مودم امانی میدادن.یعنی ماه به ماه یه مبلغی بابت اجاره مودم می دادی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مودم امانی میدادن.یعنی ماه به ماه یه مبلغی بابت اجاره مودم می دادی
اونوقت مگه خودش چند بوده که بخوایم اجاره کنیم؟
الان مودم رو 35 تومن گرفتم ارزونتر هم باید باشه چون از شاتل گرفتم
یعنی گرونتر بوده قبلا؟
درود.
دوستان اشتراک من 3 روز دیگه تموم میشه و فاکتورم هم الان اومده روی سایت برای پرداخت.
می خواستم ببینم اگر من قبل از اتمام دوره ام فیش رو پرداخت کنم، مقدار ترافیک باقی مانده دوره فعلیم صفر میشه و میزان ترافیک دوره جدید یعنی 22 گیگ به حسابم اضافه میشه؟
یا اینکه دقیقا بعد از 3 شهریور حسابم Reset میشه؟
مودمه 20 تومانی چه مدلیه؟
میشه معرفی کنید
اين 3 گيگ رايگان چي شد؟ من 28 مرداد سرويسم رو گرفتم، به من ميدن ديگه؟
بله. امانی یعنی امانتی یعنی گرویی میگرفتن
نه دیگه اینجوری نبود پول مودم رو کامل میگرفتند اولش ولی اگر تا 6 ماه سالم با جعبه سرویس رو فسخ میکردی بهت پول مودم رو می دادن.
شاتل که زاکسل رو میده 59 تومن چجوری 35 گرفتی ازش؟
آره یک زمانی مودم دو پورت 99 تومن میدادن. زمان خودش پولی بوده. اونموقع بنزین س وپر میزدی لیتری 100 تومن الان میزنی 540 تومن.
128 اکو دارم سرعتمو دقیق روی همین بستن.میخواستم بدونم برا بقیه همینطوره یا نه.
جناب esfehanei که بچه ی قم هستید از کدوم مرکز سرویس میگرید.برا شما این مشکل هست یا نه؟
از داخل مودم چک کردید 128 هست؟ اینجوری که میشه 128 مخابرات رو گرفت که نامحدوده و ارزونتر.
شما قم هستین؟
از کجا گرفتین ؟از خود نمایندگی یا از جای دیگه؟(آدرس دقیق جایی که گرفتین رو برام پیام خصوصی بفرستین)
برای من 544هست یعنی از 512یه چیز بالاتر
شبا هم نمی دونم چه خبره سرعت از روز هم بیشتره(کم کم دارم دوستدار شاتل میشم البته هنوز نه)
شما برو تو تنظیمات ودم داون استریم و آپ استریم ببین چقدره بعد به من بگو
یادت نره اونجایی که گرفتی رو برام خصوصی بفرست
__________________________________________________ ______
ر مور مودم که گفتم برای من زاکسله یه دونه پورت لن داره مدلش رو نوشته p660 series
دقیقا35تومن گرفتم مگه شما چند میگیرید؟
یه دونه هم داشت میگفت آنتنیه نمی دونم یه چیز تو همین مایه ها اونم زاکسل بود 90تومن
آنتنی یعنی چی؟
اینجوری که شرکت به من قیمت داد 97 مودم وایرلس و 25 هزینه نصبه ممنونم. مخابرات رو نمیدونستم. حالا باید برم دنبال این) تا من اطلاعات جم کنم دیگه وقته رفتن شده
)
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)