تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 263 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

چون من همیشه net framework 3.5 رو اول نصب می کردم ، قاعدتا هم به مشکل بر نخوردم
    بدون نصب net framework 3.5 هیچ چیز رو نصب نمی کنم، توصیه من هم نیست، توصیه خود مسئولین فروم اچ پی هست

راجع به پشتیبانیش هم ، منم چندین دفعه سعی کردم سوالم رو بپرسم ازشون اما تا می فهمیدن از ایرانم، می گفتن نمی تونیم بتون کمک کنیم (نمی تونیم کمکتون کنیم!!! چقدر مسخره!!!)

واقعا پشتیبانی ضعیفی داره و کاریش

من این لب تابو سال پیش خریدم

شما هم ضرر نمی کنین، بک دفعه net framwork 3.5 رو نصب کنین و بعد باقی مراحل رو پیش برین
    البته مطمئن بشین که تیک سوییچ گرافیک توی بایاس فعال باشه

اگه با تمام این اوصاف باز هم مشکل وجود داشته باشه، می شه گفت مشکل سخت افزاری داره

البته یک چیز دیگه هم هست، اینکه شما چجور به این پی می برین که کارت گرافیکتون سوییچ نمی شه؟
    خوب ما سه نفریم که این لپ تاپ رو تو این یک سال خریدیم(من- پسر خاله ام و دوستم)که هر سه دقیقا این مشکل رو داریم.پس مشکل نمی تواند سخت افزاری باشد.با یک سرچ ساده در وب هم متوجه خواهید شد که افراد زیادی این مشکل رو دارند.در مورد بایاس هم اگر گزینه ی سویچیبل گرافیک غیر فعال باشه اصلا برنامه ی کاتالیست به کلی از کار می افته.خوب در برنامه ی 3D mark 11 به سادگی عدم سویچ مشاهده می شه و نیز در همه ی بازی ها لپ تاپ همیشه با تنظیمات گرافیکی Low کم می آورد.در مورد صحبت با کارشناسان اچ پی :۱- آی پی خود را تغییر دهید.۲- دوباره وارد صفحه ی مشخصات شده ایمیل دیگری از خود وارد کرده و تغییر مشخصات بدید.۳- خود را فردی از کشور های دیگر مثلا امارات معرفی کنید.۴- یک شماره ی تلفن اماراتی را به آن ها بدهید با سرچ در وب شماره ی مثلا شماره ی شرکتی یا شخصی را در امارات به سادگی خواهید یافت . بنده را هم خیلی اذیت کردند و آن وقتی که گفتم ایرانی هستم و جوابم را ندادند چنان بحث سیاسی ای راه انداختم و چنان آمریکا را زیر سوال بردم که کارشناس اچ پی چنان شرمنده شد که به سوالم پاسخ داد و در آخر گفت که دیگر با من تماس نگیر چرا که اگر بفهمند من کمکت کردم به مشکل بر می خورم.تو اون لحظه حس غرور خاصی به من دست داده بود که هرگز در زندگی چنین حسی را نداشتم/.در ضمن نت را هم همیشه نصب می کنم و بار ها و بارها شده که در صورت عدم نصب هم به مشکلی بر نخوردم چرا که اغلب برنامه ها آن را به همراه خود نصب می کنند.متشکرم/.
    یک پیشنهاد از طرف من
    که همه مشکل های شما رو حل میکنه .
    به محض این که ویندوز رو نصب کردید بزنید تا آپدیت شه تو لیست آپدیت همه تیک ها رو بزنید به جز گرافیک اینتل و amd بزاید کامل بگیره
    بعد سیستم رو ریست کنید و بعد از بالا اومدن اول از همه اینتل و بعد amd و بعد چیزای دیگه مثل فینگر البته اگه لازم دارید
    خود بنده روز اول که لپ تاپ خریدم ویندوز 7 زد واسم فینگر هم داشت یکی دو روز خیر کیف شدم و بعد ویندوز 8.1 ریختم و به صورت قانونی از روش اسکایپ اکتیو کردم .
    و همین روش بالا رو پیش رفتم و هنوز که هنوزه هر روز ویندوز رو آپ میکنم که تا به حال هیچ مشکلی واسم پیش ندارم و همه چیز اوکه
    در ضمن اینقدر هم ویندوز عوض نکیند مشکل از ویندوز شما نیست !
    مشکل از راه نصب کردن شما هست راه اشتباه نصب کردن درایور ها
    نکته بعد الان ورژن جدید دات نت اومده پیشنهاد میشه فقط و فقط از طریق ویندوز آپدیت نصب کنید
    اگه این روش بالا تست کردید و جواب نداد بیا بزن زیر گوشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

