تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 535 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

با سلام دوستان عزیز بنده در ویندوز ویستا یه مشکل دارم که بنده رو خیلی عصبی کرده اگه کمکم کنید ممنون میشم
    ویندوز من هی این ارور رو میده :
    NMİndexStoresvr.exe - Application Eror
    The instraction at 0x35f76d40 refrenced memory at 0x35f76d40 the memory could not be readş
    click ok to terminate the program
    و برنامه های در حال اجرا رو به مینی مایز میزنه و تا اوکی نکنی دست بردار نیست در ضمن تقریبا هر 3 ثانیه یه بار این پیغام رو میده
    ویستای شما درست نصب نشده پاکش کن و جدید ترین ویستا را امتحان کن

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

حالا مشکل من.می خواستم بدونم شما دوستا از چه دانلود منیجری استفاده می کنید.
    چون من وقتی از Idm استفاده می کردم دانلود نمی کرد ارور می داد فلش گت هم بعد از 50% فایل را پاک می کرد.لطفا کمک کنید

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

من درایو c م , 40 گیگه ویستا و چند تا برنامه رو میزنم 20 گیگش پر میشه, 20 گیگ خالی خوبه(البته با 3-4 تا برنامه الکی اینهمه پر شد ) ؟

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

ویستای شما درست نصب نشده پاکش کن و جدید ترین ویستا را امتحان کن
    دوست عزیز خوشبختانه اونقدر جواب ندادید تا خودم حلش کردم مشکل از درست نصب نشدن یا ورژنش نیست مشکل مال نرو بود ویندوز ویستا با Nero 7 Essentials سازگار نیست. وقتی نرو رو پاک کردم مشکل حل شد در ضمن از این که لطف کردید به سوال بنده پاسخ دادید خیلی ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا مشکل من.می خواستم بدونم شما دوستا از چه دانلود منیجری استفاده می کنید.
    چون من وقتی از Idm استفاده می کردم دانلود نمی کرد ارور می داد فلش گت هم بعد از 50% فایل را پاک می کرد.لطفا کمک کنید
    من از Mass Downloader یا Orbit Downloader استفاده می کنم. Bitcomet هم می تونه فایلها رو خوب دانلود کنه، به خصوص که دیگه نسخه 1 هم براش ارائه شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من درایو c م , 40 گیگه ویستا و چند تا برنامه رو میزنم 20 گیگش پر میشه, 20 گیگ خالی خوبه(البته با 3-4 تا برنامه الکی اینهمه پر شد ) ؟
    خالی بودن تفاوت چندانی برای سرعت نداره، تنها انقدر فضا برای Page File داشته باشه و برای ایجاد Restore Point مجبور نشه قبلیها رو پاک کنه، مشکلی به وجود نمی یاد مگر اینکه بخواهید برنامه زیاد نصب کنید یا از برنامه هایی استفاده می کنید که از فضای هارددیسک به عنوان Temp استفاده می کنند، مثل فتوشاپ یا برنامه های ویدئویی که معمولاً فایلهای موقت با حجم خیلی زیاد ایجاد می کنند. مطمئن باشید 20 گیگابایت خیلی خیلی هم خوبه مگر اینکه بخواهید کلی برنامه روی درایو سیستمی بریزید که کار صحیحی نیست.

داره خودمونی میشه behrad_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من چند روزی بود تصمیم داشتم ویستا روی سیستمم نصب کنم ولی چند جا خوندم ویستا با مودم zoltrix 3 chip (hcf مشکل داره و سازگاری ندارن چند جا نوشته بودن مشکل بر طرف شده تو نسخه اخر ویستا ولی اکثرا این رو الکی میدونن ومیگن مشکل هیچ وقت بر طرف نشده اگه لطف کنید بگید این مشکل هست یا نه و راهش چیه ممنون میشم.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

مرسی modernamir جان ممنون.

سلام دوستان من چند روزی بود تصمیم داشتم ویستا روی سیستمم نصب کنم ولی چند جا خوندم ویستا با مودم zoltrix 3 chip (hcf مشکل داره و سازگاری ندارن چند جا نوشته بودن مشکل بر طرف شده تو نسخه اخر ویستا ولی اکثرا این رو الکی میدونن ومیگن مشکل هیچ وقت بر طرف نشده اگه لطف کنید بگید این مشکل هست یا نه و راهش چیه ممنون میشم.
    فکر کنم این مشکل با آخرین درایور مودم حل بشه.

داره خودمونی میشه feri007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

اون مشکلم رو که کسی حل نکرد خواهشا تو این مورد کمکم کنید.
    وقتی کول دیسک رو safe remove میکنم درایوش حذف میشه و مینویسه که you can safely remove the hardware ولی چراغش روشن می مونه. ام پی فورم هم همین مشکل رو داره در حالی که تو xp اینجوری نبود. اینجوری که بکشم بیرون واسش مشکلی پیش میاد یا نه؟ چیکارش باید بکنم؟

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اون مشکلم رو که کسی حل نکرد خواهشا تو این مورد کمکم کنید.
    وقتی کول دیسک رو safe remove میکنم درایوش حذف میشه و مینویسه که you can safely remove the hardware ولی چراغش روشن می مونه. ام پی فورم هم همین مشکل رو داره در حالی که تو xp اینجوری نبود. اینجوری که بکشم بیرون واسش مشکلی پیش میاد یا نه؟ چیکارش باید بکنم؟
    مشکلی پیش نمیاد بیشتر قطعات رو ویستا همین جوری هستند والبته قطعات جدید با ویستا سازگار هستن.
    Last edited by toraj; 07-04-2008 at 22:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •