تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2323 از 4105 اولاول ... 1323182322232273231323192320232123222323232423252326232723332373242328233323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,221 به 23,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه همزمان با امریه تحصیلات ارشد رو هم خوند؟ بعد اینکه تو امریه حقوق چقدر میدن؟ بعدشم اینکه اگه بشه با پارتی نامه امریه رو گرفت تو سازمان نظام وظیفه مشکل پیش نیارن؟
    برای ثبت نام تو دانشگاه باید کارت پایان خدمت داشته باشین یا معافیت تحصیلی.
    یعنی به صورت قانونی نمیتونید برید دانشگاه اما کسی رو میشناسم که با پارتی بازی همچین کاری کرده. باید تو دانشگاهی که میخواید برید درس بخونید یه پارتی تو بخش اداریش داشته باشید که شما رو بتونه ثبت نام کنه بدون کارت پایان خدمت... البته یه مقدار ریسک هم داره این قضیه...
    حقوق امریه هم مثل حقوق سرباز هاست
    اصل امریه با پارتی بازیه! همه با پارتی امریه میگیرن! مشکلی پیش نمیاد
    Last edited by behnam_roli; 31-07-2014 at 17:29.

2. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان اخه شما نمیدونید ، این دوستمون مثل من بیماری باکتری روده ای داره . بعضی افراد این مشکل رو دارند . سر خودتون نیومده بفهمید قضیه از چه قراره

اگه این مشکل رو داشتین موقع دستشویی رفتن دیگر هیچ چی براتون مهم نبود حتی اگر فرمانده کل هم پشت در بود 10 دقیقه که سهله کلا دستشویی رو به نام خودتون میکردید
    در صورتی که بیماری باشه و با توجه به اینکه چیز خیلی خاصی نیست در وهله اول با فرمانده گروهان هماهنگی به عمل بیاد که به دلیل این مشکل شاید نیاز به استفاده بیشتر از دستشویی باشه.

دقت کنین که در حالت عادی شاید در دستشویی کاری نداشته باشن ولی وقتی برگشت و دید که همه سر کلاس هستن و یا تمرینات خاص خودشون را انجام میدن اونوقت تنبیه حتما صورت میگیره و یا سر کلاس غیبت رد میشه.

دوستان افتادم نیروی هوایی ارتش پایگاه دوم شکاری تبریز؟
    نیرو هوایی چطوره؟
    کسی اینجا میره؟ محیطش چطوره؟
    تا جایی که من اطلاع دارم پادگان بسیار خوب و راحتی هست.

نیروهوایی از قدیم خوب بوده و هست، در ضمن تجربیات جالبی هم میتونه داشته باشه. فقط از نظر راه دسترسی چون در خروجی شهر تبریز به سمت مرند هست کمی مشکل دسترسی داره.

سلام
    آقا شما رو به خدا کسانی که اطلاع درست و موثق دارند جواب سوالاتم رو بدند :
    کسی که نیروی انتطامی یا ارتش بیفته، بعد از آموزشی که تقسیم شد و مثلا افتاد شهری غیر از شهر خودش، میتونه خونه اجاره کنه که مثل سربازهای بومی بعد از ظهرها از پادگان بره بیرون و صبح ها بیاد پادگان؟
    من به دلایلی مجبورم اگر راه دور افتادم بعد از ظهرها وقتم دست خودم باشه(مثل خیلی از سربازان بومی که وقتی نگهبان نیستند بعد از وقت اداری میرن خونه!)
    شنبه قراره برم برگ سفیدم رو بگیرم تا معلوم بشه کدوم ارگان افتادم.
    بنده فوق لیسانس هستم و 30 سالمه و قرار بود معاف بشم اما به دلایلی نشد. در شرف ازدواج بودم که معلوم شد باید برم سربازی! خانواده ی عروس هم سنگ اندازی کردند و فقط به گذاشتن یک نشان رضایت دادند و گفتند عقد رو باید بعد از پایان سربازی انجام بدیم و با این اوصاف مناسفانه متأهل هم محسوب نمیشم.
    اگر راه دور بیفتم میخوام خونه کرایه کنم که لااقل بعد از ظهرها تا شب از طریق اس ام اس همیشه با همسرم در ارتباط باشم. آیا شدنی هست؟
    سوال بعدیم اینه که کدوم سریازها ممکنه پادگان ستاد مشترک ارتش بیفتند؟، یعنی کسی که نیروی دریایی یا هوایی یا زمینی ارتش آموزشی ببینه، ممکنه برای سربازی بیفته ستاد مشترک ارتش؟
    و سوال آخر اینکه اگر در سربازی، یه سرباز به هر دلیلی با فرمانده و کادری هایی که باهاشون سر و کار داره خیلی صمیمی باشه، میتونه از طریق اونها مرخصی زیاد بگیره؟
    دوستانی که اطلاعات دقیق دارند التماس میکنم جواب کامل بندن.
    ممنون
    شما اگه نیروی انتظامی باشین در 95% شرایط اصلا بعد از ظهر ها نمی تونین خارج بشین، خدمت در ناجا 24 ساعته هست، البته بعضا مرخصی ساعتی دارین و یا نسبت به یگانتون (مثلا راهور) می تونید در نیم روز بیکاریتون برید و چرخی تو شهر بزنین و شب برگردین خوابگاه.
    شاید وقت استراحتتون باشه و یکدفعه همه را بیدار کنن و آماده باش بزنن و یا اعزام کنن ماموریت به همین دلیل میگم خدمت ناجا 24 ساعته هست.

در ارتش اما نسبت به جا و هماهنگی هایی که انجام میشه فرق میکنه، اگه اجازه خروج داشته باشین و کار و مسئولیتی برای شما در نظر نگرفته باشن بودند مواردی که خونه گرفتن که البته هزینه اضافی میشه و... در کل روزهایی که بیکار در پادگاه باشین با شما کاری ندارن و می تونید از پنجشنبه و جمعه استفاده کنین.

در مورد مرخصی برای ناجا میتونم بگم که بستگی به جا و مکان داره، در بعضی از جاها مرخصی شما را ارجاع میدن به کارگزینی و... در نتیجه نمیتونین بیش از حد استفاده کنین ولی بعضی جاها هم فرمانده اختیار تام داره و اگه بخواد کاری بکنه انجام میده.

البته باید دلیلی برای این کار داشته باشه چون اگه بین سربازها بی دلیل خیلی فرق قایل بشه خی از سربازها هستن که زیر آبی هم همون سرباز و هم فرمانده را میزنن!

سرباز و کادری ناجا تو زیر آبی زدن حرف ندارند، همشون استاد هستن.

بچه ها سلام جواد بیکی هستم و لیسانس حسابداری از یزد اعزامی یک تیر به 05 کرمان/بچه ها مدارک تک پسری ام را یک هفته ای میشه تحویل دادم/
    1-آیا واقعیت داره درجه ها در ارتش از یک اردیبهشت اومده پایین و به لیسانس گروهبان یکم میدن؟
    2-بچه ها اگر راست باشه و درجه ها اومده باشه پایین چه فرقی میکنه واسم(نگهبانی و ...)؟
    3-با توجه به شرایط داریم (تک پسری)و اینکه شهر انتخابی را یزد انتخاب کردم و یزدم ارتش درست حسابی نداره یگانم کدام شهر احتمال میدید بیفتم؟
    4-فرمانده گردان بهمون گفت حسابداری و مهندسی نرم افزار کامپیوتر دوره کد نمیخورند به نظرتون میشه به حرفش تکیه کرد؟(دوره کد بخوری خوبه یا نخوری وکلا دوره کد تو ارتش واسه چیه)
    5-اینایی که نیروی زمینی ارتش سابقه خدمت دارند با توجه به رشتم حسابداری ممکن است تو چه قسمتی در یگان بیفتم؟
    6-به نظرتون بهترین جا واسه خدمت برای درس خوانده ها چه ارگانی است؟0ارتش-سپاه-نیروی انتظامی)
    1- بنا به اظهارات دوستان بله
    2- مسلما کاهش دادن که بتونن بیشتر کار بکشن، نگهبان بزارن، کادر بیشتر بالا سرتون باشه، دستور بد و...
    3- معمولا نزدیکترین جا میدن، البته جایی که رسته و... به کار بیاد، دیگه نیرو زمینی را نمیدن نیرو هوایی نزدیک.
    4- دوره کد آموزش تخصصی هست، دوره کد خیلی راحت تر و بهتر از آموزشی هست، کسایی که دوره کد بخورن درجه بالاتری میگیرن. (روال برای سربازها اینطور بود، با توجه به کاهش درجات فارق التحصیلان داشنگاهی باید 1-2 دوره منتظر باشیم تا ببینیم چه روالی اتخاذ میشه)
    6- بارها گفتم شرایط هر جایی فرق میکنه و هر کس یه روالی برای خودش دست و پا میکنه، من 10 ماه آخر خدمتی که در ناجا کردم با اینکه سخت بود ولی از نظر مرخصی از سپاه و ارتش و... حتی بهتر بود ولی در کل با توجه به وضعیت اکثریت سربازها از نظر ضرب آهنک کاری و استراحت، امکانات، حضور در منزل و... میشه گفت 1- وزارت دفاع 2- سپاه 3- ارتش 4- ناجا

میشه همزمان با امریه تحصیلات ارشد رو هم خوند؟ بعد اینکه تو امریه حقوق چقدر میدن؟ بعدشم اینکه اگه بشه با پارتی نامه امریه رو گرفت تو سازمان نظام وظیفه مشکل پیش نیارن؟
    شما در حین خدمت فقط میتونید در پیام نور (اگه اشتباه نکنم پودمانی) ادامه تحصیل بدین، در دانشگاههای دیگه امکانپذیر نیست.

مهم اینه که امریه تون را نظام وظیفه تایید کنه بعدش دیگه مهم نیست با پارتی گرفتین یا بدون پارتی.

سرباز به غیر از زمانهایی که برنامه سین براش برنامه داره، میتونه بره دستشویی.
    مثلا از 13:30 تا 16 که برنامه ای نیس، شما میتونی ساعت 13:30 بری دستشویی و تا 16 کسی بهت نمیاد بگه بیا بیرون.
    مگه اینکه صف شلوغ باشه و بقیه سربازا عجله! داشته باشن.
    البته برنامه سین نسبت به فصول هم تغییراتی داره، ما خودمون برای نهار و نظافت و استراحت کلا یک ساعت از 13 تا 14 وقت داشتیم و 14 دوباره باید به صف میشدیم برای کلاس.

4. 8 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای ثبت نام تو دانشگاه باید کارت پایان خدمت داشته باشین یا معافیت تحصیلی.
    یعنی به صورت قانونی نمیتونید برید دانشگاه اما کسی رو میشناسم که با پارتی بازی همچین کاری کرده. باید تو دانشگاهی که میخواید برید درس بخونید یه پارتی تو بخش اداریش داشته باشید که شما رو بتونه ثبت نام کنه بدون کارت پایان خدمت... البته یه مقدار ریسک هم داره این قضیه...
    حقوق امریه هم مثل حقوق سرباز هاست
    اصل امریه با پارتی بازیه! همه با پارتی امریه میگیرن! مشکلی پیش نمیاد
    امریه شرط معدل داره؟ یا پارتی همه چی رو اوکی میکنه!

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امریه شرط معدل داره؟ یا پارتی همه چی رو اوکی میکنه!
    برای اونایی که میخوان همینجوری برن شرط معدل و یه سری شروط دیگه دارن ولی با پارتی همه چی حله!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

توی پادگان ها سالن بدنسازی هم پیدا میشه؟!
    من دارم خودم رو برای مسابقات استانی و کشوری پرورش اندام آماده می کنم و از شهریور هم باید برم خدمت! می تونم با فرمانده صحبت کنم که توی پادگان(در صورت داشتن سالن بدنسازی) یا خارج از پادگان(باشگاه های داخل شهر) تمرین کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای اونایی که میخوان همینجوری برن شرط معدل و یه سری شروط دیگه دارن ولی با پارتی همه چی حله!
    سلام ... همینجوری واقعآ سخت و شانسیه ! من معدلم خوبه یه جا رفتم گیر داده شما شرایط 5 گانه ندارید !!! بعدش میگه اصلآ ظرفیت نداریم ....دوستان کسی هست بدونه الان چه اداراتی امریه میگیرن ؟ یکی ثواب کنه به منم اطلاع بده ، از پا دراومدم بس که این در اون در زدم !!!

وزارت دفاع قضیش چیه ؟ آیا بصورت امریه میگیره ؟ یا پادگانی ؟ چجور باید اقدام کرد ؟ نکنه اینم شانسیه .....

9. این کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

توی پادگان ها سالن بدنسازی هم پیدا میشه؟!
    من دارم خودم رو برای مسابقات استانی و کشوری پرورش اندام آماده می کنم و از شهریور هم باید برم خدمت! می تونم با فرمانده صحبت کنم که توی پادگان(در صورت داشتن سالن بدنسازی) یا خارج از پادگان(باشگاه های داخل شهر) تمرین کنم؟
    خدمت و بدنسازی؟!!! بدنسازی هست اما نه از اون بدنسازی ها که مدّ نظرته.
    یعنی هرچی کار کردی همون 2 و 3 روز اول برمی گرده! مخصوصا اگر آموزشی هم بخوای بری! انقدر دوندگی و فعالیت داره که کلی از آب بدنت و وزنت کم میشه. انقدر تشنت میشه گاهی که وعده های غذایی رو یادت میره. جای خواب درست و حسابی پیدا نمی کنی که سرتو بزاری یه چُرت بخوابی اونوقت میگی باشگاه!مخصوصا اگر تحصیلاتی هم نداشته باشی. یکی از رفیق های ما یکم مکمل تقویتی آورده بود دمه درِ دژبانی پادگان آموزشی شلوارشو هم درآوردن! فکر کرده بودن مواد مخدره!
    به فرمانده می خوای چی بگی؟! بگی می خوای بدنسازی کنی؟! بهترین راه کاری که بهت نشون میده اینه که می گه کل آشغال و زباله های پادگان و باغچه و..رو جمع کنی! داداش فکر کردی داری میری سانفرانسیسکو یا ایالت ماساچوست؟؟!
    Last edited by western1; 31-07-2014 at 21:23.

11. 3 کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خدمت و بدنسازی؟!!! بدنسازی هست اما نه از اون بدنسازی ها که مدّ نظرته.
    یعنی هرچی کار کردی همون 2 و 3 روز اول برمی گرده! مخصوصا اگر آموزشی هم بخوای بری! انقدر دوندگی و فعالیت داره که کلی از آب بدنت و وزنت کم میشه. انقدر تشنت میشه گاهی که وعده های غذایی رو یادت میره. جای خواب درست و حسابی پیدا نمی کنی که سرتو بزاری یه چُرت بخوابی اونوقت میگی باشگاه!مخصوصا اگر تحصیلاتی هم نداشته باشی. یکی از رفیق های ما یکم مکمل تقویتی آورده بود دمه درِ دژبانی پادگان آموزشی شلوارشو هم درآوردن! فکر کرده بودن مواد مخدره!
    به فرمانده می خوای چی بگی؟! بگی می خوای بدنسازی کنی؟! بهترین راه کاری که بهت نشون میده اینه که می گه کل آشغال و زباله های پادگان و باغچه و..رو جمع کنی! داداش فکر کردی داری میری سانفرانسیسکو یا ایالت ماساچوست؟؟!
    اخوی، تو که اطلاعاتت از من هم کمتره!!!
    اسم هتل 01 به گوش تو نخورده تا به حال؟!!! به عنوان مثال اونجا سالن بدنسازی هم داره که کاملا هم رایگانه!
    در ضمن من منظورم آمورشی نبود! منظورم بعد از اینکه تقسیم شدیم بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    آقا شما رو به خدا کسانی که اطلاع درست و موثق دارند جواب سوالاتم رو بدند :
    کسی که نیروی انتطامی یا ارتش بیفته، بعد از آموزشی که تقسیم شد و مثلا افتاد شهری غیر از شهر خودش، میتونه خونه اجاره کنه که مثل سربازهای بومی بعد از ظهرها از پادگان بره بیرون و صبح ها بیاد پادگان؟
    من به دلایلی مجبورم اگر راه دور افتادم بعد از ظهرها وقتم دست خودم باشه(مثل خیلی از سربازان بومی که وقتی نگهبان نیستند بعد از وقت اداری میرن خونه!)
    شنبه قراره برم برگ سفیدم رو بگیرم تا معلوم بشه کدوم ارگان افتادم.
    بنده فوق لیسانس هستم و 30 سالمه و قرار بود معاف بشم اما به دلایلی نشد. در شرف ازدواج بودم که معلوم شد باید برم سربازی! خانواده ی عروس هم سنگ اندازی کردند و فقط به گذاشتن یک نشان رضایت دادند و گفتند عقد رو باید بعد از پایان سربازی انجام بدیم و با این اوصاف مناسفانه متأهل هم محسوب نمیشم.
    اگر راه دور بیفتم میخوام خونه کرایه کنم که لااقل بعد از ظهرها تا شب از طریق اس ام اس همیشه با همسرم در ارتباط باشم. آیا شدنی هست؟
    سوال بعدیم اینه که کدوم سریازها ممکنه پادگان ستاد مشترک ارتش بیفتند؟، یعنی کسی که نیروی دریایی یا هوایی یا زمینی ارتش آموزشی ببینه، ممکنه برای سربازی بیفته ستاد مشترک ارتش؟
    و سوال آخر اینکه اگر در سربازی، یه سرباز به هر دلیلی با فرمانده و کادری هایی که باهاشون سر و کار داره خیلی صمیمی باشه، میتونه از طریق اونها مرخصی زیاد بگیره؟
    دوستانی که اطلاعات دقیق دارند التماس میکنم جواب کامل بندن.
    ممنون
    تو‌ ارتش‌ حفاظت‌ بفهمه بومی‌ نیستی خونه گرفتی ناجور بهت گیر‌‌میدن‌ پس واسه‌ کسی مطلقا‌ توضیح‌نده، اگرم خودشون فهمیدن‌ که دیگه هیچی، در مورد مرخصی همه‌چیز دست‌ فرمانده‌ است،بستگی‌ داره‌ کی واست‌برگه امضا می کنه، در کل شدنیه. در ضمن خیلی از افسر وظیفه‌ ها گوشی دارن، گوشی ها ساده بدون دوربین، تو آموزشی‌ زیاد گیر‌ می دن ولی تو محل خدمت دژبان‌ نبینه اوکیه

14. 2 کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینها که میگن سرباز کم هست و خدمت رو باید زمانش رو افزایش بدهیم . بعد چطور هست الان دفترچه بفرستی ممکنه آبان ماه اعزام بشی؟
    یا میگن بعضی جاها بیشتر از ظرفیت سرباز گرفتند.
    ما نفهمیدم اخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •