تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 427 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

ملت قهرمان و باکلاس w810i دار ! لطفا راهنمائی کنید ! (بازم لطفا به همه سوالهام جواب بدین)
    من از هر نظر از دابلیو 810i خوشم اومد ولی چند تا سوال دارم ! این گوشی همه بازیهای جاوا رو اجرا میکنه یا نه ؟
    و اصلا این گوشی به در بازی کردن میخوره یا نه ؟ مثلا دکمه هاش مناسب بازی هست !
    بازیها راحت روی گوشی ریخته میشه یا با کلی جون کندن ؟
    و اینکه اگر قرار باشه به کسی یکی از این دوتا گوشی رو پیشنهاد کنید کدوم یکی رو ... (k800 یا w810i)
    پیشاپیش .................................................. ............. ممنون ! دمتون گرم !
    گوشی W810i به درد یه کاری میخوره و K800 به درد یه کار دیگه اما کارکردشون شبیه همه
    W810i: گوشیی با آنتن دهی بالا و این گوشی بعد از 1100 بالا ترین آنتن دهی تو کل گوشی های دنیا شد به طوری که تو زیرزمین که هیچ گوشی آنتن نداشته باشه گوشی W810i اتنش یکی , دوتا میکنه و همونطور که از اسمش پیداس گوشیی مخصوص آهنگ گوش کردن هست و .....................
    K800: اصلاً گوشی سری K استاندارد خاصی ندارن ولی K800 بیشتر برای عکس برداری تو محیط های : کم نور , متحرک و ............... استفاده میشه صداش هم اندازه W810i اما کیفیت مثل K750 هست .

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.
    1- بين گوشي هاي W810i و n70 آيا مقايسه اي صورت گرفته؟ ( از تمام جهات )
    2- آيا مي شه از كامپيوتر اس ام اس وارد گوشي كرد و براي بقيه فرستاد؟ ( در W810i )
    با تشكر از دوستان
    سوال 2 تو رو دوستان جواب دادن ولی سوال 1 تورو برات با پیغام خصوصی فرستادم آخه فک کنم خیلی ربطی به
    اینجا نداشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گوشی W810i به درد یه کاری میخوره و K800 به درد یه کار دیگه اما کارکردشون شبیه همه
    W810i: گوشیی با آنتن دهی بالا و این گوشی بعد از 1100 بالا ترین آنتن دهی تو کل گوشی های دنیا شد به طوری که تو زیرزمین که هیچ گوشی آنتن نداشته باشه گوشی W810i اتنش یکی , دوتا میکنه و همونطور که از اسمش پیداس گوشیی مخصوص آهنگ گوش کردن هست و .....................
    K800: اصلاً گوشی سری K استاندارد خاصی ندارن ولی K800 بیشتر برای عکس برداری تو محیط های : کم نور , متحرک و ............... استفاده میشه صداش هم اندازه W810i اما کیفیت مثل K750 هست .
    اگه میشه بیشتر توضیح بدید ..چون من هم موندم که کدوم رو بگیرم...

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه میشه بیشتر توضیح بدید ..چون من هم موندم که کدوم رو بگیرم...
    شما بگو از یه گوشی چه چیزایی میخای
    اگه عکساسی خیلی برات مهمه k800 (البته w810 هم دارای بهترین 2 مگاپیکسله و خیلی خوب میگیره
    ولی k800 یه چیز دیگس) اگه کیفیت هندزفری برات مهمه w810 به نظر من w810 بیشتر میرزه
    ولی شما که پول رو دارید (وبه قیمت کاری ندارید) w850 بهترین انتخابه به نظر من w850 هم به اندازه صد و خورده
    ای از w810 بهتر نیست اما اگه پولش برات مهم نیست w850 بهترین انتخابه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما بگو از یه گوشی چه چیزایی میخای
    اگه عکساسی خیلی برات مهمه k800 (البته w810 هم دارای بهترین 2 مگاپیکسله و خیلی خوب میگیره
    ولی k800 یه چیز دیگس) اگه کیفیت هندزفری برات مهمه w810 به نظر من w810 بیشتر میرزه
    ولی شما که پول رو دارید (وبه قیمت کاری ندارید) w850 بهترین انتخابه به نظر من w850 هم به اندازه صد و خورده
    ای از w810 بهتر نیست اما اگه پولش برات مهم نیست w850 بهترین انتخابه

تو سونی اریکسونها:
    اول:صدا(بلندی و کیفیت)
    دوم:دوربین.
    و بعد بقیه امکانات.
    در نظر خودم w810 مناسب تره.
    بعد k800 و w810 با مموری 2گیگ مشکل نداره؟
    این w850 صداش در چه حد هست؟

