شما قبلش فایل ssw رو روی گوشی میریزی؟
از همون فایل k750.w800 استفاده کن.
شما قبلش فایل ssw رو روی گوشی میریزی؟
از همون فایل k750.w800 استفاده کن.
یعنی چی عزیز!آقا ما خیلی مبتدی هستیم.!!!زیر دبستان صحبت کن.
این فایل که میگی کجاست؟
ببخشید از اینکه مزاحمیم!![]()
یکبار آموزشها رو مررو کن تا به مشکل برنخوری.
برای اینکه برنامه بتونه گوشیت رو بشناسه باید قبلش یک فایل قفل شکن با پسوند ssw توسط برنامه xs روی گوشیت بریزی.بعد گوشی توسط برنامه شناخته میشه.در آخر هم برای اینکه گوشیت روشن بشه باید یک فایل rest روی گوشی بریزی.
اگه تازه کاری پشینهاد میکنم از برنامه setool2lite یا xs 3.1 استفاده کنی که این دردسرها رو ندارند.
این نسخه که نوشتی برای ++XS است یا برای Phone-XS ?
بهتره بگم PhoneXS ++ .
جدیدترین نسخه برنامه XS با نام darwin که میتونه بدون فایل ssw و rest به گوشی نفوذ کرد و فایلهای درون fs رو دید و فایل جدید روی گوشی آپلود کرد.
XS++ Darwin
تو 4shared سرچ کن پیدا میکنی.
سلام خدمت دوستان پر كار تاپيك.
خيلي شرمنده ام. من يه K800i ناقابل دارم. از صفحه ي اول تاپيك تا خيلي جلوتر اومدم ولي هيچي نتونستم بفهمم. لطفا يه نفر [كه بي نهايت با مرامه] روش نصب Flash Menuها رو براي K800i و همچنين W810i توضيح بده و فايل هايي كه نيازه تو رو خدا لينك جديد بدين. اگه تا يكي دو روز ديگه بتونم منوي گوشي خودمم و اون W810i رو عوض كنم، تا يكي دو سال ديگه مديونتونم. تو رو خدا زود و كامل![]()
.
راستي نمي شه يه جور ساده تري مثلا با استفاده از SE Tool 2 Lite از اين Flash Menuها استفاده كرد؟
اي خدا اين جون كنديم تا صداي گوشيمون رو زياد كنيم. گفتيم حتما وقتي ميگن منوي گوشي عوض ميشه بازم يه چنين روش ساده اي داره اما مثل اين كه...
تو رو خدا زود
تو رو خدا
تو رو
تو
.
.
.
ايمان...
فکر کنم منو فلش رو k800 کار نکنه. بیشتر فلش جات روی سری w کا می کنن. مثل منو فلش تم فلش فلش های تصویری
همونطور که mymail گفت گوشی شما منوی فلش رو ساپورت نمیکنه.ولی میتونین منوی خودتون رو عوض کنید و از منوهای معمولی استفاده کنید.
سلام
w850 نیاز به افزایش sms داره ؟؟؟؟؟؟؟
اگه داره با چه فایلی؟
چون من اون فایلی رو که روی k750 فلش میشه رو روی w850 فلش کردم ولی smsهاش پاک نشد !!!
حالا فضای sms هاش زیاد شده؟؟؟؟
![]()
فکر نمیکنم این روش روی گوشی شما جوا بده ولی اگه میخوای مطمئن بشی از برنامه My Phone Explorer استفاده کن.وارد قسمت وضعیت حافظه شو.مقدار کل sms و فضایی خالی و ... رو نشون میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)