سلام دوستان
من هم از 2020 برا اینترنت استفاده میکنم
اما سرعت دانلود شبانه (ساعت رایگان دانلود) خیلی پایینه!!! برا شما هم اینطوره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان
من هم از 2020 برا اینترنت استفاده میکنم
اما سرعت دانلود شبانه (ساعت رایگان دانلود) خیلی پایینه!!! برا شما هم اینطوره؟
من دیشب بین 300 الی 500 (بسته به سرور داخلی یا خارجی )سرعت دانلودم بود سرویس تا 10 مگ
سرویس ۱۰ مگ سرور داخل
همین سرویس با سرور خارجی
کلا سرویس مخابرات فقط به درد دانلود میخوره اگر شبانه سرعت محدود نباشه به هیچ عنوان کیفیت لازم برای وبگردی رو نداره.
دوستان عزیز کسی هست از شاتل تازگی ها سرویس بگیره ؟؟؟
طرح هاش خوبه
جشنواره تا آخر تیر داره
فروش اينترنت مخابرات در ۶ استان متوقف شد
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از توقف فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران در ۶ استان کشور به دلیل کیفیت نامطلوب این خدمات خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا داداش زاده، معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي اعلام کرد: وضعيت پهناي باند اينترنت مصرفي از سوي شركتهاي مخابرات استاني در ۶ استان آذربايجان شرقي، اصفهان، خراسان رضوي، كرمان، مركزي و همدان براساس شاخصهاي تكليفي در الحاقيه پروانه مخابرات، در وضعيت نامطلوب است.
وی گفت: مطابق بازرسيها و ارزيابيهاي به عمل آمده از وضعيت پهناي باند تامين و عرضه شده از سوي شركتهاي مخابرات استاني، وضعيت نامطلوب پهناي باند اينترنت در اين استانها، باعث كاهش كيفيت خدمات ارائه شده به مشتركان شده است.
داداشزاده افزود: در اين مورد تذكر و اخطاريههاي لازم براي افزايش پهناي باند و توقف فروش سرويس به مشتريان جديد تا زمان ارتقاء پهناي باند داده شده و به منظور جلوگيري از ضرر و زيان مشتركان، پيگيريهاي لازم براي ارتقاء پهناي باند و كيفيت سرويس از سوي شركت مخابرات ايران در حال انجام است.
وي با اشاره به اينكه جذب مشترک جديد در اين وضعيت باعث كمفروشي ميشود، تصريح كرد: ادارات كل سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي در مناطق ۹ گانه بر فرايند توقف فروش در اين ۶ استان نظارت داشته و درصورت فروش از سوي شركتهاي مخابرات استاني، ضمن اعمال مقررات مطابق با پروانه اعطايي، پرونده كمفروشي تشكيل و به سازمان تعزيرات حكومتي ارجاع ميشود.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري اظهار كرد: شركت مخابرات ايران باید پس از رفع مشكلات و ايجاد شرايط مطلوب، نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشترک جديد اقدام كند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
جوابیه مخابرات هم حرص آور و جالب هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا موقعی که مردم ما عرضه نداشته باشن حقشون رو بگیرن همیه که هست
تا حالا 20 نفر اومدن گفتن تو رایگان سرعت ما به 64 محدود میشه ولی اقدامی نمی کنند
اگر همه اونایی که حقشون خرده میشه یه اقدامی مثل جمع آوری و ... بکنند وضعیت این نمیشه
مخابرات میبینه حق مردم رو میخوره بدون اینکه درآمدش کم بشه ....
دوستان هیشکی دانلود نکنه
من با اینکه دانلود شبانه هستش اما 400 مگ حجمم همین الان تموم شد
این ...شرف ها واقعا دارن دزدی میکنن
من که از دفعه ی دیگه تمدید نمیکنم دیگه
متن شکایت به شرکت مخابرات جمهوری اسلامی ایران (حالا رسیدگی بشه نشه )
محتوای مخفی: شکایت
Last edited by Переклад не; 14-07-2015 at 00:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)