تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2323 از 3347 اولاول ... 1323182322232273231323192320232123222323232423252326232723332373242328233323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,221 به 23,230 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سرعت دانلود بالای 600 مگابیت بر ثانیه با فناوری TD-LTE

این تست سرعت باورنکردنی که در مراسم راه اندازی گسترده ترین شبکه TD-LTE یا #اینترنت_نسل_چهار_ثابت ایران توسط ایرانسل در مشهد مقدس انجام شد، بیشترین سرعت ثبت شده در ایران با استفاده از فناوری های بی سیم است.
    این تست در تاریخ 13 مرداد 95 و با تجمیع سه باند فرکانسی (career aggregation) انجام شده.
    البته برای پرهیز از هرگونه شائبه، این تست سرعت با استفاده از سرعت سنج Ookla و روی سرور اپراتور دیگری انجام شد.

منبع : تلگرام ایرانسل
    این دعوای دوستان پایینی و چند نفر دبگر با توضیح فنی قانع کننده ای که دوست بالایی لطف کردن به نقل از کانال تلگرام ایرانسل منتشر کردن، توجیهی ندارد. ایرانسل اعلام کرده اون تست جنجالی بالای 600 مگابیت را با هم افزایی یا ترکیب پهنای باند سه باند فرکانسی مختلف که با نام «career aggregation» شناخته میشه، انجام داده است. احتمالا این آزمون سرعت میتونه حاصل جمع پهنای باند به دست آمده از دو باند فرکانسی 2600 و 1800 از FDD LTE در کلاس +4G ایرانسل با پهنای باند فراهم آمده از TDD LTE ایرانسل در فرکانس 3500 باشه. بنابراین گمانه زنی های دوستان پایینی با توجه به توضیح ایرانسل نادرست است و ادامه بحث درباره اون بی فایده.

با سپاس از دوست بالایی بابت اطلاعرسانی به موقع شون.

دوست عزیز این تست برای فورجی پلاس هست +4G
    دوست عزيز شما همه چيز رو نصف نيمه ميخوني
    اون پينگ سرور ايران هست
    من با همين ٤ جي ايرانسل تا ٢١ از سرور ايران هم گرفتم
    ٤-٥ تا فرقي ايجاد نميكنه
    بعدم اين سرعت ٦٥٠ مگ براي tdd نيست براي ٤جي پلاس هست!
    كه اينم براي استقاده تجاري نيست چون حتي تكنولوژي كت١٢ هم تا ٦٠٠ مگ ساپورت ميكنه فقط! اين فقط يه شو اف هستش
    این عکس تست ایرانسل رو جرا اینقدر جدی گرفتین؟ جقدر در موردش بحث میشه . این 650 مگ مثل خبر حضور میلیونی ! مردم در راهپیمایی هاست . هرکی اون خبرا رو باور کنه این 650 مگ رو هم باید باور کنه.
    4 تا سایت مختلف رو لطفا مطالعه کنید بعد بیایید این تاپیک رو با نظرات کارشناسی پر کنید !!! اون از طرفداری بیمورد از ایرانسل اون دفعه الان هم که ورژن 12 تا 600 مگ هست ؟؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ورژن 8 داریم حداکثر اول از همه دوما هم حداکثر تا 1.2 گیگابیت ساپورت میکنه
    شما لازم نیست یه من چیزی یاد بدی خیلی از ایرانسل شاکی هستی سرویس نگیر کسی مجبورت نکرده!
    شما بهتره مطلبتو بخونی این که شما لینک دادی ربطی به این مدل LTE نداره اون که شما لینک دادی یه مدل دیگه هست! LTE UE
    تا ۸ داریم؟!
    پس اینا رو هوا مطلب نوشتن؟ بهتره در مورد تسکتای من نقل قول نکنی!
    اینو بخون حوصله نداشتی هم برات این تیکش رو مینویسم

