تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 396 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

نقل و انتقالات تغییرات خوبی داشته
    مخصوصا اینکه میشه بازیکنا رو با هم جا به جا کرد که این خیلی به درد می خوره و میشه بازیکنایی که نیاز نیست رو با بازیکنای بهتر جا به جا کرد
    ولی کلا احساس می کنم نقل و انتقالات دیگه زیادی آسونه
    من با رئال داره میرم توی فصل اولم تقریبا هر بازیکنی می خواستم رو گرفتم مثل فالکائو ، بالوتلی ، نیمار ، پیرلو ، الکسیس سانچز ، بوسکتز ، کمپانی و ... که جالبه بعضی از این بازیکنا رو خریدم و نیم فصل با قیمت بیشتر فروختم!
    فقط مونده به مسی پیشنهاد بدم ببینم نتیجه چی میشه که فکر کنم اونو هم بتونم بگیرم!
    مسی خیلی گرونه برا خریدنش باید بودجه کل یه فصلتو بش بدی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نقل و انتقالات تغییرات خوبی داشته
    مخصوصا اینکه میشه بازیکنا رو با هم جا به جا کرد که این خیلی به درد می خوره و میشه بازیکنایی که نیاز نیست رو با بازیکنای بهتر جا به جا کرد
    ولی کلا احساس می کنم نقل و انتقالات دیگه زیادی آسونه
    من با رئال داره میرم توی فصل اولم تقریبا هر بازیکنی می خواستم رو گرفتم مثل فالکائو ، بالوتلی ، نیمار ، پیرلو ، الکسیس سانچز ، بوسکتز ، کمپانی و ... که جالبه بعضی از این بازیکنا رو خریدم و نیم فصل با قیمت بیشتر فروختم!
    فقط مونده به مسی پیشنهاد بدم ببینم نتیجه چی میشه که فکر کنم اونو هم بتونم بگیرم!
    والا ما که هر بازیکنی بخوایم بگیریم یا باشگاهش قیمتی برابر 150% قیمت بازیکن پیشنهاد میده یا خود بازیکنه میگه باید حقوقم رو اینقدر بدی . چجوری اینا رو مخصوصا نیمار رو گرفتی نمیدونم . تعویض بازیکن هم که تا حالا واسه من جواب نداده . یعنی هیچ باشگاهی حاضر نشده اینطوری باهام معامله . همه پول نقد میخوان .یه مدافع از ایتالیا خریدم قیمتش 11 میلیون بود طرف زیر 18 نمیداد . از اخر با 16 تا معامله اش کردم . خیلی سگ خورن این تیمهای حریف .

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

منظورتون رو متوجه نشدم .

میشه شفافش کنیـــــــــــد .

سپاسگذارم.
    با این برنامه، طبق دستور العملی که برای mod v 0.8.7 گفته شده، میشه تغییرات مورد نظرو رو تک تک فایلا اعمال کرد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

والا ما که هر بازیکنی بخوایم بگیریم یا باشگاهش قیمتی برابر 150% قیمت بازیکن پیشنهاد میده یا خود بازیکنه میگه باید حقوقم رو اینقدر بدی . چجوری اینا رو مخصوصا نیمار رو گرفتی نمیدونم . تعویض بازیکن هم که تا حالا واسه من جواب نداده . یعنی هیچ باشگاهی حاضر نشده اینطوری باهام معامله . همه پول نقد میخوان .یه مدافع از ایتالیا خریدم قیمتش 11 میلیون بود طرف زیر 18 نمیداد . از اخر با 16 تا معامله اش کردم . خیلی سگ خورن این تیمهای حریف .
    نه، اونجوری هم نیست. باید بازیکنی که به تیم حریف میدی یا هم پست همین بازیکن باشه یا بازیکنی باشه که تو پستای دیگه نیازش داره. بازیکن اشغالی هم قبول نمیکنن.
    البته تو هم میتونی به نوعی انتقام بگیری و قیمت بازیکنتو هی بکشی بالا. مثلا من تورس رو از 11 میلیون پیشنهاد که هم قیمت خودش بود، بالاخره 18 تا فروختم. اول گفتن 11 تا، گفتم 13 تا، قبول کردن، گفتم 16 تا، قبول کردن، گفتم 18 تا، اونم قبول کردن ولی گفتن دیگه یه قرون بیشتر نمیدن و با همون 18 تا خریدنش.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

وقتی بازیکن میگه می خوام برم، قبولم نکنی، هیئت مدیره خودش می فروشش!

تنها راه اینه که چند هفته چند هفته سیو داشته باشی و اگر اینطوری شد برگردی عقب تا وقتی که تصمیم نگیره بره!

خیلی مسخرس که مسی بگه می خوام از بارسا برم
    دقیقا به همین شیوه این رئال مفت خور دروسی رو ازم گرفت!
    هی گفت میخوام برم و من نذاشتم. حتی پیشنهاد 20 میلیونی رو هم براش رد کردم بعد یهو دیدم با 13 میلیون رفت رئال!!

راستی به نظرم قیمت بازیکن ها در کل کمتر از واقعیته

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه پول در اختیار داشته باشید خرید بازیکن یه چیز راحتیه
    یعنی حداقل من که با رئال میرم اینجوریه و شاید با تیم ضعیفتر بازیکن گرفتن سختر باشه...
    یه چیزی هم که مهمه اینه که بعضی بازیکنا باید اون قدر پشت سر هم بهشون پیشنهاد داد و مبلغ رو هر دفعه یکمی زیاد کرد تا قبول کنن مخصوصا بازیکنای تاپ
    الان مثلا من مسی رو هم بعد از کلی پیشنهاد پشت سر هم گرفتم اونم با معاوضه اون با نیمار و دادن 140 میلیون و حقوق 420 هزار!
    اگه کسی بخواد فصل های زیادی رو بازی کنه مشخصه این انتقال به صرفه نیست چون نیمار احتمالا پیشرفت زیادی می کنه و خودش تا حدودی نزدیک به مسی میشه ولی خب برای من که حداکثر سه چهار فصل می خوام برم این به صرفه ست و الان با وجود مسی و رونالدو و فالکائو یه خط حمله رویائی دارم

در کل با اینکه سیستم نقل و انتقالات فیفا رو به مراتب بیشتر از pes می پسندم ولی بازم از یه سری لحاظ ها از واقعیت به دوره. مثل همین که من با وجود اینکه با رئال دارم میرم تا حالا سه تا بازیکن تاثیر گذار بارسا رو گرفتم یعنی مسی ، الکسیس و بوسکتز که مطمئنا توی واقعیت همچین اتفاقی پیش نمیاد! که نکته جالبش هم اینه که الکسیس رو وسط فصل بارسا بهم پیشنهاد داد که چون از پولی که براش دادم بیشتر بود قبول کردم و اون دوباره به بارسا رفتش!

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستانی که بازیکناشون رو نمی خوان بفروشن ولی مدیریت تیم در نهایت اونا رو بفروش میرسونه باید قرارداد اون بازیکن رو تمدید کنن.

بازیکن های تاپ تیم در صورتی که یک سال و نیم از قراردادش باقی مونده باید با اونا تمدید کرد.
    چون مدیریت احتمال میده بازیکن در پایان مهلت قراردادش بصورت مجانی از این تیم بره پس تصمیم می گیره که بفروشه.

من تازه اومدم آرسنال و همون سال اول تو نیم فصل ویلشر گفت که می خواد بره و هیئت مدیره هم بخاطر دلیلی که گفتم بهم اخطار فروشش رو داده بود.
    از قرار داد ویلشر 1 سال و 6 ماه مونده بود منم تصمیم گرفتم باهاش تمدید کنم و بعد از چند بار رد شدن پیشنهادم بلاخره مجاب شد که در تیم بمونه.
    ولی الان 220 هزارتا در هفته میگیره که خودم زورم میاد خیلی روی این قضیه تمدید قرار داد باشگاه رو تیغ زد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من داوید ویا رو 18 میلیون دارم میفروشم...به نظرتون کی رو بخرم به جاش؟ یه بازیکن تاپ میانی میخوام..راستی بازی رو روی پرفشنال بازی میکنم یکم اسونه مثلا یه بار رئال رو 2-0 بردم یه بار 3-1 ..به نظرتون برم رو ورلد کلاس؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به نظر من از زمانی که بازی برای بار دوم آپدیت شد خیلی روون تر و طبیعی تر شده...
    استپ ها خیلی بهتر شده و دیگه cpu رو لجندری مثل قبل نیست...و منطقی تر شده...
    من که دارم لذت می برم....
    اگه می تونید حتما بازی رو به آپدبت دوم ارتقا بدید البته اگه با این کرکی که دارید میشه...
    من کلا خیلی راحت با cpu دارم بازی می کنم دیگه....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها ریبری رو 51 ملیون پیشنهاد دادن. بگیرمش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •