تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2322 از 2365 اولاول ... 132218222222227223122318231923202321232223232324232523262332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,211 به 23,220 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان عزیز یک راهنمایی فوری می خوام

بنظرتون آمپ رو زیر صندلی ببندم بهتره یا همون صندوق عقب باشه و با چند تا نوار فلزی یا سیم فولادی محکم ببندمش که قابل دزدی نباشه . کدومش بهتره ؟

و اینکه در هر حالت چند متر سیم اسپیکر لازمه بخرم ؟ ( باند جلو و عقب دارم ) ماشین هم سمند LX

ممنون اگر سریعتر راهنمایی بفرمایید
    Last edited by dooste.man83; 25-05-2018 at 16:25.

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیز یک راهنمایی فوری می خوام

بنظرتون آمپ رو زیر صندلی ببندم بهتره یا همون صندوق عقب باشه و با چند تا نوار فلزی یا سیم فولادی محکم ببندمش که قابل دزدی نباشه . کدومش بهتره ؟

و اینکه در هر حالت چند متر سیم اسپیکر لازمه بخرم ؟ ( باند جلو و عقب دارم ) ماشین هم سمند LX

ممنون اگر سریعتر راهنمایی بفرمایید
    خب زیر صندلی به مراتب بهتره هم تو اتاق خنک تره هم میتونید سیم اسپیکر با گیج کمتری استفاده کنید چون متراژ کمتری سیم استفاده میکنید ، هم طول ارسی که استفاده میکنید کمتر ( البته اگر نپیچونید ارسی هارو)
    فقط شاید بیشتر لگد بخوره امپ
    یه چیزی بین 2.5-3 متر سیم لازم دارید اینطوری برای هر درایو
    این سیم خریدن های شما ارتباط مستقیم با جای کراس هم داره رفیق اونم مشخص کنید کجا میذارید.

3. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    یه سیستم کامل شامل پخش و امپ و در جلو و تاقچه بهم پیشنهاد میدید با هزینه حد اکثر 3 تومنی
    میدونم چیز حرفه ایی در نمیاد ولی چاره چیه ته بودجم همینه خواهشا سیستم کاملی پیشنهاد بدید بهم اساتید بزرگوار
    درضمن ماشینم 206 هست .

Focal pc 710
    Focal 165 ac
    pioneer 9450
    9400 Kenwood
    ممنون از پاسختون دوست عزیز خیلی خیلی لطف کردید
    فقط یک سوال با توجه به این که پخشی که معرفی کردید قیمتش 1200 هست ایا امکان جایگذینی با مدل یا برند دیگه ای هست بدون افت کیفیت ؟
    نظرتون در مورد Sony MEX-GS820BT چیه که علاوه بر قیمت کمتر بلوتوث هم داره ؟
    البته بنده اماتورم و نظر اول اخر شما مهمه برام
    Last edited by siavashmarzban; 25-05-2018 at 19:11.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خب زیر صندلی به مراتب بهتره هم تو اتاق خنک تره هم میتونید سیم اسپیکر با گیج کمتری استفاده کنید چون متراژ کمتری سیم استفاده میکنید ، هم طول ارسی که استفاده میکنید کمتر ( البته اگر نپیچونید ارسی هارو)
    فقط شاید بیشتر لگد بخوره امپ
    یه چیزی بین 2.5-3 متر سیم لازم دارید اینطوری برای هر درایو
    این سیم خریدن های شما ارتباط مستقیم با جای کراس هم داره رفیق اونم مشخص کنید کجا میذارید.
    ممنون دوست عزیزم
    تصمیم گرفتم زیر صندلی بزارم
    اون زیر صندلی به چی باید پیچ بشه که مطمئن باشه و ضد سرقت ؟ اون زیر آمپ خیلی داغ نمیشه ؟

و کراس اور هم نظر شما اینه بهترین جا کجاست ؟

ممنون
    Last edited by dooste.man83; 25-05-2018 at 21:58.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام
    یه سیستم کامل شامل پخش و امپ و در جلو و تاقچه بهم پیشنهاد میدید با هزینه حد اکثر 3 تومنی
    میدونم چیز حرفه ایی در نمیاد ولی چاره چیه ته بودجم همینه خواهشا سیستم کاملی پیشنهاد بدید بهم اساتید بزرگوار
    درضمن ماشینم 206 هست .

فقط یک سوال با توجه به این که پخشی که معرفی کردید قیمتش 1200 هست ایا امکان جایگذینی با مدل یا برند دیگه ای هست بدون افت کیفیت ؟
    دوست گرامی در حال حاضر از همه لحاظ سونی GS820 یک سر و گردن از پخش های تو بازار بالاتره
    در مقام بعدی هم 5200BT کنوود قرار میگیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

سلام
    درضمن ماشینم 206 هست .

دوست عزیز 9450 تولید سال 2010 هست و با گذشت 8 سال هنوز ک هنوزه خواهان داره چون ک پایونیر های قدیمی صدای شارپ و کریستالی تری دارن در کل هر دو خروجی های متشابه دارن با توجه ب سلیقه شخصی انتخابش با خودتون

9450 پایونیر: جنس صدای کریستالی و هیجانی - بیس اغراق شده و لول بالا - کاربری آسان و زیبایی ظاهری
    820 سونی: جنس صدای فلت با میدرنج غالب - تنظیمات به مراتب بالاتر با کراس دقیق تر - امکانات به روز اعم از فرمت / نرم افزار / آمپ داخلی/بلوتوث

موفق و پیروز باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یک سوال اگر 200 بخوام برای سیم پک هزینه کنم بین
    EXAD EX-409 به قیمت 130
    و کارینا RL-430 به قیمت 105
    بنظرتون کدوم بهتره و اگر توی این قیمت چیز بهتر هم میشناسید بهم معرفی کنید ( اگر دو RC باشه که بهتره برام )
    متاسفانه بشدت با کمبود بودجه مواجه شدم تا الان بالای 3 تومن هزینه کردم ( 1 تومن بالاتر از سقفی که می خواستم هزینه کنم )
    جدا جدا هم بخوام تهیه کنم حساب کردم برام گرون تر می افته . اینقدر جنس توی بازار گرون شده که واقعا آدم دلش نمیاد دیگه هزینه کنه
    هیچ کدوم اینا پک های خوبی نیستن. ارزونترین پکی که سرش به تنش بیارزه استریت وایرزه. 1 دونه ارسی هم داره با فیوز به همراه نیم نتر کابل برق منفی.
    این سیم پک های متفرقه رو داشتم. به مشکل میخورید. یکم ارتقا بدید برق بد باعث خرابی صدا و پروتکت کردن امپ و کلیپینگ میشه.

9. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز 9450 تولید سال 2010 هست و با گذشت 8 سال هنوز ک هنوزه خواهان داره چون ک پایونیر های قدیمی صدای شارپ و کریستالی تری دارن در کل هر دو خروجی های متشابه دارن با توجه ب سلیقه شخصی انتخابش با خودتون

9450 پایونیر: جنس صدای کریستالی و هیجانی - بیس اغراق شده و لول بالا - کاربری آسان و زیبایی ظاهری
    820 سونی: جنس صدای فلت با میدرنج غالب - تنظیمات به مراتب بالاتر با کراس دقیق تر - امکانات به روز اعم از فرمت / نرم افزار / آمپ داخلی/بلوتوث

موفق و پیروز باشید
    نکته اول این که سیستم بدون ساب کلا کارش میلنگه. رنج فرکانسی تکمیل نمیشه و بخشی از صدا نیست اصلا .
    نکته دوم پخش 9450 از نظر من یک پخش بازاریه و بویی از صدای حرفه ای نبرده. کلا اغراق بسیار زیادی در صدا داره و اینجوری بهتون بگم سازنده موسیقی 1 چیزی ساخته ولی شما داری 1 چیز دیگه گوش میدی کلا.

11. 4 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

هیچ کدوم اینا پک های خوبی نیستن. ارزونترین پکی که سرش به تنش بیارزه استریت وایرزه. 1 دونه ارسی هم داره با فیوز به همراه نیم نتر کابل برق منفی.
    این سیم پک های متفرقه رو داشتم. به مشکل میخورید. یکم ارتقا بدید برق بد باعث خرابی صدا و پروتکت کردن امپ و کلیپینگ میشه.
    ممنون پس همون گیج 4 فوکال رو میگیرم + RC اضافه از همون فوکال که حدود 400 برام آب میخوره
    الان فقط درگیر سیم اسپیکر باند عقب هستم

این پک سیم فوکال داخلش 10 متر سیم اسپیکر داره اگر نصب استاندارد برای ماشین سمند LX رو که میشه نصب آمپ در صندوق رو در نظر بگیریم

این 10 متر فکر کنم برای باند های جلو مصرف بشه و برای عقب کم میاد درسته ؟ در این صورت برای باند های عقب بنظرتون چند متر سیم گیج 12 لازم دارم ؟

توی پاساژ امجد مغازه ای میشناسید بصورت حرفه ای کابل اسپیکر با کیفیت داشته باشه ؟

سپاس
    Last edited by dooste.man83; 26-05-2018 at 14:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    درضمن ماشینم 206 هست .

Focal pc 710
    Focal 165 ac
    pioneer 9450
    9400 Kenwood

موفق و پیروز باشید
    ممنون از پاسختون دوست عزیز

نکته اول این که سیستم بدون ساب کلا کارش میلنگه. رنج فرکانسی تکمیل نمیشه و بخشی از صدا نیست اصلا .
    نکته دوم پخش 9450 از نظر من یک پخش بازاریه و بویی از صدای حرفه ای نبرده. کلا اغراق بسیار زیادی در صدا داره و اینجوری بهتون بگم سازنده موسیقی 1 چیزی ساخته ولی شما داری 1 چیز دیگه گوش میدی کلا.
    ممنون میشم شما نیز نظرتونو بگید با هزینه حداکثری 3 تومنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •