بچه ها پچی نیست که دوربین رو نزدیک اورد من دوست دارم خیلی نزدیک بازی کرد zoom رو تا اخر اوردم اما هنوز اون چیزی که میخوام نیست ....پچی هم باشه که چمن ها گرافیکش بیشتر بشه دیگه عالی میشه
بچه ها پچی نیست که دوربین رو نزدیک اورد من دوست دارم خیلی نزدیک بازی کرد zoom رو تا اخر اوردم اما هنوز اون چیزی که میخوام نیست ....پچی هم باشه که چمن ها گرافیکش بیشتر بشه دیگه عالی میشه
راحتی کجا بود برادر من . داریم میگیم ازادی عمل . یعنی تو هر کار که بخوای بکنی اما کسی نگفت راحت . الان مثلا حتی نمیشه از بین چندین مدافع نفوذ کرد یا حتی توی کورسها با مسی توپ رو حفظ کنی .
بعد هم ما انتظار نداریم که EA بیاد هر سال ابروی بازی رو درست کنه ولی بزنه چشمش رو کور کنه . توی 13 حتی میشد راحت تر حرکات ریز و دریل انجام داد . کارکردی که دکمه LT اونجا داشت اینجا از بین رفته و شده حفظ توپ که حتی خود CPU هم ندیدم از این حفظ توپ غیر از موقع کورس ها ازش استفاده کنه .
فیفا 11 رو هم نکنه نسخه PC رو میگی . چون من فقط نسخه pc رو دیدم که همچین باگ گنده ای داشته باشه که اون هم اصلا فیفا 11 نبود . همین فیفا 14 که بدتر از اون باگها رو داره .
راستی شما تنظیمات اسلایدر رو تغییر دادی ؟
عجیبه . والا همه دنبال اینن که دوربین رو از دور ببینن شما میخوای از نزدیک ببینی ؟ اینجوری که کلا نمیتونی به کسی پاس بدی . فکر نکنم همچین پچی باشه .
بلاخره EA تونست یه AI درست بده بیرون! نسخه های قبلی هوش مصنوعی فوق العاده بدون اشکال و پرفکت بود. اصلا خطا نمی کردن ، تکل نمی زدن ، و مهمتر از همه اینکه اصلا نمیتونستید پیشبینی کنید و توپشون رو بگیرید. اما امسال این کارها شدنیه!
دوستانی که میگن فیفا 13 خیلی بود ، من واقعا نمی دونم چی بگم!! فیفا 13 یکی از بدترین فیفاهایی بود که دیدم تو عمرم!! من از فیفا 99 فیفا بازی کردم ، اما واقعا به نظرم فیفا 13 از 99 هم بدتر بود!
بهترین فیفا از نظر من 12 بود. 14 یه سری مشکلات داره ، اما از 13 بهتره. بازی نرم تر شده ، اما در عوض باگ هد زدن واقعا رو اعصابه! درسته که با آپدیت درست میشه ، اما خیلی جاها بازی رو آپدیت نمی کنن....
پاس های هوایی هم زیادی قویه! این ها تنها مشکلات بازیه به نظر من. که البته مشکلات کمی نیست. اما همچنان معتقدم از 13 خیلی بهتره بازی!
من امسال هنوز اورجینال نخریدم ، چون معتقدم فیفا14 واقعی رو باید روی کنسول های نسل بعد تجربه کرد. صبر می کنیم ببینیم قیمت کنسول ها نجومی خواهد بود یا نه....
من
کارکنان EA
لیونل مسی
کی روش
فیفا 12
فیفا 13
فیفا 14
فیفا 99
Man.Utd
زلاتان
توپ جمع کن بازی داماش و استقلال![]()
دوستان کنترل بازی رو میشه نزدیک به PES کرد؟ الان برای من جهت جلو و عقب و بالا و پایین روی دکمه های w a s d ثابت هست و نمیتونم عوض کنم. من میخوام جهت جلو و عقبش همون دکمه ای جلو و عقب کیبرد باشه.
چقدر با نمکی تو پسر!![]()
دوستان چطوری میتونم دریبل بزنم مثلا یک پا دوپا .پا عوض کنم یا دریبل دو طرفه زد
مگه تو 14 نمیشه ؟در مورد فیفا 11 هم، من خودم عاشق 11 بودم، ولی واقعا غیر واقعی بود و از وسط زمین میشد دروازه بانو با توپ به تور دروازه چسبوند.
دو حالت داری شما . یا فیف 14 شما اورجینال هست یا با این کرک های دربو داغون تست کردی
اگه با کرکی که نظر دادن بر اون مبنا اشتباهه
اگه اورجینال داری بیا یکی دو دست باهم بازی کنیم باگ های فیفا 14 که اینقدر ازش طرفداری میکنی بهت نشون بدم ببینم چجوری میخوای جلوی گل خوردنو بگیری
اینم آی دیمه NergaL64
من هنوز منتظر یه نسخه درست حسابی ام!
امیدوارم به زودی بیاد بیرون کرک ریلودد!
با این وضعیت هد زدنا بهترین تیم آرسناله ، 4.4.2 ، مهاجما Giroud و Bendtner![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)