تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2321 از 2365 اولاول ... 132118212221227123112317231823192320232123222323232423252331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,201 به 23,210 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

بستگی به پک ای که میخرید داره ، معمولا توی گیج های صفر و دو سیم اسپیکر نیستش ، توی یه سری پک هام هستش
    اگر از امپ داخلی 820 استفاده نکنید نه نیازی هم به اون تقویت سیم کشی و مستقیم از باتری کشیدن نیستش
    اگر تک استیج باشید بله با یه جفت ارسی کارتون راه میوفته ولی چون امپ 4 کانال دارید میخرید احتمال میدم دو استیج باشید که دو جفت ارسی نیاز دارید.
    گیج 4 می خوام تهیه کنم سیم اسپیکر هم جلو دارن هم عقب ؟ یا فقط برای عقب داخل پک موجوده معمولا ؟

من باند جلو و عقب دارم پس باید دو تا RC تهیه کنم با این حساب
    ممنون

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گیج 4 می خوام تهیه کنم سیم اسپیکر هم جلو دارن هم عقب ؟ یا فقط برای عقب داخل پک موجوده معمولا ؟

من باند جلو و عقب دارم پس باید دو تا RC تهیه کنم با این حساب
    ممنون
    خواھش میکنم
    گیج ۴ معمولا یا ندارہ یا اگر سیم اسپیکر دارہ ۵ مترہ کہ این ۵ متر ھم برای فاصلہ امپ از صندوق تا جلو کمہ شما این فاصلہ رو ھر سمت و حداقل ۴ متر سیم میخوای بستہ بہ ماشین۔
    برای استیج عقب میشہ گفت بسہ زیادم ھست البتہ
    بلہ جلو عقب دو تا ارسی نیاز دارید
    شما کلا پک نخری ھمہ رو جدا بخری بہ نفع شمام ھست

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

داداش امپ 9400 رو چی میخای باهاش درایو کنی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

بالاخره نصب کردی یا ن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

خوب من از پروژه جمع آوری سیستم سمندم بگم که واقعا از دانش شما دوستان عزیزم استفاده کردم

برای باند جلو فوکال 130AC رو خریدم که با یکی دو سانت برش دادن میشه جاش داد و ظاهر فابریکی هم حفظ کرد
    هدیونیت هم فعلا بهترین چیز بازار همین سونی GS820 بود که تهیه کردم

در مرحله بعدی با توجه به اینکه الان راه اندازی یک ساب با کیفیت هم نزدیکای 1500 خرج داره و هم جای صندوق رو کامل نیاز دارم و هم از بیس بیش از اندازه خیلی خوشم نمیاد تصمیم گرفتم یک جایگزین براش پیدا کنم

تنها باندی که حداقل از نظر بیس هرکی خریده راضی بوده و خوش کیفیت هم بوده و هم اینکه برام مهم بود حتما از برند باند های جلو باشه تا جنس صدای باند ها نزدیک بهم باشه برای همین رفتم سراغ فوکال PC710 که توی نوع خودش یک استثنا هست و خریداری شد

آمپ اول G4 هلیکس خریداری کرده بودم که به طبع جوابگو نبود و به آمپ کنوود 9400 تغییرش دادم ( آمپ قدرتی تر رو به کیفیتی تر در این مرحله ترجیح دادم تا این کواک گرسنه رو تغذیه کنه )

الان فقط پک سیم آمپ که راهنمایی فرمودید و نصب باقی مونده که نیازمند کمک شما دوستان عزیز هستم

من الان مشکلم اینه که می خوام ظاهر فابریکی دست نخوره چون ماشین بیرون منزل پارک میشه و کاملا امکان دزدی بالاس

ببخشید که مجدد میپرسم چون دقیق می خوام بدونم باید چیکار کنم ... اگر حلقه پلاستیکی حذف بشه و یک صفحه MDF سرتاسری به صفحه فلزی پیچ کرد و زیر MDF و فلز هم که برای نصب باند برش داد تاثیری داره یا بجای حلقه پلاستیکی از یک حلقه MDF بیضی استفاده کنم یا اصلا اون حلقه رو حذف کنیم و روی فلز ببندیم هم فرق خاصی نمی کنه ؟

کلا بزرگواران یک راهکار برای نصب این PC710 بصورت فابریکی روی طاقچه عقب به من بدید ( فلز زیرش هر بلایی سرش بیاد مهم نیست فقط صفحه رویی که توری سفید داره می خوام ظاهرش حفظ بشه که توی دید نباشه )

سپاس
    دوست من چه کردی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

Focal pc 710
    Focal 165 ac
    pioneer 9450
    9400 Kenwood

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

سلام
    یه سیستم کامل شامل پخش و امپ و در جلو و تاقچه بهم پیشنهاد میدید با هزینه حد اکثر 3 تومنی
    میدونم چیز حرفه ایی در نمیاد ولی چاره چیه ته بودجم همینه خواهشا سیستم کاملی پیشنهاد بدید بهم اساتید بزرگوار
    درضمن ماشینم 206 هست .
    Focal pc 710
    Focal 165 ac
    pioneer 9450
    9400 Kenwood

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

داداش امپ 9400 رو چی میخای باهاش درایو کنی؟
    سلام
    برای ماشین سمند LX

فوکال pc 710
    فوکال 130AC
    kenwood 9400
    sony GS820
    فعلا دارم راجب به سیم های توی بازار و پک ها تحقیق میکنم به نتیجه برم خرید میکنم و میره واسه نصب
    Last edited by dooste.man83; 25-05-2018 at 11:10.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان یک سوال اگر 200 بخوام برای سیم پک هزینه کنم بین
    EXAD EX-409 به قیمت 130
    و کارینا RL-430 به قیمت 105
    بنظرتون کدوم بهتره و اگر توی این قیمت چیز بهتر هم میشناسید بهم معرفی کنید ( اگر دو RC باشه که بهتره برام )
    متاسفانه بشدت با کمبود بودجه مواجه شدم تا الان بالای 3 تومن هزینه کردم ( 1 تومن بالاتر از سقفی که می خواستم هزینه کنم )
    جدا جدا هم بخوام تهیه کنم حساب کردم برام گرون تر می افته . اینقدر جنس توی بازار گرون شده که واقعا آدم دلش نمیاد دیگه هزینه کنه
    Last edited by dooste.man83; 25-05-2018 at 12:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

دوستان یک سوال اگر 200 بخوام برای سیم پک هزینه کنم بین
    EXAD EX-409 به قیمت 130
    و کارینا RL-430 به قیمت 105
    بنظرتون کدوم بهتره و اگر توی این قیمت چیز بهتر هم میشناسید بهم معرفی کنید ( اگر دو RC باشه که بهتره برام )
    متاسفانه بشدت با کمبود بودجه مواجه شدم تا الان بالای 3 تومن هزینه کردم ( 1 تومن بالاتر از سقفی که می خواستم هزینه کنم )
    جدا جدا هم بخوام تهیه کنم حساب کردم برام گرون تر می افته . اینقدر جنس توی بازار گرون شده که واقعا آدم دلش نمیاد دیگه هزینه کنه
    اگزد بهتره دو جفت ار سی داره

12. این کاربر از Alirezakhan7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •