به خاطر مرفاوى تمديد مى كند

مجتبى جبارى طى ماه هاى انتهاى حضور امير قلعه نويى در استقلال صراحتاً با وى درگير شده بود و حتى با وجود آشتى كنان باز هم كاملاً مشخص بود كه رابطه گرمى ميان ۲ طرف وجود ندارد بر همين اساس بديهى بود كه اگر قرارداد امير قلعه نويى تمديد مى شد قطعاً مجتبى جبارى اولين جدا شده استقلال در ليگ نهم قلمداد مى گرديد اما حالا حكايت به گونه اى ديگر شده است.

قلعه نويى رفته و صحبت بر سر حضور صمد مرفاوى در رأس كار است. مردى كه شايد با اغلب استقلالى ها رابطه گرمى نداشته باشد اما مجتبى خيلى به او علاقمند بوده و در جوانان استقلال هم زيرنظرش فوتبال بازى كرده است. اتفاقاً اينطور كه مى گويند همين مسأله در تمديد قرارداد مجتبى نقش بسيار موثرى ايفا خواهد كرد.

طبق آخرين خبرهاى دريافتى اگر مرفاوى سكان هدايت استقلال را بر عهده بگيرد. مجتبى جبارى جزو اولين نفراتى خواهد بود كه قراردادش با آبى ها را تمديد كرده و بدون هيچ مشكلى براى سرمربى جديد بازى خواهد كرد.

البته قطعاً عدم ارائه پيشنهادات خارجى هم در اتخاذ اين تصميم نقش داشته است
    بالاخره يه خبر خوب شنيديم !! شستت دردنكنه!!

بدبخت خيلي بدشناسه!! اينقدر كه مصدوم ميشه معلومه تو هيچ تيم نميارنش!!چون 10 بازي هم بازي نكرد!!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض جان واريو خيال بازگشت به استقلال را ندارد/ ستاره غرامت مي دهد!!

کجاش حقه؟ یه چیزی میگن تا اونجای آدم میسوزه

نمیتونه که بیکار مثل اون منقلی باشه .... تیمها دارن واسش سر و کله میشکونند .... در ضمن اگه هم با سپاهان استقلال را برد و خوشحال شد حق داره منم خوشحال میشم ببینید چیکار باهاش کردن که بدون جشن قهرمانی از استقلال رفت
    از نظر تو حق نيست!! هر كسي يه نظري داره!

چرا پارس فوتبال اينقدر چرت مينويسه؟؟::

جان واريو خيال بازگشت به استقلال را ندارد/ ستاره غرامت مي دهد!!

ابيو جان واريو هافبك برزيلى استقلال كه در طول فصل عملكرد مطلوبى از خود ارائه كرد و مورد توجه تيم هاى عربى حوزه خليج فارس قرار گرفت،
    اين روزها به اندازه تمام دوران حضورش در استقلال خبرساز شده است. وى قبل از سفر مشكلات مالى را بهانه كرده و حاضر نبود راهى ابوظبى شود اما با اصرار امير قلعه نويى سوار هواپيما شد و اتفاقاً شب قبل از بازى به خاطر مسموميت بازى نكرد! فابيو از ابوظبى به دوبى ظاهراً بعد از پايان مسابقه هنگامى كه آبى پوشان قصد حركت به سوى دوبى براى خريد سوغاتى را داشتند با چند نفر از همبازيان صميمى خود مى گويد: من به برزيل مى روم اما فكر نمى كنم ديگر شما را ببينم چون مى خواهم فصل بعد در كشورهاى حوزه خليج فارس بازى كنم.
    اين طور كه مى گويند جان واريو مى خواهد در تعطيلات تيم دلخواه خود را پيدا كرده و با پرداخت غرامت به استقلال قراردادش را فسخ كند تا به عنوان بازيكن آزاد قراردادى جديد منعقد كند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

پارس فوتبال کلا چیز چرتیه .... 70 درصد خبرهاش دروغه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •