اینجا همه سوال میکنن کسی نیست که جواب بده.![]()
اینجا همه سوال میکنن کسی نیست که جواب بده.![]()
ایا پرینتر hp dekjet f2483 برای کارهای عکاسی خوبه یعنی برای چاپ عکس خوبه؟
لطفا نحوه شارژ کارتریجشو بگین قیمت کارتریج چنده؟
اینجا کسی جواب نمیده.اونوقت اگه یه تاپیک بزنی و سوالتو بپرسی میگن برو یه تاپیک مخصوص داره هر چی سوال داری همون جا بگو و تاپیک قفل میشه.و میای اینجا و ........![]()
قیمت دقیق پرینتر سامسونگ ML-1915 و ML-2525 و ML-2525W چنده ؟
نماینده هاش موجودی ندارن ، قیمت های فروشگاه های اینترنتی هم یه کم بالاست.
سلام دوستان عزيز اگر كسي در مورد صفر كردن كنتور پرينتر هاي اپسون معلومات و آموزش داره ممنون ميشم برام بزاره اپسون آر 290 به بالا البته آموزش اگه با نرم افزار باشه بهتره بازهم ممنون و ابراز سپاس
آقا وحید من زنگ زدم به نمایندگی سام سرویس
2525 رو میگه 145 هزار تومان
1915 رو هم 112 هزار تومان.
قیمت 2525 خوبه اما من 1915 رو 105000 شنیده بودم.
سلام دوستان
من دو تا پرینتر R800 و یک پرینتر 1200 Canon دارم که یه نفر توی وسایل به درد نخورش بود و داد من!!
یه سری مشکلات دارند میخواستم بدونم جایی هست که بشه مشکلات سخت افزاری پرینتر ها رو گرفت (سایت خارجی ،مجله آموزشی ، .. )
اصلا ارزش تعمیر دارند ؟!
من یه سوال کاملا تخصصی دارم . این پرینتر cn5110 , cn3010 از شرکت دل قیمتاشون تو چه حدودی میچرخه؟
به نظرتون پرینتر خوبین؟
(دوستان هر کی فروشگاه اینترنتی باحال مخصصوص فروش پرینتر سراغ داره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میل بزنه - یه فروشگاه اینترنتی هم برای فروش این دو مدلی که گفتم سراغ دارید به این ایمیل سایتش میل بزنید)
ممنون
Last edited by sahelezendegim69; 05-02-2010 at 17:57.
سلام. قبل خرید پرینتر HP P1006 اینجا رو بخونین .داستان من و این پرینتره . این پرینتر واقعا ارزش خریدن نداره:
ازینجا شروع میشه پست 1445
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)