وضعیت خط شما خیلی بده !!!
2 مگ رو هم به زور داره جواب میده
وضعیت خط شما خیلی بده !!!
2 مگ رو هم به زور داره جواب میده
عزیز snr شما خیلی بده اگر مشکل snr خط رو بتونی رفع کنی Atenuation خوب هست و تا بالای 8مگ جواب میده فقط باید مشکل snr خط رو حل کنی که خوب اونم معلوم نیست موفق بشی ولی تلاشتو بکن
دوست عزیز شما این 8 مگ رو از کجات در آوردی؟
کجا Atenuation ایشون خوب هست که ما نمیبینیم؟
دوستان آیا این شرکتها موظف به ارائه حداقلی از میزان SNR هستن؟
چون SNR من خیلی پایینه بین 6 تا 13 متغیر و همین باعث میشه نرم افزارهایی که بیشتر با صدا و تصویر سروکار دارن مرتب دچار اختلال و قطعی بشن.
در ضمن خط من از مخابرات هم چک شده حتی یه نفر رو فرستادن در خونه هم چک کرد و گفت خط مشکلی نداره. خودم هم مودم رو بردم پایین و سیم ساختمون رو قطع کردم و به سیم اصلی متصل کردم ولی بازم تغییری نکرد.
سوالی که برام پیش میاد اینه که آیا ممکنه کم بودن SNR به شرکت خدمات دهنده هم مربوط باشه؟ یعنی اگه ISP عوض کنم وضعیت بهتر بشه؟
منم یه همچین مشکلی دارم.
اگه با تعویض isp بهتر میشه حتما چنین میکنم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
snr یه چیز کاملا متغیر هست و (تو ایرانبا شرایط محیطی هم تغیر میکنه) با تغیر ISP هم تغیر میکنه البته نه خیلی زیاد
شمایی که مشکل نویز دارید مودمتون رو چه Mode ـی سینک شده ؟
میشه یه عکس بذارید؟
بیشتر مواقع اینجوریه:
البته چند روز پیش که مشکلات اکسید بودن سیم ها رو برطرف کردیم اس.ان.آر تا ۲۳ اومد و مدتی همونقدر بود ولی یه روز بعد دوباره همه چیز افتضاح شد!
نکته: بعد از گذشت مدت زمان طولانی هم اون دوتا عدد پایین جدول (پکت لاست) همچنان صفر باقی میمونن. کلا تا حالا ندیدم غیر از صفر باشن.
خیلی عجیبه !!!
چرا اعداد مودم شما اینجوریه !! اصلا باهم نمیخونه
وقتی SNR 7 هستش چجوری میتونه تا 5 مگ رو جواب گو باشه ؟
شما یه مودم دیگه دارید که با اون هم یه عکس بذارید؟
نمیدونم والا. نه ولی باشه از دوستم میگیرم امتحان میکنم نتیجه رو میگم.
تازه الان متوجه شدم به افتضاح ترین حالت خودش رسیده. تا حالا اینقدر افتضاح نبوده:
اون عکس قبلی مربوط میشه به دو روز پیش و این یکی همین الان.
این عکس از اون یکی هم بدتره !!!
به هیچ وجه اعداد تو اون عکس با هم نمیخونن
مودمتون مال چند سال پیش هستش؟![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)