شما یوسیم رو از میدون ونک گرفتی ؟ قیمتش چنده؟ فقط برای استفاده اینترنت هست دیگه ؛ امکان تماس و پیامک که نداره ؟
یه توضیحی میدی؟ ممنون
شما یوسیم رو از میدون ونک گرفتی ؟ قیمتش چنده؟ فقط برای استفاده اینترنت هست دیگه ؛ امکان تماس و پیامک که نداره ؟
یه توضیحی میدی؟ ممنون
من هم گرفتم از ونک..همه امکانات روش فعاله..جدای اینکه 4G ساپورت میکنه تمامی امکانات سیمکارت های قدیمی هم داره. متاسفانه منطقه ما فعلا خبری از 4G نیست..5 شنبه میرم سمت سعادت آباد اتوبان نیایش تست میگیرم مثل این دوستمون میذارم اینجا.
مرسی از اطلاعات مفید، ببخشید میشه نتیجه گیری کرد که اتصال به فرکانس ۲۱۰۰ نسل سوم باتری بیشتری از فرکانس نسل چهارم ۱۸۰۰ ایرانسل مصرف می کنه؟
یعنی اینطور هست که هرچی فرکانس بالاتر بره مصرف باتری بیشتر میشه؟ یا کلا ربطی نداره؟
گوشیهای بسیار بسیار کمی و تنها گوشیهای خیلی جدید از فرکانس 700 MHz یاهمون باند ۱۲ پشتیبانی می کنند پس حداقل تا سال ها در صورت آزاد بودن این فرکانس هم هیچ اپراتوری از این فرکانس استفاده نخواد کرد. دوستان اصلا به این موضوع توجه نمی کنند.
این مودم های نسل چهار ایرانسل هم این همه داره براش تبلیغ میکنه از فرکانس 700 MHz پشتیبانی نمی کنند. پس هرگز یا حداقل تا پنج سال آینده این اتفاق نخواهد افتاد
بله حق با شماست
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فرکانس های مورد استفاده LTE در دنیا را نشان می دهد .در خاورمیانه که هیچ کشوری استفاده نمی کنه و در آسیا هم فقط تایوان و ازبکستان از فرکانس 700 مگاهرتز به صورت FDD استفاده می کنند برای LTE که البته همونها هم همزمان فرکانس های 2600 و 1800 را هم پشتیبانی می کنند.
گوشی من فرکانس 1800 و 2100 را فقط پشتیبانی می کنه و امیدوارم بودم که همراه اول هم شبکه خودش را روی 1800 راه اندازی کنه که ظاهرا 2600 را انتخاب کرده!
Last edited by masooumi; 28-04-2015 at 23:34.
يعني سيم كارت ٤ جي بگيريم همين كاراي سيم كارت فعلي رو انجام ميده؟زنگ و اس ام اس)
مثل سيم كارت ديتا رايتل نيست كه فقط اينترنت و اس ام اس؟
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
بله ، شما فقط سیم کارت خود را تعویض می کند (مثل زمانی که سیم کارتتون مفقود شده یا سوخته) و یک سیم کارت دیگر می گیرید که اینبار از نوع USim هست یعنی یک سیم کارت که علاوه بر قابلیت های سیم کارت های قدیمی دارای تکنولوژی جدیدتری دارد.
این سیم کارت با همان شماره تلفن همراه قبلی شما فعال میشود و تمام امکانات قبلی که روی آن داشتید را هم دارید.
عملا برای شما هیچ تغییری در استفاده از سیم کارت ایجاد نمیشه علاوه بر اینکه می تونی از شبکه 4g اپراتور هم استفاده کنید
بحث سیم کارت دیتا کلا جداست.
باسلام. دوست عزیز سیم کارت دیتا چه ارتباطی با سیم کارت دائمی یا اعتباری شما داره!!!! سیم دیتا از اسمش مشخصه فقط برای اینترنت استفاده میشه.
شما میری دفتر مرکزی همراه اول، خ ونک ، درخواست تعویض سیم جهت پشتیبانی از LTE میکنی و همون لحظه برات عوض میکنن. تمامی امکانات هم + 4G برای شما روی این سیم کارت برقرار می باشد. مبلغ 7هزار تومان هم هزینه تعویض سیم روی قبض شما صادر می شود. روزی که من رفتم سیم کارت های اعتباری تعویض نمیکرد و فقط دائمی تعویض میکرد حالا نمیدونم این هفته موجودی سیم کارت زیاد باشه تعویض میکنن یا نه.
فقط یه نکته بگم هر جا دیدی 4G شد همونجا وایستا.به محض اینکه حتی دو سانت جابه جا بشی میپره رو 3G و دیگه نمیتونی تست بگیری. کلا پوشش فوق العاده ضعیفی داره و اینکه یکسره باید سرت تو گوشی باشه تا ببینی کجا 4G میشه. مثل حلال رویت عید فطر میمونه یه لحظه میاد و میره.
![]()
نه داغ کردن و مصرف بالای گوشی رو حالت 3G برمیگرده به تنظیمات دستگاه های اپراتور که چقدر از گوشی توان بکشه یا اینکه توان خروجی خودشون چقدر باشه...پوشش هم درصد کمی تاثیر بر مصرف باتری داره.
رو حالت 2G گوشی هر 60 ثانیه اعلام موقعیت میکنه به اپراتور ولی رو 3G و 4G مدام در حال اعلام موقعیت و مصرف دیتا هست... همین امر باعث میشه مصرف باتری بالا بره ..
مثلا اطراف منزل ما تا شعاع 1 کیلومتری حدود 7 تا دکل رایتل هست یعنی من آنتن رایتلم همیشه پره.. ولی کافیه 5 دقیقه باهاش اینترنت کار کنم سریع گوشی داغ میکنه!..ولی ایرانسل و همراه اول اینطوری نیستن با اینکه تو همین شعاع 4 تا دکل ایرانسل یا 7 تا همراه اول بیشتر نیست.ولی گوشی اصلا داغ نمیکنه حتی با سیگنال کم .سمت خودشون جوری تنظیم کردن که گوشی کمترین انرژی رو مصرف کنه...ولی متاسفانه رایتل هنوز فکری دراین خصوص نکرده.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)