در آغاز فعالیت bloody guilty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان .
    من ديشب يه w810i خريدم.ولی فکر ميکنم مشکل داشته باشه يا شايد هم نه.ميخواستم اگه ميشه به من کمک کنيد.
    1) گوشی چه تو حالته استند بای و چه وقتی که کاملا خاموش هست ؛چراقه بالايی کيبوردش خاموش نميشه؛يعنی هميشه روشنه
    2)دکمه جهت نماش هنوز 24 ساعت نشده ؛وقتی که روش دست ميزنی رنگش ميره
    3)دکمه سمت راستی رو بايد بيشتر فشار بدی تا کار کنه
    البته با ضمانت بهم داده و گفته اگه مشکلی داشت بيار تا عوضش کنم پس لطفا بگيد چيکار کنم
    Last edited by bloody guilty; 06-04-2007 at 18:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان .
    من ديشب يه w810i خريدم.ولی فکر ميکنم مشکل داشته باشه يا شايد هم نه.ميخواستم اگه ميشه به من کمک کنيد.
    1) گوشی چه تو حالته استند بای و چه وقتی که کاملا خاموش هست ؛چراقه بالايی کيبوردش خاموش نميشه؛يعنی هميشه روشنه
    2)دکمه جهت نماش هنوز 24 ساعت نشده ؛وقتی که روش دست ميزنی رنگش ميره
    3)دکمه سمت راستی رو بايد بيشتر فشار بدی تا کار کنه
    البته با زمانت بهم داده و گفته اگه مشکلی داشت بيار تا عوضش کنم پس لطفا بگيد چيکار کنم
    سوال اولت رو که نگرفتم!!....یعنی الان رنگ قسمتس از این دایره ی چهت نماش به قول شما.رفته؟مگه می شه؟؟ببینم قشنگ با دقت و با تحقیق گرفتیش دیگه؟نکنه کار کرده باشه؟؟!!!....اما از همه ی اینها بگذریم روی رنگ پریدن دکمه ها اصلا وسواس نداشته باش با خیال راحت کار کن باهاش اگه یه وقتی دلت رو زد اون موقع تازه بیا بهت می گم چه کار کنی بشه مثل اولش
    بیبنم یعنی خیلی باید فشار بدی؟من میگم اگه می شه حتما عوضش کن...چون اینهایی که تو میگی ادم رو یاد قابهای فانتزی و مزخرف می ندازه و نه یه قاب اصل!!!!حالا این که بعید می دونم باشه...اما بازم میگم اگه اینجوریاست و اگه می شه واسه محکم کاری عوضش کن

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو سونی اریکسونها:
    اول:صدا(بلندی و کیفیت)
    دوم:دوربین.
    و بعد بقیه امکانات.
    در نظر خودم w810 مناسب تره.
    بعد k800 و w810 با مموری 2گیگ مشکل نداره؟
    این w850 صداش در چه حد هست؟
    ببین فکر 850 رو نکن!!!درسته من خودم عشق 850 دارم اما یک کلام امکاناتش اصلا با قیمتش نمی خونه...تنها واسه اینکه خوشگله و اولین گوشیه کشوییه se هست قیمت کاذبی داره
    بهترین انتخاب 810 هست که بعد که خریدی یه 15 تومنم خرج صداش می کنی با کمتر از 300 تومن گوشی داری با امکاناتی تقریبا برابر با 850
    خوب والکمن 850 ورزن 2 هست که این یک برتری یه 810 هست که حالا می شه ازش گذشت
    شاد باشید

در آغاز فعالیت bloody guilty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

9

سوال اولت رو که نگرفتم!!....یعنی الان رنگ قسمتس از این دایره ی چهت نماش به قول شما.رفته؟مگه می شه؟؟ببینم قشنگ با دقت و با تحقیق گرفتیش دیگه؟نکنه کار کرده باشه؟؟!!!....اما از همه ی اینها بگذریم روی رنگ پریدن دکمه ها اصلا وسواس نداشته باش با خیال راحت کار کن باهاش اگه یه وقتی دلت رو زد اون موقع تازه بیا بهت می گم چه کار کنی بشه مثل اولش
    بیبنم یعنی خیلی باید فشار بدی؟من میگم اگه می شه حتما عوضش کن...چون اینهایی که تو میگی ادم رو یاد قابهای فانتزی و مزخرف می ندازه و نه یه قاب اصل!!!!حالا این که بعید می دونم باشه...اما بازم میگم اگه اینجوریاست و اگه می شه واسه محکم کاری عوضش کن
    درباره فشار دادنه دکمه بايد بگم که فقط بايد يه کم بيشتر فشار بدی
    دربارسوال اول هم منظورم لامپ زيره صفحه کيليدشه که در قسمت بالای اون يعنی زيره جهت نما و چند تا دکمه بغلش که چه وقتی که باهاش کار نميکنی و حتی وقتی که گوشي رو خاموش ميکنی اين لامپ خاموش نميشه
    گوشي هم كاملا نو بود حتي دست مشتري هم نرفته بود وحتي وقتي كه براي بار اول روشن كردم چند دقيقه طول كشيد.
    راستي براي رنگ دكمه جهت نما بايد چيكار كنم

داره خودمونی میشه Scream 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

نرم افزار Sony Ericsson W810i را می خواستم .
    سریع و بهترین را بفرستید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •