تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2322 از 4105 اولاول ... 1322182222222272231223182319232023212322232323242325232623322372242228223322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,211 به 23,220 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    آقا شما رو به خدا کسانی که اطلاع درست و موثق دارند جواب سوالاتم رو بدند :
    کسی که نیروی انتطامی یا ارتش بیفته، بعد از آموزشی که تقسیم شد و مثلا افتاد شهری غیر از شهر خودش، میتونه خونه اجاره کنه که مثل سربازهای بومی بعد از ظهرها از پادگان بره بیرون و صبح ها بیاد پادگان؟
    من به دلایلی مجبورم اگر راه دور افتادم بعد از ظهرها وقتم دست خودم باشه(مثل خیلی از سربازان بومی که وقتی نگهبان نیستند بعد از وقت اداری میرن خونه!)
    شنبه قراره برم برگ سفیدم رو بگیرم تا معلوم بشه کدوم ارگان افتادم.
    بنده فوق لیسانس هستم و 30 سالمه و قرار بود معاف بشم اما به دلایلی نشد. در شرف ازدواج بودم که معلوم شد باید برم سربازی! خانواده ی عروس هم سنگ اندازی کردند و فقط به گذاشتن یک نشان رضایت دادند و گفتند عقد رو باید بعد از پایان سربازی انجام بدیم و با این اوصاف مناسفانه متأهل هم محسوب نمیشم.
    اگر راه دور بیفتم میخوام خونه کرایه کنم که لااقل بعد از ظهرها تا شب از طریق اس ام اس همیشه با همسرم در ارتباط باشم. آیا شدنی هست؟
    سوال بعدیم اینه که کدوم سریازها ممکنه پادگان ستاد مشترک ارتش بیفتند؟، یعنی کسی که نیروی دریایی یا هوایی یا زمینی ارتش آموزشی ببینه، ممکنه برای سربازی بیفته ستاد مشترک ارتش؟
    و سوال آخر اینکه اگر در سربازی، یه سرباز به هر دلیلی با فرمانده و کادری هایی که باهاشون سر و کار داره خیلی صمیمی باشه، میتونه از طریق اونها مرخصی زیاد بگیره؟
    دوستانی که اطلاعات دقیق دارند التماس میکنم جواب کامل بندن.
    ممنون
    از نظر قانونی، کسی که خونه اش با پادگان 150 کیلومتر بیشتر فاصله داره، سرباز غیربومی حساب میشه و بهش اجازه تردد نمیدن (مگر با برگه). ولی در کل همه قوانین به صورت پادگانی اجرا میشه.
    مثلا من که در آماد و پش م4 شمالغرب (مراغه) خدمت میکنم، زیر 45 کیلومتر بومی حساب میشه و بهش "کارت تردد" دادن
    ولی بغل همین پادگان که توپخانه11 و تیپ221 قرار داره، به همه افسروظیفه هاش کارت تردد دادن.
    شما بعد آموزشی، وقتی معلوم شد کجا افتادی، تحقیق کن ببین اونجا افسروظیفه بومی غیربومی میکنن یا نه.
    اگه فرق نذاشتن که راحت میتونی هر روز بری بیرون.
    ولی اگه فقط به بومی ها کارت تردد دادن، میتونی در روزهایی که در مرخصی پایان دوره آموزشی هستی، بری اون شهر و یه خونه اجاره کنی و آدرس اونجا رو بدی و بگی خانوادگی اومدیم این شهر.

کددارها (شرایط دارها) آخر هفه چهارم آموزشی، مدارکشون رو میدن به پادگان آموزشی، اگر تا اون موقع ازدواج کردین، میتونین مدارکتون رو بدین و متاهل محسوب بشین که در 99% مواقع شهر خودتون (اگه پادگان نداشت،نزدیکترین پادگان) میوفتین.

در مورد ستاد مشترک:
    امکانش هست هرکسی بیوفته، ولی تعداد سرباز ستاد کمه، و کسانی که بند پ دارن زیادن، اگه بند پ ندارین، زیاد امید نداشته باشین که بیوفتین ستاد.

از نظر قانونی مرخصی استحقاقی سرباز مجرد 12 روز در سال
    مرخصی استحقاقی سرباز متاهل 22 روز در سال
    مرخصی تشویقی حداکثر 30 روز در سال
    مرخصی توراهی به ازای هر 100 کیلومتر، 1 روز در کل دوره (فعلا 21 ماه)
    مرخصی اعزام از بیمارستان محدودیتی نداره.(البته خیلی راحت، استراحت نمیدن)
    و اینکه برا مرخصی رفتن حداقل باید 90 روز در پادگان باشین.

ولی باز میگم، تقریبا همه قوانین، پادگانی هستن(مخصوصا برا شما که افسر وظیفه خواهین بود)
    الان هم رزمی دارم که 13ماه خدمته، 160 روز (تقریبا 5ماه و نیم) مرخصی رفته.

همه چی دست فرماندتون هست.
    Last edited by meysam1321; 31-07-2014 at 15:55.

2. 2 کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

میشه همزمان با امریه تحصیلات ارشد رو هم خوند؟ بعد اینکه تو امریه حقوق چقدر میدن؟ بعدشم اینکه اگه بشه با پارتی نامه امریه رو گرفت تو سازمان نظام وظیفه مشکل پیش نیارن؟

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

5. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان اخه شما نمیدونید ، این دوستمون مثل من بیماری باکتری روده ای داره . بعضی افراد این مشکل رو دارند . سر خودتون نیومده بفهمید قضیه از چه قراره

اگه این مشکل رو داشتین موقع دستشویی رفتن دیگر هیچ چی براتون مهم نبود حتی اگر فرمانده کل هم پشت در بود 10 دقیقه که سهله کلا دستشویی رو به نام خودتون میکردید
    سرباز به غیر از زمانهایی که برنامه سین براش برنامه داره، میتونه بره دستشویی.
    مثلا از 13:30 تا 16 که برنامه ای نیس، شما میتونی ساعت 13:30 بری دستشویی و تا 16 کسی بهت نمیاد بگه بیا بیرون.
    مگه اینکه صف شلوغ باشه و بقیه سربازا عجله! داشته باشن.

7. 3 کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میشه همزمان با امریه تحصیلات ارشد رو هم خوند؟ بعد اینکه تو امریه حقوق چقدر میدن؟ بعدشم اینکه اگه بشه با پارتی نامه امریه رو گرفت تو سازمان نظام وظیفه مشکل پیش نیارن؟
    منظورتون امریه دستگاه های دولتیه؟
    اگه منظورتون اینه، شما مثل کارمند هستین، کارمندا تو خونشون بعد وقت اداری میتونن هرکاری بکنن
    کارمندا حتی توی اداره هم اوقات بیکاریشون میتونن روزنامه و .... بخونن.

حقوقش رو نمیدونم.

به نظام وظیفه ربطی نداره شما چجوری امریه گرفتی. مهم اینه که اسم شما رو اون اداره بده.

9. 2 کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من 1 شهریور اعزامم

هنوز نمیدونم کجا افتادم. قراره نامه بیاد در خونه یا باید برم پلیس +10؟

(تاریخ اعزامو که خودم رفتم گرفتم از
    پلیس +10 )
    هم میاد در خونه (یکی دو هفته مونده به تاریخ اعزام)
    هم میتونی بری از پلیس+10 بگیری. (دو سه هفته مونده به تاریخ اعزام)

11. 2 کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میگفتن از سال 93 به بعد دیگه از کسر خدمت خبری نیست واقعا این اتفاق افتاده یا نه؟ مثلا سالای قبل کسایی که مدرک لیسانس و بالاتر داشتن 21 ماه خدمت داشتن اما اونایی که امسال اعزام میشن باید 24 ماه برن؟؟؟ یا نه هنوز همون 21 ماه؟؟؟
    شما به این چیزا فکر نکن
    چون دست شما نیس و کاری نمیتونین بکنین
    21 ماه باشه باید تموم کنین، 24 یا حتی بیشتر هم بکنن باز میرین تموم میکنین.

در حال حاضر خدمت در مناطق معمولی (جاهایی که بدی آب و هوا نداره و منطقه عملیاتی و درگیر نیس) 21 ماه هست.
    میگفتن قراره از 93 بشه 24 ماه که نشده
    الانم میگن از شهریور قراره بشه 24 ماه (ایشالله نمیشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها سلام جواد بیکی هستم و لیسانس حسابداری از یزد اعزامی یک تیر به 05 کرمان/بچه ها مدارک تک پسری ام را یک هفته ای میشه تحویل دادم/
    1-آیا واقعیت داره درجه ها در ارتش از یک اردیبهشت اومده پایین و به لیسانس گروهبان یکم میدن؟
    2-بچه ها اگر راست باشه و درجه ها اومده باشه پایین چه فرقی میکنه واسم(نگهبانی و ...)؟
    3-با توجه به شرایط داریم (تک پسری)و اینکه شهر انتخابی را یزد انتخاب کردم و یزدم ارتش درست حسابی نداره یگانم کدام شهر احتمال میدید بیفتم؟
    4-فرمانده گردان بهمون گفت حسابداری و مهندسی نرم افزار کامپیوتر دوره کد نمیخورند به نظرتون میشه به حرفش تکیه کرد؟(دوره کد بخوری خوبه یا نخوری وکلا دوره کد تو ارتش واسه چیه)
    5-اینایی که نیروی زمینی ارتش سابقه خدمت دارند با توجه به رشتم حسابداری ممکن است تو چه قسمتی در یگان بیفتم؟
    6-به نظرتون بهترین جا واسه خدمت برای درس خوانده ها چه ارگانی است؟0ارتش-سپاه-نیروی انتظامی)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