لطف کن دیگه منو تگ نکن!
    فعلا که ملت رو محدود کرده به ۸ مگابیت برثانیه! اونم اگر تست اون روزشون واقعی باشه!
    الان دیگه خیلی از کمپانی ها همین کار رو می کنن مثل کاری که huawei با گوشی p9 کرد که برای تبلیغات عکاسی گوشیش با یک دوربین دیگه عکس گرفته بود!
    از کجا معلوم اصلا اون لپتاپی که داره تست باهاش انجام میشه به یک شبکه لن یا وایرلس داخلی و مجزا و بدور از TD-LTE وصل شده باشه؟!
    تا الان که کسی حتی به یک ششم اون سرعت هم توی ایرانسل نزدیک نشده! دیگه نهایت تست یکی از دوستان چند روز پیش زیر ۷۰ بود! اونم البته نه روی TD-LTE ! روی FDD-LTE
    خونه پدرخانم من تا سال پیش (که چندین ماه از معرفی نسل ۴ ایرانسل میگذشت) فاصله اش تا همون هتل هما ۲ (محل تست) کم بود (در حد یک چهارراه)، (خیام ده مشهد) اون جا ایرانسل به زور روی نسل ۲ آنتن میداد و نت هم کلا تعطیل بود! این ششصد رو من هیچ جوره برام قابل قبول نیست!
    هر وقت یکی از دوستان (مثل همین دوستی که لطف کردن از صفحات مودم اسکرین شات گرفتن)، تستی بالاتر از این سرعت ها (۸ مگ!) گرفت، اون موقع تازه ما تصمیم میگیریم که مجددا هزینه کنیم یا نه ! که انشاالله مثل قضیه وایمکس نشه که این همه پول و هزینه مودم بدیم بعد بیان بگن قصد توسعه نداریم! مگه همون موقع وایمکس نمی گفتن که این تکنولوژی اش پیشرفته است و تا ۱۵۰ مگابیت جواب میده؟! الان خود ایرانسل رسما توی سایتش زده حداکثر سرعت وایمکس ۲ مگ! که همونم خوب نمیده و خیلی جاها وسط شهر (چه مشهد و چه تهران) آنتن نمیده!
    Last edited by NetizeN; 11-08-2016 at 02:34.

2. 3 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

قطعا تا زمانی که اینترنت ثابت مزایایی نسبت به نسل چهار فعلی نداشته باشه نباید براش هزینه کرد.
    اما اگه خاطرتون باشه اوایل راه اندازی نسل سه و چهار هم ایرانسل عکس 70 مگی برای نسل چهار توی اینستاگرامش قرار داد.
    همین الان تو همین تایپیک من سرعت بعضی از دوستان رو میبینم کف میکنم.خودم با نسل چهار مرکز تهران با مودم m7350 بالای سی مگ نگرفتم.
    نکته اینه که ایرانسل روی نسل چهار نسبتا خوب عمل کرده.وقتی یادم میاد با اینترنت مخابرات چه مشکلاتی داشتم الان به نسبت اونموقع تو بهشتم.
    حالا شخصا تحت شرایطی که اینترنت ثابت : 1.پینگ مناسب و کیفیت ثابت(خیلی مهم) 2.پهنای باند مناسب از نسل چهار فعلی بهتر باشه 3.بسته های متنوع و اررزون(قیمت پهنای باند داخلی از خارجی متفاوت بشه) 4.پوشش مناسب.تحت این شرایط هر مبلغی لازم باشه میپردازم.حتی مودم آشغالشو حاضرم پول بدم بخرم.
    هیچوقت فکر نمیکردم از یه آی اس پی تعریف کنم ولی ایرانسل از کشور ایران حذف بشه اینترنت میشه همون جهنمی که بود.

4. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

قطعا تا زمانی که اینترنت ثابت مزایایی نسبت به نسل چهار فعلی نداشته باشه نباید براش هزینه کرد.
    اما اگه خاطرتون باشه اوایل راه اندازی نسل سه و چهار هم ایرانسل عکس 70 مگی برای نسل چهار توی اینستاگرامش قرار داد.
    همین الان تو همین تایپیک من سرعت بعضی از دوستان رو میبینم کف میکنم.خودم با نسل چهار مرکز تهران با مودم m7350 بالای سی مگ نگرفتم.
    نکته اینه که ایرانسل روی نسل چهار نسبتا خوب عمل کرده.وقتی یادم میاد با اینترنت مخابرات چه مشکلاتی داشتم الان به نسبت اونموقع تو بهشتم.
    حالا شخصا تحت شرایطی که اینترنت ثابت : 1.پینگ مناسب و کیفیت ثابت(خیلی مهم) 2.پهنای باند مناسب از نسل چهار فعلی بهتر باشه 3.بسته های متنوع و اررزون(قیمت پهنای باند داخلی از خارجی متفاوت بشه) 4.پوشش مناسب.تحت این شرایط هر مبلغی لازم باشه میپردازم.حتی مودم آشغالشو حاضرم پول بدم بخرم.
    هیچوقت فکر نمیکردم از یه آی اس پی تعریف کنم ولی ایرانسل از کشور ایران حذف بشه اینترنت میشه همون جهنمی که بود.
    مقایسه FDD LTE با TDD LTE از جهات مختلف درست نیست یویژه اینکه برخلاف FDD LTE ایرانسل که کم کم به دو سالگی خود نزدیک می شود TDD LTE هنوز کمتر از دو هفته از عمرش می گذرد. نگاهی به فراز و فرودهای FDD LTE نشان می دهد که این سرویس نیز مشکلات خودش را داشت و رفته رفته که از عمر آن گذشت باگ های آن رفع شد تا برغم همه کاستی ها و محدودیت ها در زمینه تأمین پهنای باند مورد نیاز به نقطه قابل قبول و رو به پیشرفت امروز رسید.
    من پیش از این از بهار 91 تا تابستان 93 مشترک سرویس نامحدود وایمکس ایرانسل با یک مودم جیبی بودم و با آمدن 3G آن را کنار گذاشتم و بعد هم با تولد 4G به کلی فراموشش کردم تا همین چند روز پیش که باز مودم وایمکس را روشن کردم و دیدم همچنان سرویس برقرار است و آنتن می دهد. با سرویس 4G ایرانسل و مودم E3372 که مردادماه سال گذشته خریداری کردم تا سرعت 95 مگایبت در ثانیه را تجربه کرده ام و این روزها متوسط سرعتم حدود 85 مگابیت در ثانیه است.
    همه این آسمان و ریسمان به هم بافتن برای آن بود که بگویم همچنان باید صبر کنیم تا ببینیم ایرانسل چه برنامه ای دارد بویژه آنکه روی همین فرکانس 3500 رقیب دیگرش یعنی مبین نت به همراه دو اپراتور دیگر پروانه ارائه خدمات TDD LTE دریافت کرده اند و با ورود آنها و نیز دو اپراتور دارنده پروانه خدمات اینترنت نسل چهار ثابت روی فرکانس 2300 بازار رقابتی در این حوزه داغ شده و آن زمان است که سیاست های راهبردی اپراتورها برای قاپیدن مشترکان یکدیگر آشکار خواهد شد و مشترکان با داشتن چندین حق انتخاب به سوی خدماتی می روند که بیشترین کیفیت و در عین حال صرفه اقتصادی را دارند. هنوز برای دعوا درباره سرویس تازه وارد TDD LTE که فعلاً ایرانسل یکه میدان دار آن است زود است پس سرمان را درد نیاوریم و فقط اوضاع را زیر نظر داشته باشیم.
    Last edited by NetizeN; 11-08-2016 at 03:02.

6. 2 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

BTS محله ما هم کاملا تجهیز شد الان 2G - 3G_LTE FDD- LTE TDD
    با فرکانس های 3500 و 1800 و 2100 و 900 روش فعالن ضمنا در هنگام اتصال 4.5G رو صفحه میاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگر با کاهش سرعت مواجه هستید تستی به همراه نام محله و کوچه قرار دهید.

اینطور که شما داری میگی باید کل شیراز با کاهش سرعت مواجه باشند در صورتی که دوست دیگمون تستی که قرار دادند وضعیت نرمال رو نشون میده.
    دوست عزیز وضعیت پوشش فورجی در شیراز افتضاحه هست الان من به زور یه خط انتن میده اونهم اصلا دیتا نداره در صورتی که قبلا سه خط انتن داشتم چندبار هم به ایرانسل شکایت کردن و یه خانمی هم زنگ زد گفت در اون منطقه پوشش فورجی نداریم اون یه خط هم از انتن های مجاور است گفتم قبلا اینجور نبود بیاید درستش کنید من مودم فورجی از ایرانسل خریدم الان بالا استفاده هست گفت ما اونجا پوشش فورجی نداریم و قطع کرد در کل در تمام مناطق شیراز که من تست کردم فورجی یه پوشش نصف و نیمه داره تو یه نقطه از خیابون ممکنه شما پوشش کامل فورجی داشته باشید 300 متر جلوتر اصلا پوشش نداشته باشید
    ادرس من شیراز بلوار رحمت خیابان ابوذر خیابان شهید عابدینی

9. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم سرعت معمول دانلود ایرانسل lte در جایی مثل غرب تهران چقدره؟
    غرب تهران دقیقا کدام منطقه؟