یک پیشنهاد از طرف من
    که همه مشکل های شما رو حل میکنه .
    به محض این که ویندوز رو نصب کردید بزنید تا آپدیت شه تو لیست آپدیت همه تیک ها رو بزنید به جز گرافیک اینتل و amd بزاید کامل بگیره
    بعد سیستم رو ریست کنید و بعد از بالا اومدن اول از همه اینتل و بعد amd و بعد چیزای دیگه مثل فینگر البته اگه لازم دارید
    خود بنده روز اول که لپ تاپ خریدم ویندوز 7 زد واسم فینگر هم داشت یکی دو روز خیر کیف شدم و بعد ویندوز 8.1 ریختم و به صورت قانونی از روش اسکایپ اکتیو کردم .
    و همین روش بالا رو پیش رفتم و هنوز که هنوزه هر روز ویندوز رو آپ میکنم که تا به حال هیچ مشکلی واسم پیش ندارم و همه چیز اوکه
    در ضمن اینقدر هم ویندوز عوض نکیند مشکل از ویندوز شما نیست !
    مشکل از راه نصب کردن شما هست راه اشتباه نصب کردن درایور ها
    نکته بعد الان ورژن جدید دات نت اومده پیشنهاد میشه فقط و فقط از طریق ویندوز آپدیت نصب کنید
    اگه این روش بالا تست کردید و جواب نداد بیا بزن زیر گوشم
    بسیار خوب/محض اطلاع شما دوست عزیزم این کار رو هم کرده بودم البته موقع آپدیت اجازه ندادم درایور های اینتل و ای ام دی و نیز آپدیت های اینترنت اکسپلور رو بگیره.این روش رو هم در فروم اچ پی مشاهده کرده بودم با این مضمون :چگونه یک ویندوز ۷ بدون مشکل نصب کنیم.این هم مدرک:
    How to install windows 7 on a probook 4540s without issues.

Post options

‎07-09-2013 04:00 AM
    After about a week of pain i figured out how to install win7 ultimate on the laptop without crashes.this is a sort of a guide to others to make their life easier.

you need a win 7 boot disk (i used x64 bit )
    goto bios and disable swichable graphicks.
    if you want to install in uefi dont select native the setup will most likely freez.select hybrid or bios.
    boot up the disk and install.
    before you install drivers update windows 7 unselect driver updates if you can install drivers fron hp driver page.
    when update finish enable switchable graphicks fr6 bios and install drivers.
    the reason i switched of switchable graphicks because one windows update keeps conflicting with the amd drive and system crash without BSOD or a dumpfile.so before you install drivers do FULL update and if you can install windows 7 update on hp probook 4540s driver site.
    HOPE THIS WAS HELPFULL...

خوب آقا الان کجایی می خوام وعده ای رو که خودتون دادید عملی کنم!
    آقا بنده خیلی شوخ طبع هستم جدی نگیرید و جز دوستان خوبم با کس دیگری شوخی نمی کنم.از لطف شما که مشکل مرا پیگیری کردید متشکرم.ارادتمند شما .Epelem
    Last edited by Epelem; 14-11-2014 at 22:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بسیار خوب/محض اطلاع شما دوست عزیزم این کار رو هم کرده بودم البته موقع آپدیت اجازه ندادم درایور های اینتل و ای ام دی و نیز آپدیت های اینترنت اکسپلور رو بگیره.این روش رو هم در فروم اچ پی مشاهده کرده بودم با این مضمون :چگونه یک ویندوز ۷ بدون مشکل نصب کنیم.این هم مدرک:

Post options

After about a week of pain i figured out how to install win7 ultimate on the laptop without crashes.this is a sort of a guide to others to make their life easier.

if you want to install in uefi dont select native the setup will most likely freez.select hybrid or bios.
    before you install drivers update windows 7 unselect driver updates if you can install drivers fron hp driver page.
    the reason i switched of switchable graphicks because one windows update keeps conflicting with the amd drive and system crash without BSOD or a dumpfile.so before you install drivers do FULL update and if you can install windows 7 update on hp probook 4540s driver site.

آقا بنده خیلی شوخ طبع هستم جدی نگیرید و جز دوستان خوبم با کس دیگری شوخی نمی کنم.از لطف شما که مشکل مرا پیگیری کردید متشکرم.ارادتمند شما .Epelem

نمی دونم چرا نمی تونم پیدا کنم، اون چیزی رو که توی سایت اچ پی بود درباره نصب ویندوز 8

ولی یه سند بود

به هر حال ، شما این کاری که این بالا نوشته رو نکنید

گرافیکتون رو قبل از نصب غیر فعال نکنید، بعد از نصب هم غیر فعال نکنید
    بزارید همین طوری عادی نصب شه ویندوز ، بعدشم گرافیک رو بنصبید

اصلا هیچ کار غیر عادی قبل و بعد از نصب نکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

نمی دونم چرا نمی تونم پیدا کنم، اون چیزی رو که توی سایت اچ پی بود درباره نصب ویندوز 8

ولی یه سند بود

خوب آقا این جا گفته شده که پس از آپدیت ویندوز این کار رو انجام بدید سپس سویچیبل رو فعال و بعد گرافیک رو نصب کنید. من بار ها و بار ها ویندوز عوض کردم چه با انجام این کار و چه عادی . تغیر خاصی مشاهده نکردم.
    اگر لطف کنید سند ویندوز ۸ رو هم لینک کنید خیلی خیلی ممنون می شوم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام وقتی لپتاپو برای شارژ به برق وصل میکنم یه لحضه صفحه نمایش خاموش روشن میشه علتش چیه؟

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

Post options

عجب !!!
    خوب شما یک کاری کن دوست عزیز
    ویندوز نصب کن حتما و حتما از طریق اسکایپ اکتیو کن برو و ویندوز رو آپدیت کن اگه لیست آپدیت واست نیومد که نصب کنی اشکالی نداره
    بزن تا هر چی هست بگیره و راحت باشه
    نکته سعی کن آخرین وژرن ویندوز به تاریخ همین ماه رو دانلود کنی بدون دست کاری که جدید ترین آپدیت ها رو داشته باشه
    اگه نمی دونی چه ویندوزی رو دانلود کنی تا خودم لینک تورنت رو بدم و اگه نمیتونی از تورنت دانلود کنید واست لینک مستقیم قرار بدم
    بگذریم
    بعد از آپدیت ویندوز و ریست کردن کردن و نصب شدن آپدیت ها
    حالا به لیست آپدیت ها برو به این مسیر Control Panel\System and Security\Windows Update\View update history حالا گرافیک intel و amd رو پیدا کن و پاکش کن و یک رسیت بزن بدن لپتاپ تا حال بیاد .
    پاکش کردی تمام ؟
    حالا اول اینتل رو نصب کن و بعد AMD برو حال کن .... (از خود HP دانلود کنید به گفته دوستان البته خود من intel رو از سایت intel گرفتم و amd رو از HP گرفتم)
    یک چند تا بازی نصب کن یا 4 تا نرم افزار سویچ کن و لذت ببر
    اگه بازم گفتی نشد و مشکل دارم سرم رو میزنم به دیوار شما هم لپتاپتو بنداز بیرون
    فقط یادت باشه یک نسخه خوب و معتبر پیدا کتی و بدون دست کاری و آخرین آپدیت

ولی یه سند بود

منظورت به روش من بود ؟!
    ریموت بدم بیا سیستم من چک کنی ؟
    far 4
    assassin
    pes 2015
    pes 2014
    Middle Earth Shadow of Mordor
    Split Second - Velocity
    WATCH_DOGS
    Thief
    Command and Conquer - Generals Zero Hour HD
    رو تست کنی ؟ !!!
    Last edited by asklt; 16-11-2014 at 22:53.

داره خودمونی میشه arsham4005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام وقتی لپتاپو برای شارژ به برق وصل میکنم یه لحضه صفحه نمایش خاموش روشن میشه علتش چیه؟
    بخاطر تغییر منبع

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب تا حالا این مشکلو نداشتم!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

عجب !!!
    خوب شما یک کاری کن دوست عزیز
    ویندوز نصب کن حتما و حتما از طریق اسکایپ اکتیو کن برو و ویندوز رو آپدیت کن اگه لیست آپدیت واست نیومد که نصب کنی اشکالی نداره
    بزن تا هر چی هست بگیره و راحت باشه
    نکته سعی کن آخرین وژرن ویندوز به تاریخ همین ماه رو دانلود کنی بدون دست کاری که جدید ترین آپدیت ها رو داشته باشه
    اگه نمی دونی چه ویندوزی رو دانلود کنی تا خودم لینک تورنت رو بدم و اگه نمیتونی از تورنت دانلود کنید واست لینک مستقیم قرار بدم
    بگذریم
    بعد از آپدیت ویندوز و ریست کردن کردن و نصب شدن آپدیت ها
    حالا به لیست آپدیت ها برو به این مسیر Control Panel\System and Security\Windows Update\View update history حالا گرافیک intel و amd رو پیدا کن و پاکش کن و یک رسیت بزن بدن لپتاپ تا حال بیاد .
    پاکش کردی تمام ؟
    حالا اول اینتل رو نصب کن و بعد AMD برو حال کن .... (از خود HP دانلود کنید به گفته دوستان البته خود من intel رو از سایت intel گرفتم و amd رو از HP گرفتم)
    یک چند تا بازی نصب کن یا 4 تا نرم افزار سویچ کن و لذت ببر
    اگه بازم گفتی نشد و مشکل دارم سرم رو میزنم به دیوار شما هم لپتاپتو بنداز بیرون
    فقط یادت باشه یک نسخه خوب و معتبر پیدا کتی و بدون دست کاری و آخرین آپدیت

منظورت به روش من بود ؟!
    ریموت بدم بیا سیستم من چک کنی ؟
    far 4
    assassin
    pes 2015
    pes 2014
    Middle Earth Shadow of Mordor
    Split Second - Velocity
    WATCH_DOGS
    Thief
    Command and Conquer - Generals Zero Hour HD
    رو تست کنی ؟ !!!
    واقعا نسبت به من لطف دارید شما متشکرم.من قبلا از ویندوز های فعال شرکتی استفاده می کردم.اگر وقت کافی پیدا کنم حتما و ۱۰۰ در صد راهنمایی شما رو دنبال می کنم.خودم هم حدس هایی مبتنی بر مشکل ویندوز می زدم.باز هم متشکرم.
    در ضمن منظور این دوست خوبم هم غیر فعال کردن گرافیک ای ام دی بود و نه پست شما .

10. این کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

خوب تا حالا این مشکلو نداشتم!؟
    از این دستکاری های اتفاقی تو سیستم زیاد اتفاق میوفته خودتونو ناراحت نکنید!
    رو دسکتاپ راست کلیک بعد گزینه graphics propertises یا همون کنترل پنل اینتل
    از قسمت power تنظیمات بخش plugged in بذار روی maximum
    بخش on battery قسمت display refresh rate switching رو disable کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •