ببخشید مبین نت الان مودم خودش رو چند می فروشه ؟
بعد این 1000 گیگ شبانه سرعتش چقدر افت می کنه؟
چند سال پیش وایمکس مبین نت داشتم شبانه سرعتش داعون بود
ببخشید مبین نت الان مودم خودش رو چند می فروشه ؟
بعد این 1000 گیگ شبانه سرعتش چقدر افت می کنه؟
چند سال پیش وایمکس مبین نت داشتم شبانه سرعتش داعون بود
مودم خالی نمیفروشه
داخل سایتش طرح های ورودش هست یکی از اون ها رو بخری همراهش مودم داره
دو نوع شبانه داره
اون سرویس هایی که نوشته شبانه پرسرعت شبانش محدودیت نداره و سرعتش بازه تا 40 مگ
اگه چیزی ننوشته مثل همین 1000 گیگ شبانش روی سرعت 4 مگابیت(512 کیلوبایت) محدود هست
چند سال پیش وایمکس 2 مگ داشتم شبانه سرعتش به یک دهم کاهش پیدا می کرد به زور 50 تا 60 کیلو دانلود می کرد پس هنوزم از این کارا می کنن
جالبه نمی گن با این سرعت چه طوری طرف 1000 گیگ رو مصرف کنه
دوستان یه چیزی رو در مورد مودم های 360 مبین نت کشف کردم.
این هست که تو تنظیمات همون صفحه اول دو نوع کانکشن داره یکی FDD و یکی TDD. خودش خودبخود میره روی FDD و وقتی میذاری روی TDD آنتن میپره. به نظرم اتوماتیک هست. جایی که TDD داشته باشه میره رو اون و جایی که نداشته باشه میره روی FDD و همراه اول بهش آنتن میده. چون کسی که اومد برای ما نصب کرد گفت اینجا آنتن دهی همراه اول خوبه؟ منم گفتم آره.
امروز مودم رو بردم محله ای دیگه و روی TDD گذاشتم. ابتدا آنتن نداشت ولی بعد یه خط آنتن داشت ولی گذاشتم روی FDD از پنج تا چراغ آنتن دهی چهار تا روشن شد.
![]()
خدا خیرت بده تازه کشف کردی.... 20روزه بیشتر تواین تاپیک و تاپیکهای دیگه داریم در مورد همین بحث میکنیم شما پستهای قبل نخودید
مبین نت چرا مثل قبل مودم با طرح یک ماهه با قیمت حدود 150 تومان ارایه نمیده؟
خب کسی حجم زیاد نخواد کی رو باید ببینه
برای جلوگیری از سو استفاده برخی فروشندگان که مودم بی طرح میخریدن و انلاک میکردن میفروختن و مبین نت این وسط ضرر میکرد
برخی از فروشنده های دیجی کالا که رسما کلاه برداری میکردن و مودم مبین نت رومیخردن آنلاک میکردن و مارک مبین نت رو از روی مودم پاک میکردن برچسب هوآوی میزدن و از اول کارتن بندی وبسته بندی میکردن و مودم 150 تومنی رو 450 به عنوان مودم هوآوی میفروختن!
برای اثبات حرفم برید نظرات مودم b612 دیجی کالا رو بخونید که خیلیا عنوان کردن بعد از ریست مودم اسم وای فای به مبین نت تغییر پیدا کرده و جعبه مودم تقلبیه!
من اسکرین شات از نظرات دیجی کالا جهت اثبات حرفم میزارم
![]()
سلام . منطقه ما (قائم مقام فراهانی) ADSL آدم رو عصبی میکنه دیگه . میخواستم مودم LTE-TDD بگیرم . ایرانسل بگیرم یا مبین نت ؟![]()
سلام - دوستان مبین نت مودمی داره که از وای فای دوال باند پشتیبانی کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)