سلام می خواستم بدونم سرعت معمول دانلود ایرانسل lte در جایی مثل غرب تهران چقدره؟
سلام می خواستم بدونم سرعت معمول دانلود ایرانسل lte در جایی مثل غرب تهران چقدره؟
کسی هم کاربرای این تاپیک رو مجبور نکرده که پست های کارشناسی جناب دکتر رو بخونن در مورد 600 مگ حداکثر سرعت!!!!!
اصلا میدونی اون UE یعنی چی ؟؟؟؟؟ یعنی تجهیزات کاربر محض اطاعت یعنی بهترین گیرنده حداکثر تا چه قدر میتونه سرعت بگیره محض اطلاع جناب مهندس همه چیز دان ایرانسل!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو عزیز دیگه اطلاعات غلط و گمراه کننده نده و در زمینه ای که اطلاعات داری نظر بده , اینجا میخوایم بقیه کاربرا اطلاعات جمع کنند نه اطلاعات غلط در ضمن اون پستی که نقل کردی هم بخون در مورد چیپست Qualcomm هست
اینم برای همون CAT آزمایشگاهی که هی 12 12 میکنید!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف خوبي زده كسي شمارو مجبور نكرده پستهاي منو بخوني!
كاربر ديگه جوابتو داد!
لطف كن تكستاي بنده رو نقل قول نكن تشكر!
جواب پست آخر رو در مورد این که اصلا معنی UE رو میدونی ندادی
من برداشتی رو که میخواستم گرفتم از این مکالمه بقیه هم گرفتن من دیگه ادامه نمیدم روز خوش
خسته نباشیم جمیعا
دوستان در نقشه TDD LTE اصفهان هم برخی از نقاطش دارای پوشش هست پس چرا هنوز گفتن راه اندازی نشده ؟
![]()
سرعت دانلود بالای 600 مگابیت بر ثانیه با فناوری TD-LTE
این تست سرعت باورنکردنی که در مراسم راه اندازی گسترده ترین شبکه TD-LTE یا #اینترنت_نسل_چهار_ثابت ایران توسط ایرانسل در مشهد مقدس انجام شد، بیشترین سرعت ثبت شده در ایران با استفاده از فناوری های بی سیم است.
این تست در تاریخ 13 مرداد 95 و با تجمیع سه باند فرکانسی (career aggregation) انجام شده.
البته برای پرهیز از هرگونه شائبه، این تست سرعت با استفاده از سرعت سنج Ookla و روی سرور اپراتور دیگری انجام شد.
منبع : تلگرام ایرانسل
دوستان رو LH92 میشه انت وصل کرد برای تقویت سیگنال دریافتی؟
فعلا که ملت رو محدود کرده به ۸ مگابیت برثانیه! اونم اگر تست اون روزشون واقعی باشه!
الان دیگه خیلی از کمپانی ها همین کار رو می کنن مثل کاری که huawei با گوشی p9 کرد که برای تبلیغات عکاسی گوشیش با یک دوربین دیگه عکس گرفته بود!
از کجا معلوم اصلا اون لپتاپی که داره تست باهاش انجام میشه به یک شبکه لن یا وایرلس داخلی و مجزا و بدور از TD-LTE وصل شده باشه؟!
تا الان که کسی حتی به یک ششم اون سرعت هم توی ایرانسل نزدیک نشده! دیگه نهایت تست یکی از دوستان چند روز پیش زیر ۷۰ بود! اونم البته نه روی TD-LTE ! روی FDD-LTE
خونه پدرخانم من تا سال پیش (که چندین ماه از معرفی نسل ۴ ایرانسل میگذشت) فاصله اش تا همون هتل هما ۲ (محل تست) کم بود (در حد یک چهارراه)، (خیام ده مشهد) اون جا ایرانسل به زور روی نسل ۲ آنتن میداد و نت هم کلا تعطیل بود! این ششصد رو من هیچ جوره برام قابل قبول نیست!
هر وقت یکی از دوستان (مثل همین دوستی که لطف کردن از صفحات مودم اسکرین شات گرفتن)، تستی بالاتر از این سرعت ها (۸ مگ!) گرفت، اون موقع تازه ما تصمیم میگیریم که مجددا هزینه کنیم یا نه ! که انشاالله مثل قضیه وایمکس نشه که این همه پول و هزینه مودم بدیم بعد بیان بگن قصد توسعه نداریم! مگه همون موقع وایمکس نمی گفتن که این تکنولوژی اش پیشرفته است و تا ۱۵۰ مگابیت جواب میده؟! الان خود ایرانسل رسما توی سایتش زده حداکثر سرعت وایمکس ۲ مگ! که همونم خوب نمیده و خیلی جاها وسط شهر (چه مشهد و چه تهران) آنتن نمیده!
Last edited by karname; 11-08-2016 at 00:09.
سلام . تو شهرستان ما الان چند روزه 4g ایرانسل میاد رو آنتن ها تو سایت و نقشه ایرانسل هم خبری نیست . چیزی هم تو شهرستان از طریق خبرگزاری ها یا مخابرات اعلام نشده الان اصل جریان رو باید از کجا بفهمیم . خیلی هم آنتنش ظعیفه تو داخل خونه به زور آنتن میده . من که نتونستم بفهم رو کدوم دکل نصب کردن ؟ راهی هست برا فهمیدنش با 3g فرق دارن از نظر شکل و قیافه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)