دوست عزیز من گفتم خط شما بیشتر 512 نمیکشه. یعنی سرعت شکا چیزی حدود 60 کیلوبایت درثانیه خواهد بود. حالا شما زنگ هم بزنید و براتون کم کنند تا 512 ایا از این سرعت راضی هستید؟
باید پیگیر مشکل خط خود باشید نه افزایش و کاهش دان استریم
دوست عزیز من گفتم خط شما بیشتر 512 نمیکشه. یعنی سرعت شکا چیزی حدود 60 کیلوبایت درثانیه خواهد بود. حالا شما زنگ هم بزنید و براتون کم کنند تا 512 ایا از این سرعت راضی هستید؟
باید پیگیر مشکل خط خود باشید نه افزایش و کاهش دان استریم
من وقتی سرویسم منقضی میشه اگه تمدید نکنم چند روز بعد توی پرتک مینویسه در لیست جمع اوری .میخام بدونم اگه تمدیدش نکنم و بره تو حالت جمع اوری واقعا تخلیه میکنن یا همینجوری الکی یه چی مینویسه ؟
من یکسال سرویسم رو تمدید نکرده بودم اما هنوز تو سیستم مخابرات بودم و میتونستم تمدید کنم
ئوستان الان افت سرعت ندارید؟![]()
نه من دیشب با همین ای پی 37.221 .5.223 5 گیگ دان داشتم به غیر از این دوتا هیچ دیگه برام نیماد تو طول روز سرعت بالا 600 هست
میشه بگی چارت بعدی 5.233 چی هست
برای من 5.233.204 تا 5.233.220 یا چند تا بیشتر.
واسه منم سرعت اومده پایین از سرور های خارجی ولی از ایرانیا سرعت تغییری نکرده
سرعت ها بیش از حد پایین پینگ داغون ثبت نام تعطیل خیلی از سایت های باز نمیشن محدود کردن ایپی ها بازنکردن بسیاری از سایت با ایپی هایی که رنج 83 دارند پشتیبانی ضعیف و..... همگی در اینترنت مخابرات خوزستان
اين 5.223 با مال شما كه 5.233 هست فرق داره 5.223 مال گسترش ارتباطاته ولي 5.233 مال ايران تلكام
منظورم تو پرتک بود ها ؟ شاید اون موقع که تمدید نکرده بودی مال قبل از راه اندازی پرتک بوده .ممکنه الان سیستمش عوض شده باشه ؟
تصمیم داشتم به جای اینکه برم التماس کنم برای تخلیه اونا هم علافم کنن تمدید نکنم که سریع تخلیه بشه ولی ظاهرا .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)