وقتی اشلی بالای نردبون هست و ما پایینش وقتی اونو هدف می گیریم چه اتفاقی می اقته؟!
حالشو ندارم خودم دوباره بازیش کنم لطفا کاملا توضیح بدین چه اتفاقی می افته اگه خیلی جالب بود شاید 2باره انگیزه بازیش رو پیدا کنم
وقتی اشلی بالای نردبون هست و ما پایینش وقتی اونو هدف می گیریم چه اتفاقی می اقته؟!
حالشو ندارم خودم دوباره بازیش کنم لطفا کاملا توضیح بدین چه اتفاقی می افته اگه خیلی جالب بود شاید 2باره انگیزه بازیش رو پیدا کنم
يه بار ديگه در اين مورد تو صفحات خيلي قبل تر بحث شده بود
همه هم سرسري از کنارش رد شدن
چون يه مقدار مشکل اخلاقي داره (البته بايد اون لباس اولي تنش باشه)
به ---- ميگه به چي نگاه ميکني بي جنبه
(شرمنده ها ... اگه مشکل داره بگيد اين نوشته رو بردارم)
چرا ميشه جيگر
------------------------------------
سوال:
اگه اويل رو نرمال 1 بار تموم كني دفعه بعد دوباره با همون تفنگا شروع نميشه؟
--------------------------------------
وقتي نوشته 6و5 يا 3و4 نوشته كه بزنيم بايد چيو بزنم اگه من توي سوني 2 چند بار تموم كردم ولي اينجا حتي يك بار هم تموم نكردم
Last edited by S A M; 17-10-2007 at 20:29.
اره ولي بعضي از دوستان فكر ميكنن اگه با دوربين دار نشونه بگيرن راحت تر ميميره ولي نه اونجوري فرار ميكنه
------------------------------------------
اشلي فقط همين يه حرفو بلده
کدوم لباس منظورته اورجیناله یعنی همون لباسی که تو تمام دموهای بازی پوشیده یا اونی که سفیده و هنگامی که حالت اول رو انتخاب می کنی لباسش عوض می شه
فقط همینو می گه خوب راس می گهمن که مشکلی نمی بینم
راستی اسم اون اسلحه ای که حالت مزدوران رو تموم می کنی بهت می ده هندکنون هست و وقتی لول آپش می کنی قدرتش 99 می شه و تیرش نامحدود به هر غولی هم یه دونه بزنی تمومه
Last edited by Ali Pacino; 17-10-2007 at 21:23.
من یه بار با دوربین دارم زدمش ولی انگار نه انگار یعنی نه خبری از جسدش بود نه خبری از کلید یه جورایی باگ شد و رفت پشت وینچستره ولی بازم حالشو گرفتم![]()
resident عزيز سوال من تو صفحه ها قبلي گم شد!!! ميگم اون كركي كه تو امضاته مال اينه كه بازي هنگ نكنه؟ آخه بازي من جديدا بد هنگ مي كنه (ناراحت:(
مرسي
بابا یکی به این alisma کمک کنه.کسی به سوال این بنده خدا چرا اهمیت نمیده؟؟!
اون کرک برای حل مشکل اون دسته ای هستش که کارت گرافیکشون با بازی مشکل داره. مثل: ATI Radeon 9200 128mg
آره. اسمش هم Hand Cannon هستش.
نمره دیکته شدی 18.
زامبی: منظورت گانادو هستش دیگه...! زامبی برای اویل های قبل از این شماره هستش و برای مرده ها استفاده میشه.
تامسون: شبیه هست ولی نه اونقدر که به جای Chicago Typewriter بگی.
1.ممنون ولی بهتر بود منبع رو هم ذکر می کردی که اگه اشتباه نکنم سایت ---------- هستش.
2.متنش خیلی زیاده اگه توی یه فایل متنی PDF می زاشتی خوب میشد. (این طوری هم صفحه طولانی نمیشد هم این که بقیه راحتتر می تونستن استفاده کنن.
آخه میشه من بیام و مخصوصا اون سوالی که از من پرسیده شده رو جواب ندم...! (جواب رو اول همین پست دادم)
resident عزیز خیلی ممنون که اشکالاتم رو بهم گفتی تازه فکر کنم 18 زیادم باشه خیلی معلم خوبی هستیاگه استادام هم مثل تو باشن همه ی واحدام رو جرینگی پاس می کنم
اگه پست بعدی منو دیده باشی اونجا اصلاحش کردم فقط بخاطر اینکه عجله داشتم این فرمی شد همونطوری که گفتی زامبی یا همون مرده ی متحرک تو اویل 4 پیدا نمی شه ولی این گانادوها هم زیاد باهوش نبودن هوش مصنوعی این بازی از سری های پیش خیلی بالاتر بود اما بازم 6 می زدن
در مورد تامسون هم چون یه لحظه رفتم تو جو مافیا دیگه سوتی دادمببخشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)