تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2322 از 2376 اولاول ... 1322182222222272231223182319232023212322232323242325232623322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,211 به 23,220 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مظلومى، معینى و پورحیدرى در کمیته فنى استقلال

مسئولان باشگاه استقلال با ۳ پیشکسوت این تیم جهت حضور در کمیته فنى استقلال مذاکره کردند. غلامحسین مظلومى، مسعود معینى و منصور پورحیدرى از گزینه هاى حضور در کمیته فنى استقلال هستند که البته توافقات لازم در این خصوص صورت گرفته است. مظلومى و معینى براى شرکت در کمیته فنى استقلال مشکلى ندارند اما پورحیدرى هنوز جواب نهایى خود را به واعظى آشتیانى اعلام نکرده است. کمیته فنى استقلال براى فصل آتى متشکل از ۵ عضو است که سرمربى و مدیرعامل هم جز آن به حساب مى آیند.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

فکر کنم فصل بعد لیست برای آسیا نفرستند بهتر است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با توجه به اعلام نياز قلعه نويي به تعدادي از بازيكنان استقلال براي فصل آينده باشگاه استقلال اعلام كرد هيچ يك از بازيكنان خود را به سپاهان نخواهد داد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،‌ باشگاه استقلال پيش از اين اعلام كرده‌بود به هيچ يك از بازيكنان خود براي حضور در سپاهان رضايت نامه نخواهد داد. اين در حالي است كه قلعه نويي خواستار تعدادي از بازيكنان استقلال براي فصل آينده شده‌است. با اين وجود بازيكناني كه قراردادشان با استقلال به اتمام رسيده و بازيكن آزاد محسوب مي‌شوند مي‌توانند براي پيوستن به سپاهان تصميم گيري كنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بيانيه قلعه نويي در خصوص استقلال صادر شد

سرمربي پيش تيم فوتبال استقلال با صدور بيانيه اي از همه هواداران اين تيم حلاليت خواست و تاكيد كرد از اين پس اظهار نظري در مورد استقلال نخواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر، در متن بيانيه اميرقلعه نويي كه در اختيار گروه ورزشي مهر قرار گرفته آمده است: « جدايي از يكديگر رسم هميشگي فوتبال است و اهالي فوتبال را گريزي از اين حقيقت نيست. شايد براي من كه اكنون در مواجهه با اين حقيقت انكار ناپذير قرار گرفته ام، نيازي به ذكر دلايل جدايي و توضيحي اضافي نباشد.

با اين حال، من هرگز رابطه اي صرفا حرفه اي با هواداران پرشور و باشگاه استقلال نداشته ام و اين تنها دليل بيان چند جمله به عنوان خداحافظي از تيم و هواداران است كه آنها را مانند خانه و خانواده خود مي دانم.

به عنوان يك مربي فوتبال، قواعد اين ورزش را مي شناسم و آنها را پذيرفته ام. در لحظه خداحافظي ام از استقلال و هوادارانش قصد تكرار ماجرايي كه گذشت و بيان دلايل جدايي ام را ندارم چرا كه پس از تجربه قهرماني در يك سال با استقلال در دو جام حذفي و ليگ برتر، از اين تيم و هوادارانش جدا مي شوم و اين خود گوياي همه چيز است.

اكنون تنها لازم مي دانم به چند نكته اشاره كنم. اول آنكه اعتراف مي كنم هر چه در اين فوتبال هستم و بدست مي آورم را از مردم دارم. بابت كارهاي كوچكي كه در استقلال كرده ام، منتي بر سر هيچ كس نيست كه خدمت به تيم مورد علاقه و هوادارانش را يك وظيفه مي دانم.

بار ديگر به اين نكته اشاره مي كنم كه قواعد فوتبال را به خوبي مي شناسم و اكنون كه پس از دو قهرماني در يك سال از استقلال جدا مي شوم، گلايه اي از هيچ كس ندارم و نخواهم داشت و تنها به واسطه مهيا نبودن شرايط مجبور به ترك تيم محبوبم شده ام.

نكته ديگري كه لازم مي دانم به آن اشاره كنم، موضوع بنده به عنوان عضوي كوچك از خانواده بزرگ استقلال در قبال هواداران و تيم است. اينجانب امير قلعه نويي رسما اعلام مي كنم از اين پس هيچ اظهار نظري درباره باشگاه استقلال - چه مثبت و چه منفي- نخواهم كرد و از اين به بعد هر گفت و گويي از من درباره استقلال چاپ شود كذب محض است.

در تمام روزهايي كه سرمربي استقلال بودم، از پيشكسوتان و اطرافيان استقلال انتظار داشتم فضايي آرام را براي موفقيت تيم فراهم كنند. طبيعي است كه خود نيز بايد به اين مسئله اعتقاد داشته و فضايي را كه ما مي پسنديدم، براي باشگاه مردمي استقلال فراهم كنم.

در پايان ضمن خداحافظي از هواداران پرشور و باشگاه استقلال كه همواره پشتيبان بنده و تيم بوده اند، بار ديگر اعلام مي كنم آرزويي جز موفقيت براي مديران و كادر فني ندارم و همواره براي سربلندي اين تيم دعا مي كنم.»

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فکر کنم فصل بعد لیست برای آسیا نفرستند بهتر است

این فصلی که گذشت نباید لیست میفرستادیم , با تاکتیک بکش گوش راست
    عجب فوتبال عقب افتاده ای داریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مذاكره مرتضى اسدى با استقلال تهران

مرتضى اسدى، شكار جديد استقلال؟ يعنى اين اتفاق مى افتد تا مدافع ارزشمند صباى قم - كه از نظر وزن فوتبالى، بالاتر از خيلى از مدعوين تيم ملى است - لباس آبى را برتن كند. اسدى البته غير از استقلال تهران، هواخواهان بسيارى دارد؛ سپاهان، فولاد، ذوب آهن، سايپا و پرسپوليس هم براى اسدى پيغام فرستاده اند كه تو را مى خواهيم اما اسدى فعلاً كه جوابى به پيشنهادات رسيده نداده است. ديروز كه اسدى با يكى از مسئولان مجرب .باشگاه استقلال مذاكره كرد، عنوان نمود كه اولويت با استقلال است. بايد ديد در نهايت چه اتفاقى مى افتد؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

عجب فوتبال عقب افتاده ای داریم
    نه قبول ندارم بازی این فصل مان خوب بود فقط یکم شانس می خواستیم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

قربانى: بازیکن آزاد هستم!؟

دیروز پیروز قربانى که قراردادش با استقلال به پایان رسیده، در گفتگویى کوتاه با ما گفت: از سوى باشگاه استقلال هیچ تماس یا صحبتى با من نشده که براى تمدید قرارداد بخواهم حرف بزنم. قربانى افزود: من قراردادم با استقلال تمام شده ، بازیکن آزاد هستم و این یعنى اختیارم دست خودم است و تنها کسى که براى آینده ورزشى ام مى تواند تصمیم گیرى کند، من هستم، نه کس دیگرى. وى در پایان گفت: باید شرایط را بسنجم، هم چیز را مورد بررسى قرار دهم و بعد درباره آینده ورزشى ام تصمیم گیرى کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

ادعای مدیران استقلال : با گونش مذاکره کردیم!!

درباره جانشینی امیر قلعه نوعی در استقلال حرف و حدیثهای زیادی مطرح میشود، چند وقت پیش صحبت از حضور توشاک، سانتینی، پرویز مظلومی، متسو، زمان، جلالی و... روی نیمکت استقلال بود و البته تا همین دیروز از مرفاوی به عنوان سرمربی جدید آبی پوشان نام برده می شد. حالا زمزمه هایی مبنی برحضور فرد دیگری به عنوان سکاندار فصل آینده شنیده می شود. دیروز یکی از مسئولان استقلال که نمیخواست نامش فاش شود ادعا کرد از طریق یک رابط مذاکراتی با گونش در حال انجام است. اینکه چقدر خبر مذاکره با گونش واقعیت دارد بحثی است که مسئولان استقلال باید جوابگوی آن باشند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

ادعای مدیران استقلال : با گونش مذاکره کردیم!!
    فکر میکنن میخوان بچه گول بزنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •