صفحات اندیشه خراب شده ، ولی دانلود فرقی نکرده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
صفحات اندیشه خراب شده ، ولی دانلود فرقی نکرده
مشکل از اندیشه نیست از جای دیگه دارن انگولک میکنن...با قند شکن فقط پیج باز میشه حتا پ۳۰ ورلد هم بدون قدشکن باز نمیشه چه برسه به گوگل!
سلام دوستان
یه سوال بیربط به تاپیک داشتم. شرمنده
دنبال یه برنامه ویندوزی هستم که روزا سرعت اینترنت رو بیاره پایین به طوری که ارتباط قطع نشه ولی حجم هم نخوره. بعد شبا سرعتش رو ازاد کنه تا در ساعات رایگان دانلود ادامه پیدا کنه
فرقی نمی کنه که سرعت اینترنت کل سیستم رو بیاره پایین یا فقط یه برنامه ی خاص رو. فقط طوری باشه که اتوماتیک باشه تا لازم نباشه هر شب بیدار بمونم
ممنون
دقیقا
چه بلایی سر اندیشه اومده چرا هی شل کن سفت کن راه انداختن سایتارو به زور باز میکنه
آقا 1 مگ اندیشه دارم سرعت دانلود زیر 20-10 کیلو بایت خیلی زور بزن 30 40
مشکل سراسریه؟ واسه شما هم اینطوریه؟
پ.ن: جالبه تو سایتش واسه خودش زده که دیروز 4.6 گیگ دانلود کردم!!
Last edited by Iloveu-ALL; 02-12-2015 at 15:28.
نه دانلود مشکلی نیس فقط صفحه باز نمیکنه
صبح تا ظهر تقریبا خوبه بعدش همه چیز به هم میریزه دانلود از سایتای داخلی خوبه اما از سایتای خارجی نابوده steam googleplay origin
وبگردی دیگه بهتر میدونید
اندیشه چند هفته ست شدیدا اعصاب خورد کن شده مخصوصا تو پیچ باز کردن . دیروز هر کاری کردم این اینستاگرام برام باز نمیشد. رفتم خونه همسایمون که شاتل داره مثل برق و باد همه چی لود شد!
پشتیبانی اندیشه که اولش زیر بار مشکلات نمیره ، بعد پنج دقیقه چونه زدن تازه میگه ممکن یه اختلالاتی وجود داشته باشه ! بعد بر خلاف همیشه که میگفتن آدرس DNS رو دستی وارد کنید الان میگه بزار رو اتوماتیک . باز هم هیچ فرقی نمیکنه.
چه باید کرد خیلی صفحه باز کردن رو مخ شده خدا لعنتشون کنه ای کوفت بشه این پولا براشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)