Sent from my iPhone 6s+

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من فقط امیدوارم شرکت هایی که td lte ارائه میدن سرعت و کیفیت بالایی بدن که شرکت هایی که adsl فقط دارن و ما مجبوریم استفاده کنیم با وجود کشش بد خط و نویز ، یه فضای رقابتی بشه جوری که خود شرکت ها از ترس ورشکستگی فشار بیارن به دولت برای کشیدن فیبر نوری چون الان برخی شرکت ها سرویس 16 مگ میدن اماهمه نزدیک مخابرات نیستن که خطشون جواب بده لذا td lte بهترین گزینه میشه، با رعایت این نکته که ممکنه td lte محدود کنن و همرنگ و هماهنگ بشن با شرکت ها بجای اینکه شرکت های adsl ارتقا پیدا کنن و فضا رقابتی بشه.
    منخودم شخصا یه مدت صبر می کنم ببینم کیفیت و سرعت و قیمت چگونست چون اولش برای تبلیغ ممکنهخوب باشه، اگر ثبات داشت میشه بجای adsl گرون و بی کیفیت رو خط مسی دهه قاجار استفاده کرد بشرطی که پوشش تو محل داشته باشه.

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درسته که ایرانسل بهترین خدمات رو داره، ولی اکثر کاربران دانلود اینترانتی دارن.و فکر میکنن عالی هستش.ولی متاسفانه با سرور خارجی افتضاحه سرعت....
    یعنی نمیزارن ایرانسل کارش رو بکنه،حالا شما هی بشین تا ببینی......

من یک جمله عرض کردم زنگ زدم ایرانسل طرف گفته بالای 8 مگ TD رو نمیدیم.اونوقت اینجا کسی به خودش زحمت نداد یه زنگ به ایرانسل بزنه و بپرسه....انگاری سهامدارین همگی بخداااااااا....

Z5 PREMIUM DUAL
    Last edited by rznrz06; 11-08-2016 at 09:49.

13. 3 کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این 8 مگ واقعا مصداق کلاهبرداری ه. به شکایت و این چیزا میشه امیدی داشت؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فعلا که ملت رو محدود کرده به ۸ مگابیت برثانیه! اونم اگر تست اون روزشون واقعی باشه!
    الان دیگه خیلی از کمپانی ها همین کار رو می کنن مثل کاری که huawei با گوشی p9 کرد که برای تبلیغات عکاسی گوشیش با یک دوربین دیگه عکس گرفته بود!
    از کجا معلوم اصلا اون لپتاپی که داره تست باهاش انجام میشه به یک شبکه لن یا وایرلس داخلی و مجزا و بدور از TD-LTE وصل شده باشه؟!
    تا الان که کسی حتی به یک ششم اون سرعت هم توی ایرانسل نزدیک نشده! دیگه نهایت تست یکی از دوستان چند روز پیش زیر ۷۰ بود! اونم البته نه روی TD-LTE ! روی FDD-LTE
    خونه پدرخانم من تا سال پیش (که چندین ماه از معرفی نسل ۴ ایرانسل میگذشت) فاصله اش تا همون هتل هما ۲ (محل تست) کم بود (در حد یک چهارراه)، (خیام ده مشهد) اون جا ایرانسل به زور روی نسل ۲ آنتن میداد و نت هم کلا تعطیل بود! این ششصد رو من هیچ جوره برام قابل قبول نیست!
    هر وقت یکی از دوستان (مثل همین دوستی که لطف کردن از صفحات مودم اسکرین شات گرفتن)، تستی بالاتر از این سرعت ها (۸ مگ!) گرفت، اون موقع تازه ما تصمیم میگیریم که مجددا هزینه کنیم یا نه ! که انشاالله مثل قضیه وایمکس نشه که این همه پول و هزینه مودم بدیم بعد بیان بگن قصد توسعه نداریم! مگه همون موقع وایمکس نمی گفتن که این تکنولوژی اش پیشرفته است و تا ۱۵۰ مگابیت جواب میده؟! الان خود ایرانسل رسما توی سایتش زده حداکثر سرعت وایمکس ۲ مگ! که همونم خوب نمیده و خیلی جاها وسط شهر (چه مشهد و چه تهران) آنتن نمیده!
    یکی از دوستان با 4 جی پلاس تست 135 مگی گذاشته فکر کنم از یک ششم می گذره

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •