تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 848 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

طرف های ما تازه نمایندگی پارس آنلاین امده ، سایت اشون دیدم سرویس نامحدود هم داشت ، میخواستم بدونم نامحدود های پارس آنلاین چطور هست ؟ مصرف منصفانه داره ؟

بعد سرعت اسمی هست ؟ مثلا سرویس 512 سرعت دانلودش 64 هست ؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

طرف های ما تازه نمایندگی پارس آنلاین امده ، سایت اشون دیدم سرویس نامحدود هم داشت ، میخواستم بدونم نامحدود های پارس آنلاین چطور هست ؟ مصرف منصفانه داره ؟

راستش فک کنم اگر 10و15 صفحه عقب برگردید توضیح دادن که وضعیتش چطوریه
    ولی مثل اینکه بدرد نمیخوره هم گران است هم اینکه اگر دانلودتون زیاد بشه شما رو تو لیست سیاه قرار میدن و سرعتو براتون کند میکنن یعنی همون 512 اگر بگیرید سرعت دانلود 64
    البته بنده تجربه نکردم از گفت و گوهای دوستان در این سایت خواندم البته اگر بد برداشت نکرده باشم به نظرم نامحدود نگیرید به صرفه نیست

3. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستش فک کنم اگر 10و15 صفحه عقب برگردید توضیح دادن که وضعیتش چطوریه
    ولی مثل اینکه بدرد نمیخوره هم گران است هم اینکه اگر دانلودتون زیاد بشه شما رو تو لیست سیاه قرار میدن و سرعتو براتون کند میکنن یعنی همون 512 اگر بگیرید سرعت دانلود 64
    البته بنده تجربه نکردم از گفت و گوهای دوستان در این سایت خواندم البته اگر بد برداشت نکرده باشم به نظرم نامحدود نگیرید به صرفه نیست
    اتفاقن سرویس‌های نامحدود پارس‌آنلاین خوبه. یعنی اگه به طور کلی مشکلی نداشته باشه خطتون، کیفیت نامحدودای پارس‌آنلاین خوبه. البته هزینه‌اش در قیاس با نامحدود مخابرات (اگه هنوزم باشه) یا نامحدودای برنزی آسیاتک بیشتره. در واقع معادل نامحدودای طلایی آسیاتک هستن.

در مورد سرعت هم، در هر شرایطی شما سرعت اسمی سرویس رو حتمن می‌گیرین. یعنی اگه 512 داشته باشین معمولن پیش نمی‌آد که سرعتتون از اون 64 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه. تازه سرویسای نامحدود پارس‌آنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت می‌ده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه می‌تونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود می‌شه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

تازه سرویسای نامحدود پارس‌آنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت می‌ده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه می‌تونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود می‌شه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه.

ببخشید بنده الان سرویس 2مگ 4 گیگ 1ماهه دارم وتا الان هم 12 گیگ ترافیک خریدم ولی پارس آنلاین سرعتم را کم نکرده نوسان داشتم تا 2مگ ولی بیشتر مواقع روی 9مگ بسته شده و بیشتر مواقع با سرعتی بالای 500 کیلو دانلود می کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها لطفا جواب منو بدین
    یه سوال دیگه داشتم و اینکه پینگ داخلی یا همون سرورهای ایران اگه مثلا 40 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟؟
    با تشکر

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در بخش نامحدود ، الان فقط و فقط شاتل خوبه...

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتم و اینکه پینگ داخلی یا همون سرورهای ایران اگه مثلا 40 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟؟
    با تشکر
    پینگ داخلی واسه من رو 6-7 ایناست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تازه سرویسای نامحدود پارس‌آنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت می‌ده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه می‌تونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود می‌شه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه.

ببخشید بنده الان سرویس 2مگ 4 گیگ 1ماهه دارم وتا الان هم 12 گیگ ترافیک خریدم ولی پارس آنلاین سرعتم را کم نکرده نوسان داشتم تا 2مگ ولی بیشتر مواقع روی 9مگ بسته شده و بیشتر مواقع با سرعتی بالای 500 کیلو دانلود می کنم
    دوست عزیز. سرویس شما حجمیه. سؤال اون دوستمون و جواب من درباره سرویس‌های نامحدود بود. سرویس‌های حجمی مثل سرویس شما یا حتی سرویس خود من، اگه خط بکشه که تا 16 مگابیت هم بسته می‌شه. من الآن خطم تا 12مگابیت رو بدون مشکل می‌کشه.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پینگ داخلی واسه من رو 6-7 ایناست.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شهر ماه شاتل نداره :(

- - - Updated - - -

شهر ماه شاتل نداره :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •