من يه برنامه ميخوام كه عكسهاي كه ميرزيم تو گوشي رو به صورت تمام صفحه پشت سر هم ورق بزنه و نشون بده
قبلا روي 7610 داشتم اما الان نميتونم پيدا كنم ممنون ميشم كمك كنيد
در ضمن گوشي من n90 نوکیا است
خیلی ممنون میشما
من يه برنامه ميخوام كه عكسهاي كه ميرزيم تو گوشي رو به صورت تمام صفحه پشت سر هم ورق بزنه و نشون بده
قبلا روي 7610 داشتم اما الان نميتونم پيدا كنم ممنون ميشم كمك كنيد
در ضمن گوشي من n90 نوکیا است
خیلی ممنون میشما
آقا وقتي ميگن روي گوشيت جاوا نصب هست يانه ميشه يه توضيحي بديد
لينک برنامشو ميزاريد واسه نوکيا ميخوام
سلام. آقا من يه برنامه جاوا مي خوام كه بشه باهاش فايل يا فولدرهاي خصوصي رو قفل كرد مثل handy safe .ممنون از همه
آقا پيدا كردم. ببخشيد تو يه تاپيك ديگه ديدمش عجب چيزيم هست! ايول
از كدام تاپيك پيدا كردي به ما هم بگو تا از آن استفاده كنيمنوشته شده توسط doctor_apachi2
![]()
نوشته شده توسط doctor_apachi2
نوشته شده توسط doctor_apachi2
سلام . .
دوست عزيز . .حالا كه پيدا كردي . . اگه ممكنه لينكش رو هم اينجا بزار . . تا اگه كسي با سرچ به اين صفحه برخورد . . لينك دانلود اين برنامه هم باشه . .
ممنون از شما . .
موفق باشي . .![]()
![]()
برای بار دوم عرض میکنم خدممتون (!!!) :کسی نبود جواب ما رو بده ؟نوشته شده توسط خودم
سلامنوشته شده توسط samanran
با همون امكانات اگه منظورت note گذاشتن و زنگ گذاشتنه فكر نميكنم داشته باشيم ولي يه تقويم ساده جاوا هست كه توسط يكي از دوستان توي همين انجمن گذاشته شده. اسمش هم vahab shalchian يا همچين چيزي بود . دقيق يادم نيست خيلي وقت پيش توي انجمن گذاشته بود. يه جستجويي بكن. البته كاملتر از اون هم داريم كه سيمبين هست و بدرد شما نميخوره!
سلامنوشته شده توسط mahdy2504
چرا معرفي شده توي همين انجمن با نام PDF plus
بازم من برات ميذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال دومت هم بايد بگم كه فونتش يا بايد در فايل embedd شده باشه يا در بين فونتهاي گوشيت باشه تا درست نشون بده. به احتمال زياد هم درست نشون ميده.
Last edited by محمد امين; 03-10-2006 at 17:57.
سلامنوشته شده توسط hamila
سوالتون ناقصه.
اگه نقشه تهران بصورت جاوا رو ميخواين:
ديكشنري انگليسي به فارسي:
اگر هم منظورتون از نقشه تهران نرم افزار رهياب همراه هست كه بعلت ملاحظات فروم من نميتونم براتون بذارم ولي قبلا معرفي شده بود. با اين حال اگه ميخواين PM بدين
Last edited by محمد امين; 03-10-2006 at 18:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)