پشتیبانی زنگ بزنی، میگه مشکل سراسریه رفع میشهواقعا ازشون انتظار داری کاری بکنن؟
من چند دقیقه قبل بخاطر همین پشتیبانی پشمکی به 195 شکایت کردم! كد پيگيري شكايت شما: ****650161
پشتیبانی زنگ بزنی، میگه مشکل سراسریه رفع میشهواقعا ازشون انتظار داری کاری بکنن؟
من چند دقیقه قبل بخاطر همین پشتیبانی پشمکی به 195 شکایت کردم! كد پيگيري شكايت شما: ****650161
كاهش سرعت نه
قفل بودن ipها
Ipها اگر آزاد بشن همه چي درست ميشه وگرنه سرعت 2مگ تا 4مگ بازه الان
سلام ... دوستان اینترنت پس پرداخت 1 ساله از مخابرات دارم ... هر دوماهی قبضش میاد ... یه سوال دارم دوماهو میشه دوماه بعد پرداخت یا قطع میشه ؟ یا مثلن 6 ماه ؟
خوب راهش چیه ؟ اینطوری که تخلیه نمیشه .حضوری هم برم معلوم نیست چقدر زمان ببره .پس چکار باید بکنم ؟
من شبانه استفاده نمیکنم اگرم شبانه بخام وایرلسم هست ..فقط میخام توی روز سرعتم پایدار باشه .این خاسته ی زیادیه ؟ اخه این چه وضعیه. یا ای پی ها نت ندارن یا سرعتشون کمه یکی در میون میان دو دیقه نشده ای پی عوض میشه .پدر ما رو دراورده این مخابرات .من توی منزل قبلی هم مخابرات داشتم تجربم هم از مخابرات زیاد بود. با این تجربه ای که داشتم انتخاب مجدد مخابرات برای منزل جدید واقعا کار اشتباهی بود .میگن ادم عاقل یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنه ولی من کردم .پس عاقل نیستم و الانم هر بلایی که سرم بیاد حقمه .لعنت به مخابرات .
قفل بودن یا کاهش سرعت یا هر چیزی دیگه مهم اینه مشکل حل شه خداییش این چه سرعتیه در حد دیال اپه چندین سال پیشه فقط پول میگیرن از مردم پهنای رو برای شهرستان ها کم میکنن ایپی ها درپیت رو به شهرستان ها میدن چند ماهه خیلی از سایت ها باز نمیشن هیچ کس جواب گو نیست
انگار تاخیری زدن . این قطع و کصل های مکرر اثرات تفاهم لوزانه.
مشکل سراسری نیست خیلی از دوستانم سرعتشون بهتر از قبل شده هیچ گونه مشکلی هم ندارند به خاطر مرکز مخابرات یا ip به احتمال زیاد میتونه باشه بهشون بگید دوستانم سرعتشون خوبه فکر نکن مردم مونگولن مهم اینه زنگ بزنید پیگیری کنید
...........حذف شود
Last edited by mehdi244; 09-04-2015 at 13:07.
اداره كل ارتباطات راديويي جنوب غرب ( اهواز )
اداره كل ارتباطات راديويي جنوب غرب ( اهواز )
پست الكترونيك مدير / رييس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن محل كار: ۳۳۹۲۲۸۲۰ ۰۶۱
نمابر: ۳۳۹۲۲۱۰۰ ۰۶۱
نشاني محل كار۱: كيان پارس- خيابان هفتم شرقي – پلاك ۶۲
توضيحات: كد پستي : ۴۸۸/۶۱۵۵۵
استانهاي تحت پوشش: خوزستان، ايلام، لرستان
در راستاي افزايش رضايت مشتريان زيرمجموعه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات از طريق ارتباط با مشتركين نهايي، سامانه پاسخگويي 195 در آذر ماه سال 1392 به دستور مقام عالي وزارت راه اندازي گرديد. كليه مشتركين گرامي ميتوانند با مراجعه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا تماس با تلفن گوياي 195 يا شماره پيامك 600195 و يا آدرس ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،درخواست ملاقات با مقام عالي وزارت، درخواست/شكايت، انتقاد، پيشنهاد يا تشكر خود را در خصوص خدمات ارائه شده زيرمجموعه هاي اين وزارتخانه ( سازمانها و شركتهاي ذيربط ) كه داراي مشترك و كاربر نهايي ميباشند ثبت نمايند.
مراحل و فرايند ثبت و پيگيري درخواست در اين سامانه به شرح ذيل مي باشد:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سايت و ارسال كد رهگيري بر روي تلفن همراه ثبت كننده درخواست.
- ارجاع درخواست، بر اساس اطلاعات اوليه به مبداء رسيدگي كننده شامل: زير مجموعه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات (مانند اپراتورها، شركت هاي اينترنتي، دفاترپستي و ....)
- ارجاع درخواست براي رسيدگي به واحد تخصصي/ بازرسي سازمان مربوطه در صورت عدم ارايه پاسخ نهايي بعد از گذشت 14 روز در سامانه يا درخواست تجديد نظر حداكثر ظرف مدت 3 روز پس از پاسخ نهايي.
- ارجاع درخواست به بالاترين مقام سازمان تابعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در صورت ثبت تجديد نظر دوم يا عدم ارايه پاسخ نهايي پس از مدت مقرر.
رسيدگي نهايي و صدور راي توسط كميته حل اختلاف در صورت درخواست تجديد نظر دوم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)