چه ربطی داره مگه سایز تنها به شمار مراحل ربط داره؟ سایزش زیاده چون بهش رسیدن گرافیکش بالاس جزییات زیاد داره محیط بازی بزرگه و..... کاشکی برای پی سی 100 گیگ باشه![]()
چه ربطی داره مگه سایز تنها به شمار مراحل ربط داره؟ سایزش زیاده چون بهش رسیدن گرافیکش بالاس جزییات زیاد داره محیط بازی بزرگه و..... کاشکی برای پی سی 100 گیگ باشه![]()
احتمال تاخیر پخش نسخه PC به خاطر عرضه اون روی فریم ریت بالاتر و کیفیت 1080 و یا حتی 4K هست و شاید مانند اساسین کنسول ها خیلی از جزییات گرافیکی رو نداشته باشند و راک استار خواسته یجوری فروش نسخه کنسول رو خراب نکنه.
سلام
دو تا سوال دارم:
1. نسخه PC کی منتشر میشه؟
2. حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرا چیه؟
ممنون![]()
1.صفحه قبل رو بخونید
2. هنوز اعلام نشده
شوخی کردم میدونم اگه گرافیک بازی و تکسچر ها و ... زیاد بشن حجم بالاتر میره
به نظر من هر چقدر مراحلش بیشتر باشه برای معضل بیکاری و ازدواج مفیدتره
جوونا توی بازی عقده هاشون رو خالی میکنن![]()
حالت اول شخص در بازی GTAV تایید شد . همچنین نسخه PC از رزولوشن 4K/1080.60FPS پشتیبانی خواهد کرد کنسولها هم 1080 و 30 فریم هستند
Click here to view the original image of 932x524px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که عنوان شده راکستار فقط ۳۰۰۰ انیمیشن اسلحه برای حالت fps ساخته. واقعا از همچین شرکت شاهکاری بعید هم نبود.
حالت اول شخص لذت نشونه گیری با موس بروی پلتفروم PC بینهایت عالی خواهد بود.
منبعGTA V - First Person
Last edited by امید رض; 05-11-2014 at 02:11.
تریلر و تصاویر جدید بازی در آستانه ی انتشار برای PS4 و XB1 .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Altairezio; 05-11-2014 at 13:03.
ممنون دوستان
از اطلاعات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی خبری نیست ؟؟؟
نه دوست عزیز تا 2ماه دیگه اعلام میشه
حالت اول شخص خیلی جالبه بعضی وقتا برای تنوع میشه ازش استفاده کرد به خصوص توی وسایل نقلیه
گرافیک بازی هم نسبت به این نسخه ای که ما بازی کردیم خیلی پیشرفت داشته
کلا راکستار خیلی روی بازی کار کرده و کسانی که نسخه نسل قبلی رو رفتن حتما برای رفتن این نسخه هم اشتیاق دارن
مثلا من خودم کامل ماموریت های فرعی بازیو نرفتم و خیلی هم توی بازی گشت و گذار نداشتم. دقیق یادم نیست ولی شاید در حد 30-40 بازی کردم
این بازی که من دارم می بینم حداقل اندازه 40-50 ساعت ارزش وقت گذاشتن داره
برای کنسول های نسل جدید دو هفته دیگه منتشر میشه و اونایی که دارن حتما اونو بگیرن
فعلا نهممنون دوستان
از اطلاعات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی خبری نیست ؟؟؟
ولی کلا منتظر یه سیستم نسبتا تخیلی برای بازی باشید
گول این 4k رو هم نباید خورد چون برای اینکه این بازیو توی این کیفیت بازی کنید احتمالا به یه سیستم فوق تخیلی نیازه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)