مسی خیلی گرونه برا خریدنش باید بودجه کل یه فصلتو بش بدی
مسی خیلی گرونه برا خریدنش باید بودجه کل یه فصلتو بش بدی
والا ما که هر بازیکنی بخوایم بگیریم یا باشگاهش قیمتی برابر 150% قیمت بازیکن پیشنهاد میده یا خود بازیکنه میگه باید حقوقم رو اینقدر بدی . چجوری اینا رو مخصوصا نیمار رو گرفتی نمیدونم . تعویض بازیکن هم که تا حالا واسه من جواب نداده . یعنی هیچ باشگاهی حاضر نشده اینطوری باهام معامله . همه پول نقد میخوان .یه مدافع از ایتالیا خریدم قیمتش 11 میلیون بود طرف زیر 18 نمیداد . از اخر با 16 تا معامله اش کردم . خیلی سگ خورن این تیمهای حریف .
با این برنامه، طبق دستور العملی که برای mod v 0.8.7 گفته شده، میشه تغییرات مورد نظرو رو تک تک فایلا اعمال کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، اونجوری هم نیست. باید بازیکنی که به تیم حریف میدی یا هم پست همین بازیکن باشه یا بازیکنی باشه که تو پستای دیگه نیازش داره. بازیکن اشغالی هم قبول نمیکنن.
البته تو هم میتونی به نوعی انتقام بگیری و قیمت بازیکنتو هی بکشی بالا. مثلا من تورس رو از 11 میلیون پیشنهاد که هم قیمت خودش بود، بالاخره 18 تا فروختم. اول گفتن 11 تا، گفتم 13 تا، قبول کردن، گفتم 16 تا، قبول کردن، گفتم 18 تا، اونم قبول کردن ولی گفتن دیگه یه قرون بیشتر نمیدن و با همون 18 تا خریدنش.
دقیقا به همین شیوه این رئال مفت خور دروسی رو ازم گرفت!
هی گفت میخوام برم و من نذاشتم. حتی پیشنهاد 20 میلیونی رو هم براش رد کردم بعد یهو دیدم با 13 میلیون رفت رئال!!
راستی به نظرم قیمت بازیکن ها در کل کمتر از واقعیته
اگه پول در اختیار داشته باشید خرید بازیکن یه چیز راحتیهوالا ما که هر بازیکنی بخوایم بگیریم یا باشگاهش قیمتی برابر 150% قیمت بازیکن پیشنهاد میده یا خود بازیکنه میگه باید حقوقم رو اینقدر بدی . چجوری اینا رو مخصوصا نیمار رو گرفتی نمیدونم . تعویض بازیکن هم که تا حالا واسه من جواب نداده . یعنی هیچ باشگاهی حاضر نشده اینطوری باهام معامله . همه پول نقد میخوان .یه مدافع از ایتالیا خریدم قیمتش 11 میلیون بود طرف زیر 18 نمیداد . از اخر با 16 تا معامله اش کردم . خیلی سگ خورن این تیمهای حریف .
یعنی حداقل من که با رئال میرم اینجوریه و شاید با تیم ضعیفتر بازیکن گرفتن سختر باشه...
یه چیزی هم که مهمه اینه که بعضی بازیکنا باید اون قدر پشت سر هم بهشون پیشنهاد داد و مبلغ رو هر دفعه یکمی زیاد کرد تا قبول کنن مخصوصا بازیکنای تاپ
الان مثلا من مسی رو هم بعد از کلی پیشنهاد پشت سر هم گرفتم اونم با معاوضه اون با نیمار و دادن 140 میلیون و حقوق 420 هزار!
اگه کسی بخواد فصل های زیادی رو بازی کنه مشخصه این انتقال به صرفه نیست چون نیمار احتمالا پیشرفت زیادی می کنه و خودش تا حدودی نزدیک به مسی میشه ولی خب برای من که حداکثر سه چهار فصل می خوام برم این به صرفه ست و الان با وجود مسی و رونالدو و فالکائو یه خط حمله رویائی دارم
در کل با اینکه سیستم نقل و انتقالات فیفا رو به مراتب بیشتر از pes می پسندم ولی بازم از یه سری لحاظ ها از واقعیت به دوره. مثل همین که من با وجود اینکه با رئال دارم میرم تا حالا سه تا بازیکن تاثیر گذار بارسا رو گرفتم یعنی مسی ، الکسیس و بوسکتز که مطمئنا توی واقعیت همچین اتفاقی پیش نمیاد! که نکته جالبش هم اینه که الکسیس رو وسط فصل بارسا بهم پیشنهاد داد که چون از پولی که براش دادم بیشتر بود قبول کردم و اون دوباره به بارسا رفتش!
دوستانی که بازیکناشون رو نمی خوان بفروشن ولی مدیریت تیم در نهایت اونا رو بفروش میرسونه باید قرارداد اون بازیکن رو تمدید کنن.
بازیکن های تاپ تیم در صورتی که یک سال و نیم از قراردادش باقی مونده باید با اونا تمدید کرد.
چون مدیریت احتمال میده بازیکن در پایان مهلت قراردادش بصورت مجانی از این تیم بره پس تصمیم می گیره که بفروشه.
من تازه اومدم آرسنال و همون سال اول تو نیم فصل ویلشر گفت که می خواد بره و هیئت مدیره هم بخاطر دلیلی که گفتم بهم اخطار فروشش رو داده بود.
از قرار داد ویلشر 1 سال و 6 ماه مونده بود منم تصمیم گرفتم باهاش تمدید کنم و بعد از چند بار رد شدن پیشنهادم بلاخره مجاب شد که در تیم بمونه.
ولی الان 220 هزارتا در هفته میگیره که خودم زورم میاد خیلی روی این قضیه تمدید قرار داد باشگاه رو تیغ زد![]()
من داوید ویا رو 18 میلیون دارم میفروشم...به نظرتون کی رو بخرم به جاش؟ یه بازیکن تاپ میانی میخوام..راستی بازی رو روی پرفشنال بازی میکنم یکم اسونه مثلا یه بار رئال رو 2-0 بردم یه بار 3-1 ..به نظرتون برم رو ورلد کلاس؟
به نظر من از زمانی که بازی برای بار دوم آپدیت شد خیلی روون تر و طبیعی تر شده...
استپ ها خیلی بهتر شده و دیگه cpu رو لجندری مثل قبل نیست...و منطقی تر شده...
من که دارم لذت می برم....
اگه می تونید حتما بازی رو به آپدبت دوم ارتقا بدید البته اگه با این کرکی که دارید میشه...
من کلا خیلی راحت با cpu دارم بازی می کنم دیگه....
بچه ها ریبری رو 51 ملیون پیشنهاد دادن.بگیرمش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)