از نظر قانونی، کسی که خونه اش با پادگان 150 کیلومتر بیشتر فاصله داره، سرباز غیربومی حساب میشه و بهش اجازه تردد نمیدن (مگر با برگه). ولی در کل همه قوانین به صورت پادگانی اجرا میشه.
    مثلا من که در آماد و پش م4 شمالغرب (مراغه) خدمت میکنم، زیر 45 کیلومتر بومی حساب میشه و بهش "کارت تردد" دادن
    ولی بغل همین پادگان که توپخانه11 و تیپ221 قرار داره، به همه افسروظیفه هاش کارت تردد دادن.
    شما بعد آموزشی، وقتی معلوم شد کجا افتادی، تحقیق کن ببین اونجا افسروظیفه بومی غیربومی میکنن یا نه.
    اگه فرق نذاشتن که راحت میتونی هر روز بری بیرون.
    ولی اگه فقط به بومی ها کارت تردد دادن، میتونی در روزهایی که در مرخصی پایان دوره آموزشی هستی، بری اون شهر و یه خونه اجاره کنی و آدرس اونجا رو بدی و بگی خانوادگی اومدیم این شهر.

کددارها (شرایط دارها) آخر هفه چهارم آموزشی، مدارکشون رو میدن به پادگان آموزشی، اگر تا اون موقع ازدواج کردین، میتونین مدارکتون رو بدین و متاهل محسوب بشین که در 99% مواقع شهر خودتون (اگه پادگان نداشت،نزدیکترین پادگان) میوفتین.

در مورد ستاد مشترک:
    امکانش هست هرکسی بیوفته، ولی تعداد سرباز ستاد کمه، و کسانی که بند پ دارن زیادن، اگه بند پ ندارین، زیاد امید نداشته باشین که بیوفتین ستاد.

از نظر قانونی مرخصی استحقاقی سرباز مجرد 12 روز در سال
    مرخصی استحقاقی سرباز متاهل 22 روز در سال
    مرخصی تشویقی حداکثر 30 روز در سال
    مرخصی توراهی به ازای هر 100 کیلومتر، 1 روز در کل دوره (فعلا 21 ماه)
    مرخصی اعزام از بیمارستان محدودیتی نداره.(البته خیلی راحت، استراحت نمیدن)
    و اینکه برا مرخصی رفتن حداقل باید 90 روز در پادگان باشین.

ولی باز میگم، تقریبا همه قوانین، پادگانی هستن(مخصوصا برا شما که افسر وظیفه خواهین بود)
    الان هم رزمی دارم که 13ماه خدمته، 160 روز (تقریبا 5ماه و نیم) مرخصی رفته.

همه چی دست فرماندتون هست.
    اینکه فرمودی همه چی دست فرمانده هست، منظور کدوم فرمانده هست؟ فرمانده کل پادگان، یا فرمانده ای که من باهاش به صورت مستقیم سر و کار دارم؟
    Last edited by law maker; 31-07-2014 at 16:56.

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

بچه ها سلام جواد بیکی هستم و لیسانس حسابداری از یزد اعزامی یک تیر به 05 کرمان/بچه ها مدارک تک پسری ام را یک هفته ای میشه تحویل دادم/
    1-آیا واقعیت داره درجه ها در ارتش از یک اردیبهشت اومده پایین و به لیسانس گروهبان یکم میدن؟
    2-بچه ها اگر راست باشه و درجه ها اومده باشه پایین چه فرقی میکنه واسم(نگهبانی و ...)؟
    3-با توجه به شرایط داریم (تک پسری)و اینکه شهر انتخابی را یزد انتخاب کردم و یزدم ارتش درست حسابی نداره یگانم کدام شهر احتمال میدید بیفتم؟
    4-فرمانده گردان بهمون گفت حسابداری و مهندسی نرم افزار کامپیوتر دوره کد نمیخورند به نظرتون میشه به حرفش تکیه کرد؟(دوره کد بخوری خوبه یا نخوری وکلا دوره کد تو ارتش واسه چیه)
    5-اینایی که نیروی زمینی ارتش سابقه خدمت دارند با توجه به رشتم حسابداری ممکن است تو چه قسمتی در یگان بیفتم؟
    6-به نظرتون بهترین جا واسه خدمت برای درس خوانده ها چه ارگانی است؟0ارتش-سپاه-نیروی انتظامی)
    1- بله درجه ها پایین اومده و به لیسانسه ها گروهبان یکمی داده میشه
    2- قاعدتا هیچ فرقی با دیپلم و فوق دیپلمه های گروهبان ندارید
    3- چون شرایط دار هستی احتمال یزد از بقیه شهرها بیشتره ولی ممکنه هر جای دیگه ای بیوفتی
    4- دوره کد هم مثل آموزشیه و ای کاش کل خدمت مثل آموزشی بود! به نظر من به نفعه نفره که دوره کد بخوره. خود من دوره کد خوردم و بعدش هم یه مرخصی توپ بهمون دادن و موقعی که رفتم توی یگان 5 ماه خدمت بودم
    5- اگه فک کردی با توجه به مدرکی که داری ازت استفاده میشه، باید خدمتت عرض کنم که زهی خیال خام
    6- با توجه به درجه هایی که می دادن ارتش بهتر بود که زدن خرابش کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •