هنوز ساخت بازی تموم نشده...
هنوز ساخت بازی تموم نشده...
بازي mgs4 براي تكامل گرافيكي نزديك به شش بار از نو شروع كرده
اين خبر به عقيده ي خيلي از گيمر ها يك نوع افشا گري به حساب ميايد
در پي اين خبر ign يك سري عكس از تريلري كه در سال 2006 و 2007 از بازي mgs4 به نمايش در امد در سايت خود گذاشت كه من در اخر برايتان ميزارم
ign اعلام كرد دليل تاخير متعدد اين بازي همين دليل بوده است
اين سايت در ادامه گفته كه نمره ي واقعي اين بازي نسبت به تريلر سال 2006 نمره اي به جز 9.2 نيست
و گفته اين بازي اصلا مستحق نمره ي 10 و بهترين بازي سال نيست
ای خبر از سوی gamspotهم تایید شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان برای هر خبر تاپیک جداگانه نزنید! و منبع اخباری که قرار میدید رو ذکر کنید وگرنه پست شما پاک میشه!
این آخرین باری بود که خبر شمارو به این تاپیک انتقال دادم دفعه بعد تاپیک شما بسته و حذف خواهد شد...لطفا قوانین انجمن رو مرور کنید!
و اما فیلم بازی Max Payne به زودی (در ماه اکتبر امسال) رویه پرده میاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------
جدیدترین تریلر Killzone 2 در نمایشگاه E3 08 منتشر شد:
E3 2008: New Objectives Trailer
21.6MB
البته متاسفانه HD نیست و فعلا همین کیفیت فقط روی سایت GT قرار گرفته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان دیدمش ...معرکه بود...البته بازم همون مرحله رو نشون داد و لوکیشن همونی بود که که در تریلرهای قبلی دیدیم ولی سوار شدن و هدایت یک تانک رو میبینیم که میشه باهاش همه چیز رو نابود کرد!
Killzone 2 امسال يه پاي تصاحب بهترين بازي ساله
كسي با من هم عقيده است ؟
من هستم البته فكر كنم بهترين بشه
در جريان Ubidays امسال ، Ubisoft اعلام كرد كه قسمت سوم از سري بازي Rayman Raving Rabbids با نام
Rayman Raving Rabbids 3
RRR TV PARTY را براي كنسولهاي DS - Wii به صورت انحصاري ساخته و عرضه خواهد كرد . نسخه Wii اين بازي
كه از وسيله جانبي Wii Balance Board نيز استفاده خواهد كرد ، قرار است سال 2008 روانه بازار شود و مانند
شمارهاي قبلي اين سري ، مجموعه اي از چندين ميني گيم خواهد بود . هنوز زمان عرضه نسخه DS اين بازي
اعلام نشده است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)